Kringloopwinkel ‘De Vuurdoorn’ in Doornspijk

Ontdek duurzame schatten bij Kringloop ‘De Vuurdoorn’ in Doornspijk – boeken, apparaten, kleding, en meer voor bewuste shoppers!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele gezellige kringloopwinkel met vriendelijke mensen. Hier gaan we zeker vaker naartoe. Nette spullen en betaalbare prijzen.”

Janie Mulch

“Een Kringloopwinkel met hele vriendelijke prijsjes en heel interessant aanbod.”

Bente Moonhunter

“Ruime sortering en zijn geslaagd voor onze dingen die we zochten.”

Margreet Grootenhuis

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel ‘De Vuurdoorn’ in Doornspijk

Kringloopwinkel ‘De Vuurdoorn’ is een gezellige kringloopwinkel gelegen in Doornspijk, Gelderland. Deze unieke winkel is open op woensdag, vrijdag en zaterdag, waardoor je genoeg tijd hebt om op zoek te gaan naar leuke tweedehandsschatten. Benieuwd naar de openingstijden van de kringloopwinkel? Bekijk ze hieronder:

 • Woensdag: 10:00-16:00
 • Vrijdag: 10:00-16:00
 • Zaterdag: 10:00-16:00

Beschikbaarheid van producten

Bij Kringloopwinkel ‘De Vuurdoorn’ vind je een ruim assortiment aan tweedehandsspullen. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Deze diverse selectie biedt voor ieder wat wils. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam!

Speciale programma’s en kortingen

Kringloopwinkel ‘De Vuurdoorn’ heeft ook enkele unieke programma’s en kortingen beschikbaar voor haar klanten. Zo organiseren ze regelmatig leuke workshops en activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Daarnaast is er een speciale kortingsdag waarop je extra voordelig kunt winkelen.

Contact en social media

Wil je meer weten over Kringloopwinkel ‘De Vuurdoorn’ of heb je vragen? Neem dan gerust contact op via onderstaande gegevens:

Blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes en updates van Kringloopwinkel ‘De Vuurdoorn’ via hun Facebookpagina. Via dit sociale mediakanaal blijf je eenvoudig op de hoogte van alles rondom duurzaam tweedehands winkelen.

Bezoek Kringloopwinkel ‘De Vuurdoorn’ in Doornspijk en laat je verrassen door het unieke aanbod en de gezellige sfeer. Vergeet niet om deze kringloopwinkel te volgen op Facebook voor alle laatste updates!

12 gedachten over “Kringloopwinkel ‘De Vuurdoorn’ in Doornspijk”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met ‘De Vuurdoorn’. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met ‘De Vuurdoorn’. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met ‘De Vuurdoorn’. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan ‘De Vuurdoorn’. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter