Kringloopwinkel Woord en Daad in Nunspeet

Ontdek tweedehands schatten in Nunspeet bij Woord en Daad – boeken, kleding, meubels, speelgoed. Duurzaam winkelen met goede beoordelingen!

Openingstijden

Maandag13:00-16:00
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Bezoek tijdens weekendjes weg op Veluwe altijd de kringlopen, dit is 1 van mijn favorieten in deze regio. Veel oude interessante spullen: gehaakte items, speelgoed/poppen, bijbels, serviesgoed en curiosa. Redelijke prijzen voor kringloop. Vriendelijk personeel in de winkel. Kom graag terug als ik weer in de buurt ben.”

Miranda

“Hele fijne kringloopwinkel die tot ver naar achteren doorloopt, veel te zien en te snuffelen! Mooi gecategoriseerd, en voorin de winkel staan de echt bijzondere spullen.”

Valfreya Gefjunas

“Hoe netjes en gesorteerd deze winkel is ingericht. Achterin een ruimte ingericht met tussenwanden waar men kleine gezellige woonkamers heeft gerealiseerd. Zo leuk!!!”

Annemieke Jolink

Meer reviews lezen…

Woord en Daad Snuffelhal Nunspeet: Duurzaam Winkelen in Nunspeet

Woord en Daad Snuffelhal Nunspeet is een kringloopwinkel gevestigd in Nunspeet, Gelderland. Deze unieke winkel biedt een scala aan tweedehands items, variërend van boeken en kleding tot meubels en speelgoed. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, is het duidelijk dat Woord en Daad Snuffelhal Nunspeet populair is onder de lokale gemeenschap.

Wat kan je naar Woord en Daad Snuffelhal Nunspeet brengen?

Bij deze kringloopwinkel ben je van harte welkom om je eigen tweedehands spullen in te leveren. Heb je nog boeken die je niet meer leest, kleding die je niet langer draagt of meubels die je wilt vervangen? Breng ze naar Woord en Daad Snuffelhal Nunspeet en geef ze een nieuw leven. Het doneren van je spullen helpt niet alleen het milieu, maar ook de lokale gemeenschap.

Waar moet je op letten bij Woord en Daad Snuffelhal Nunspeet?

Bij het winkelen bij Woord en Daad Snuffelhal Nunspeet zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te weten dat de winkel toegankelijk is voor rolstoelen. Daarnaast biedt de winkel een breed scala aan producten, dus het kan handig zijn om een lijstje te maken van de items die je zoekt voordat je de winkel bezoekt. Op die manier kun je gericht zoeken en voorkom je dat je iets belangrijks over het hoofd ziet.

Hoe werkt Woord en Daad Snuffelhal Nunspeet?

Bij Woord en Daad Snuffelhal Nunspeet draait alles om duurzaamheid en sociaal ondernemen. De winkel accepteert donaties van tweedehands spullen en verkoopt deze tegen betaalbare prijzen. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor diverse programma’s en projecten van Woord en Daad, zoals het ondersteunen van onderwijs en ondernemerschap in ontwikkelingslanden. Door te winkelen bij Woord en Daad Snuffelhal Nunspeet draag je niet alleen bij aan een duurzame levensstijl, maar help je ook mensen wereldwijd.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het brede assortiment aan tweedehands items, biedt Woord en Daad Snuffelhal Nunspeet ook diverse diensten en faciliteiten aan. Zo is de winkel bereikbaar met het openbaar vervoer, is er een ophaalservice beschikbaar voor grote spullen en is er ruime parkeergelegenheid voor de deur. Helaas is er op dit moment geen eetgelegenheid of koffiehoek aanwezig, maar er zijn genoeg gezellige cafés en restaurants in de omgeving waar je terecht kunt voor een hapje en drankje.

Mis geen enkele update over Woord en Daad Snuffelhal Nunspeet en volg de kringloopwinkel op Facebook. Hier blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam winkelen en ontvang je informatie over nieuwe producten en speciale acties.

Woord en Daad Snuffelhal Nunspeet is slechts een van de 30 filialen van Woord en Daad in Nederland. Wil je meer weten over deze kringloopketen? Bezoek dan de website en ontdek welke andere filialen er bij jou in de buurt zijn.

Of je nu op zoek bent naar tweedehands boeken, kleding, meubels of speelgoed, bij Woord en Daad Snuffelhal Nunspeet vind je het allemaal. Kom langs en maak deel uit van de duurzame winkelervaring in Nunspeet.

196 gedachten over “Kringloopwinkel Woord en Daad in Nunspeet”

 1. ★★★★★

  Hoe netjes en gesorteerd deze winkel is ingericht. Achterin een ruimte ingericht met tussenwanden waar men kleine gezellige woonkamers heeft gerealiseerd. Zo leuk!!!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Hele fijne kringloopwinkel die tot ver naar achteren doorloopt, veel te zien en te snuffelen! Mooi gecategoriseerd, en voorin de winkel staan de echt bijzondere spullen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Woord en Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan Woord en Daad. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Bezoek tijdens weekendjes weg op Veluwe altijd de kringlopen, dit is 1 van mijn favorieten in deze regio. Veel oude interessante spullen: gehaakte items, speelgoed/poppen, bijbels, serviesgoed en curiosa. Redelijke prijzen voor kringloop. Vriendelijk personeel in de winkel. Kom graag terug als ik weer in de buurt ben.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Woord en Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Woord en Daad. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter