Dorcas Kringloopwinkel Elburg

Ontdek tweedehands schatten in Dorcas Kringloopwinkel Elburg – Kleding, Meubels, en meer tegen geweldige prijzen. Topbeoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat een heel mooie Dorcas vestiging een plaatje.collega waren daar om iets te halen voor de winkel in Emmen.werden hartelijk ontvangen door de collegas ter plekke,eerst een bakkje koffie,vervolgens een rondleiding door de bedrijfsleider door de winkel en deze mag echt gezien worden,en dit is echt een stuk reclame voor Dorcas.na de rondleiding de spullen in geladen, nadien toen dit klaar was even in de resto een kom soep genutigd en een broodje bal ,dit is een aanrader voor een elk,na de maaltijd nog even door de winkel gestruind en hadden we afscheid genomen van de mensen daar en gingen we weer huis waards.al met al een topwinkel.”

Roelof Kuiper

“Mooie collectie bruidsjurken. Super leuk gesorteerd en ingericht. Prachtige piano muziek. Mijn complimenten. Kom graag nog ens terug, wanneer we in de buurt zijn.”

Sylvia Broers

“Dit is een van mijn favoriete kringloopwinkels. De winkel is groot, netjes en overzichtelijk. Ik kom hier graag langs om te snuffelen !”

Sylvie Van Der Staak

Meer reviews lezen…

Dorcas Kringloopwinkel Elburg: De plek voor jouw tweedehands schatten

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring waar je kunt snuffelen tussen een scala aan fantastische tweedehands items? Dan is Dorcas Kringloopwinkel Elburg de plek voor jou! Deze gezellige kringloopwinkel bevindt zich in Elburg, aan de Oostendorperstraatweg 1 op het Bedrijventerrein Oostendorp. Met een gemiddelde waardering van 4.5/5 sterren, kun je er zeker van zijn dat deze winkel je niet teleur zal stellen.

Wat kun je brengen naar Dorcas Kringloopwinkel Elburg?

Dorcas Kringloopwinkel Elburg verwelkomt graag jouw schenkingen. Of je nu kleding, meubels, huishoudelijke artikelen of andere waardevolle spullen hebt die je niet langer gebruikt, deze winkel staat klaar om ze van je over te nemen. Het beste van alles is dat de opbrengst van deze donaties wordt gebruikt om de minder bevoorrechte mensen in de samenleving te helpen, zowel lokaal als wereldwijd. Dus door je spullen te doneren, draag je direct bij aan het goede doel.

Waar moet je op letten bij Dorcas Kringloopwinkel Elburg?

Bij het bezoeken van Dorcas Kringloopwinkel Elburg zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst moet je rekening houden met de openingstijden van de winkel. De winkel is geopend op dinsdag, vrijdag en zaterdag, van 10:00 tot 16:00 uur. Houd er rekening mee dat de winkel op maandag, woensdag, donderdag en zondag gesloten is.

Daarnaast is het handig om te weten dat de winkel een rolstoeltoegankelijke ingang heeft, zodat iedereen gemakkelijk naar binnen kan. Ook is het winkelen met betaalpassen mogelijk, waardoor je niet altijd contant geld hoeft mee te nemen. Met deze handige faciliteiten is het winkelen bij Dorcas Kringloopwinkel Elburg een aangename ervaring voor iedereen.

Hoe werkt Dorcas Kringloopwinkel Elburg?

Dorcas Kringloopwinkel Elburg werkt op een unieke manier. Alle schatten die je in de winkel vindt, zijn gedoneerd door gulle mensen zoals jij. Nadat je hebt genoten van je winkelervaring en de perfecte items hebt gevonden, gaat het geld dat je uitgeeft aan je aankopen direct naar het ondersteunen van de humanitaire programma’s van Dorcas. Op deze manier draag je indirect bij aan het verbeteren van het leven van mensen in nood.

Naast het reguliere winkelen heeft Dorcas Kringloopwinkel Elburg ook andere unieke programma’s, kortingen en services waar je van kunt profiteren. Bijvoorbeeld, ze hebben regelmatig speciale kortingsacties en themadagen, waardoor je nog meer waar voor je geld krijgt.

Voor een fantastische winkelervaring gevuld met verborgen schatten en de mogelijkheid om het goede doel te ondersteunen, breng een bezoek aan Dorcas Kringloopwinkel Elburg. Niet alleen kun je hier geweldige tweedehands items vinden, maar je draagt ook bij aan het creëren van een betere wereld. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op hun website.

235 gedachten over “Dorcas Kringloopwinkel Elburg”

 1. ★★★★★

  Fijne nette geordende kringloopwinkel. Alles is netjes geprijsd met kleurcodes, door de hele winkel hangen kaartjes waarop je kan zien welke kleur, welke prijs is. Pas geleden zijn ze nog uitgebreid en is de winkel groter geworden, parkeren is gratis. Er is een restaurant waar je koffie, thee, broodjes en soep kunt kopen voor een leuke prijs. Vergeet niet ook bij het restaurant links te kijken, ook daar staan kringloop artikelen. Er is ook een toilet, deze bevindt zich bij de boeken afdeling. Met kerst, pasen hebben ze een speciale afdeling met allerlei spulletjes van die periode. Sommige vrijwilligers zijn niet echt aardig en zeuren. De mevrouw bij de kleding loopt soms moeilijk te doen over dat je er te lang over doet om kleding te passen. Je bent in haar ogen te lang bezig, tja zorh dan voor meer pashokjes dan 2, ruimte genoeg! Of je komt kwartier voor sluitingstijd binnen en ze herhalen continu dat ze over kwartier dicht gaan… De prijzen zijn niet prijzig voor een kringloopwinkel. Afhankelijk wat je koopt natuurlijk. De volgende keer als ik er naar toe ga zal ik eens fotos maken.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Mooie collectie bruidsjurken. Super leuk gesorteerd en ingericht. Prachtige piano muziek. Mijn complimenten. Kom graag nog ens terug, wanneer we in de buurt zijn.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Deze kringloopwinkel is een prima winkel. Heel ruim opgezet met ontzettend vriendelijke vrijwilligers. Hij krijgt van mij echter 1 ster vanwege de eigenaar/degene die de winkel runt. Deze meneer is erg klantonvriendelijk, met name naar jonge kinderen toe. Zodra ze ook maar ergens aan zitten, staat hij ernaast om ze te corrigeren. Erg vervelend en onnodig aangezien ik als ouder mijn kind in de gaten houd, en als het nodig is iets terug zal zetten als het misplaatst wordt. Resultaat is dat je hier niet prettig even rond kunt kijken met kleine kinderen want die mogen niks aanraken zonder geschoffeerd te worden (zonder dat ze hardhandig zijn!)

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Dit is een van mijn favoriete kringloopwinkels. De winkel is groot, netjes en overzichtelijk. Ik kom hier graag langs om te snuffelen !

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Vandaag spullen gebracht in elburg. De dame gaf netjes aan dat de winkel gesloten was (mijn fout dus). De dame was erg vriendelijk en kwam de spulletjes bekijken en nam bijna alles mee behalve een dekenkist, hier moest ze even voor vragen aan een andere dame. Deze kwam er al heel chagarijnig aanlopen en er kon geen vriendelijk woord vanaf, ze zei geschilderde dingen nemen we niet aan, nou oke prima en zonder wat te zeggen loopt ze zo weg. Ze mag wel een lesje vriendelijkheid nemen bij haar andere collega die wel erg dankbaar en vriendelijk was.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Elburg. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Te netjes voor een kringloop winkel. Personeel loopt achter je aan en hangt gelijk alles weer recht waar je aan hebt gezeten. Of gaan zenuwachtig om je heen stofzuigen. Ook een hoog kerkelijk gehalte.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Elburg. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Veel te netjes en duur voor een kringloopwinkel. Personeel houdt je nauwlettend in de gaten en loopt achter je aan om de spullen weer recht te leggen waar je aan gezeten hebt.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Prachtige super nette winkel en heel ruim gesorteerd… je kon er ook heel gezellig koffie drinken … aardige mensen om je te helpen

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Elburg. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Wat een heel mooie Dorcas vestiging een plaatje.collega waren daar om iets te halen voor de winkel in Emmen.werden hartelijk ontvangen door de collegas ter plekke,eerst een bakkje koffie,vervolgens een rondleiding door de bedrijfsleider door de winkel en deze mag echt gezien worden,en dit is echt een stuk reclame voor Dorcas.na de rondleiding de spullen in geladen, nadien toen dit klaar was even in de resto een kom soep genutigd en een broodje bal ,dit is een aanrader voor een elk,na de maaltijd nog even door de winkel gestruind en hadden we afscheid genomen van de mensen daar en gingen we weer huis waards.al met al een topwinkel.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter