Dorcas Kringloopwinkel Drachten

Ontdek duurzaam winkelen bij Dorcas Kringloopwinkel in Drachten – boeken, kleding, meubels en meer voor een goed doel.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“Gisteren een paar uur heerlijk gestruind in deze winkel. Een super nette zaak. Boeken netjes gerangschikt. Het viel me op dat de boeken in vergelijking met andere kringlopen netter en minder oud zijn. Tussendoor kun je koffie halen voor 50 cent en het kopje mag je houden. De medewerkers zijn erg vriendelijk, genieten kennelijk erg van hun werk en zijn behulpzaam. Voor mij staat deze kringloop boven aan mijn lijstje!”

Arjan

“Super kringloop winkel Met vriendelijke betaalbare prijzen Wat echt in verhouding staat. Het is er super netjes overzichtelijk. Met heel aardig vriendelijk netjes personeel. Er zijn maar weinig tot zelden kringloop winkels Die hier aan kunnen tippen.”

Gjalt Sijtsma

“Zeer mooie en unieke Kringloop Winkel. Dorcas wil niet benoemt worden als een Kringloop omdat zij alleen Goede artikelen verkopen.dit in tegenstelling tot andere winkels waar soms kapot of incompleete dingen verkocht worden. Een aanrader”

Henk hendrik

Meer reviews lezen…

Dorcas Kringloopwinkel Drachten: Een Duurzaam Winkelen Ervaring

We heten je van harte welkom in de Dorcas Kringloopwinkel Drachten in de stad Drachten. Hier kun je genieten van een unieke winkelervaring waarbij je tweedehands spullen kunt shoppen, wetende dat de opbrengst ten goede komt aan de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. De winkel is gelegen aan De Hemmen 10, 9206 AG Drachten.

Bij Dorcas Kringloopwinkel Drachten vind je een gevarieerd assortiment aan tweedehands spullen, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Bovendien draagt het kopen van tweedehands spullen bij aan een duurzame levensstijl. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, worden de prijzen en het vriendelijke personeel vaak genoemd in de reviews.

Wil je graag je eigen spullen een tweede leven geven? Bij Dorcas Kringloopwinkel Drachten kun je ook je eigen goederen inleveren. Hierdoor krijg je niet alleen een opgeruimd huis, maar geef je ook kwetsbare mensen elders een betere toekomst.

Naast een uitgebreid aanbod aan tweedehands spullen biedt Dorcas Kringloopwinkel Drachten nog meer diensten en faciliteiten. Zo hebben ze een innamepunt voor goederen, waar je jouw spullen kunt afgeven. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeermogelijkheden.

Benieuwd naar het laatste nieuws en updates van Dorcas Kringloopwinkel Drachten? Volg ze dan op Facebook voor alle informatie over duurzaam winkelen en tweedehands artikelen.

Dorcas Kringloopwinkel Drachten is onderdeel van de Dorcas keten, met in totaal 42 filialen verspreid over Nederland. Deze filialen dragen allemaal bij aan het verbeteren van de leefomstandigheden van de allerarmsten.

Kom langs bij Dorcas Kringloopwinkel Drachten en ontdek de schatten die er te vinden zijn. Niet alleen zul je genieten van een bijzondere winkelervaring, maar je draagt ook bij aan een betere wereld. De openingstijden van de winkel zijn:

 • Dinsdag: 10:00-16:00
 • Woensdag: 10:00-16:00
 • Donderdag: 10:00-16:00
 • Vrijdag: 10:00-16:00
 • Zaterdag: 10:00-16:00

Gesloten op maandag en zondag.

Tot snel bij Dorcas Kringloopwinkel Drachten in Drachten, waar duurzaam winkelen en het helpen van anderen samenkomen!

45 gedachten over “Dorcas Kringloopwinkel Drachten”

 1. ★★★★★

  Deze kringloopwinkel kenmerkt zich door de schone en frisse uitstraling Keurige spullen en schone kleding. Vriendelijke vrijwilligers en een mooi aanbod. Maar ik vind dat ze met sommige producten toch behoorlijk duur zijn geworden. En daar is vaak niet over te onderhandelen. Ze doen er alles aan om in het buitenland kwetsbare mensen te helpen en te ondersteunen . maar ook tussen hun winkelend publiek bevinden zich kwetsbare mensen. Dus dienen ze daar ook rekening mee te houden. Kringloopwinkels zijn begonnen voor mensen met een hele kleine beurs, maar ook de twee verdieners en hoge inkomens weten deze winkels inmiddels te vinden. Zij hebben geen moeite met de huidige prijzen. Maar er is nog steeds een grote groep die de eindjes aan elkaar moet knopen. En voor hen moet het absoluut betaalbaar blijven. Anders verlies je het sociale aspect uit het oog. Alle producten en kleding worden gratis verkregen waardoor je de winstmarges klein kunt houden lijkt mij. Nu zoeken ze online naar bekende merken en design spullen en worden de prijzen gelijk opgeschroefd. Ik hoor dit commentaar bij heel veel mensen en bij alle kringloopwinkels. En dat vind ik een slechte ontwikkeling. Als je deze winkels uit sociaal oogpunt bent gestart moet je dat vooral zo houden. Ook voor je eigen kwetsbare publiek.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Grote kringloop winkel. Veel dagelijkse spullen die je tegenkomt. Keukenspullen. Kleding. Ook boeken in diverse genres. Kortom voor iedereen wat wils. Personeel is aardig en behulpzaam.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastisch mooie kringloopwinkel, schoon, mooi ingedeeld en op sommige plekken zelfs gezellig. Daarnaast is er voor ieder budget wat te koop want de prijzen zijn zeer aantrekkelijk.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Drachten. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Gisteren een paar uur heerlijk gestruind in deze winkel. Een super nette zaak. Boeken netjes gerangschikt. Het viel me op dat de boeken in vergelijking met andere kringlopen netter en minder oud zijn. Tussendoor kun je koffie halen voor 50 cent en het kopje mag je houden. De medewerkers zijn erg vriendelijk, genieten kennelijk erg van hun werk en zijn behulpzaam. Voor mij staat deze kringloop boven aan mijn lijstje!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Dorcas Drachten. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Very neat, sorted and clean. After buying some nice things, we had a cup of cappuccino there. It was a very pleasant morning and worth repeating

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top bezoek aan Dorcas Drachten. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Dorcas Drachten. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Drachten. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Drachten. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Mooie en nette inrichting. Kleding hangt op maat en is goed uitgesorteerd door het personeel. Prijzen zijn goed en kei goed is er in overvloed. Grote kringloop met veel juweeltjes en goed georganiseerd.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter