Kringloopwinkel O&O in Oldebroek

Ontdek unieke tweedehands items en steun goede doelen bij Kringloopwinkel O&O in Oldebroek – uw duurzame schatjacht begint hier.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-17:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag09:30-15:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“A shopping center for used tools. There are household and industrial tools, children s and adult clothing, shoes, industrial tools, industrial supplies, wall paintings, household items, children s toys, electronic tools such as an antique TV, an old radio, kitchen tools, chairs, room tables, bedroom beds and chairs. For offices and a wall clock, its prices are reasonable and good, and there is a one-month warranty for electrical tools, and there is a brake car for cars and customer service is available.”

Khaled Barazi

“Nice not too big thrift store, some things cheap others too expensive, but that is actually the case in all thrift stores. Very friendly volunteers like to come here regularly for a breath of fresh air. Recommended”

Yvon van Zwieten-Hup

“Groot assortiment tegen schappelijke prijzen. Goederen zijn schoon en netjes gesorteerd. Hele vriendelijke en behulpzame mensen.Chapeau”

Ron Dekker

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel O&O: Een Duurzame Schat in Oldebroek

Kringloopwinkel O&O is een bekende kringloopwinkel in Oldebroek en Oosterwolde die niet alleen een breed scala aan tweedehands goederen aanbiedt, maar ook een belangrijke rol speelt bij de ondersteuning van christelijke projecten in Oost-Europa. Gelegen aan de Elzenweg 5, 8096 RV Oldebroek, heeft deze winkel zich gevestigd als een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar unieke vondsten en die tegelijkertijd maatschappelijk verantwoord willen winkelen.

Wat kan je bij de kringloopwinkel O&O brengen?

Bij Kringloopwinkel O&O kan je diverse spullen inleveren die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan kleding, boeken, meubels, speelgoed en huishoudelijke apparaten. Met jouw donaties draag je niet alleen bij aan een duurzame levensstijl, maar help je ook mee aan het realiseren van waardevolle projecten in Hongarije, Roemenië en Oekraïne. Het is een prachtige manier om jouw overtollige spullen een tweede leven te geven en tegelijkertijd anderen te ondersteunen. Lees meer over de inname procedure via deze link.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel O&O zijn er tal van mogelijkheden om pareltjes te vinden tussen de tweedehands artikelen. Het assortiment is divers en elke dag anders. Het loont de moeite om regelmatig een bezoek te brengen aan de winkel, aangezien nieuwe spullen constant worden toegevoegd. Let goed op de kwaliteit van de goederen en inspecteer ze zorgvuldig voordat je ze aanschaft, zodat je zeker weet dat je waar voor je geld krijgt. Schaaf jouw onderhandelingstalent bij en wie weet loop je weg met een hele goede deal!

Hoe werkt Kringloopwinkel O&O?

Het concept van Kringloopwinkel O&O is eenvoudig maar effectief. De winkel ontvangt donaties van mensen zoals jij en ik, sorteert deze, en biedt vervolgens de goederen tegen schappelijke prijzen te koop aan. De opbrengsten worden gebruikt om educatieve en religieuze projecten in Oost-Europa te financieren. Niet alleen draag je bij aan een duurzame samenleving door tweedehands te kopen, maar je steunt ook een goed doel. Het voelt goed om te weten dat de spullen die je koopt, indirect een verschil maken in de levens van mensen in andere landen.

Kringloopwinkel O&O biedt daarnaast verschillende services en faciliteiten aan haar klanten. Zo is de winkel rolstoeltoegankelijk en zijn er parkeermogelijkheden beschikbaar. Ook kan je gebruik maken van de bezorg- en ophaalservice om het jou nog gemakkelijker te maken. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten? Volg Kringloopwinkel O&O dan op Facebook.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, een boek om in te duiken, of een vintage meubelstuk om jouw interieur op te fleuren, Kringloopwinkel O&O heeft voor ieder wat wils. Kom langs tijdens de openingstijden en ontdek zelf de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Kringloopwinkel O&O is een ware schatkamer van duurzame en unieke vondsten in Oldebroek.

71 gedachten over “Kringloopwinkel O&O in Oldebroek”

 1. ★★★★★

  Groot assortiment tegen schappelijke prijzen. Goederen zijn schoon en netjes gesorteerd. Hele vriendelijke en behulpzame mensen.Chapeau

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel O&O. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Nice, not too large thrift store, some things are cheap, others are too expensive, but that is actually the case in all thrift stores. Very friendly volunteers like to come here regularly. Recommended

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel O&O. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel O&O. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  A shopping center for used tools. There are household and industrial tools, children s and adult clothing, shoes, industrial tools, industrial supplies, wall paintings, household items, children s toys, electronic tools such as an antique TV, an old radio, kitchen tools, chairs, room tables, bedroom beds and chairs. For offices and a wall clock, its prices are reasonable and good, and there is a one-month warranty for electrical tools, and there is a brake car for cars and customer service is available.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met O&O. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter