Woord en Daad kringloopwinkel Drachten

Ontdek duurzame tweedehands schatten bij Woord en Daad Drachten – boeken, meubels, kleding op 1100m2 winkelruimte. Shop verantwoord!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag14:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ik hou van kringloopwinkeltjes en deze woord en daad kringloop is altijd erg gezellig om ff rond te sneupen. Altijd netjes ingericht!! Top winkel!”

Aukje

“Opgeruimde winkel. Medewerkers akkoord. Aardige spullen. Maar vooral het goed uitgekozen doel. Ondersteun ik volledig. Frank van van Dijk”

frank van dijk

“Een wat kleinere, maar overzichtelijke nette winkel. Prijs/kwaliteit is goed.”

Alida

Meer reviews lezen…

Woord en Daad kringloopwinkel Drachten: Duurzaam Winkelen in Friesland

Woord en Daad kringloopwinkel Drachten is een bruisende winkel gelegen in het pittoreske Drachten. Met een gemiddelde beoordeling van 3.6/5 sterren is deze kringloopwinkel een populaire bestemming voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve tweedehands producten. De kringloopwinkel is gevestigd aan De Hemmen 14 en heeft een winkeloppervlakte van maar liefst 1.100 m2.

Wat vind je bij Woord en Daad kringloopwinkel Drachten?

De kringloopwinkel biedt een gevarieerd assortiment aan. Of je nu op zoek bent naar boeken, huis- en inrichting, of kleding, bij Woord en Daad kringloopwinkel Drachten kun je het allemaal vinden. Het aanschaffen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens voordelig voor je portemonnee.

Assortiment: – Boeken – Huis- en inrichting – Kleding

Diensten en faciliteiten

Naast het uitgebreide assortiment, biedt Woord en Daad kringloopwinkel Drachten ook diverse diensten en faciliteiten aan. Je kunt bijvoorbeeld goederen bij hen inleveren, gebruik maken van de ophaalservice of je auto parkeren op de parkeerplaats die beschikbaar is. Dit maakt het winkelen bij deze kringloopwinkel niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens klantvriendelijk.

Woord en Daad Drachten op Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten van Woord en Daad kringloopwinkel Drachten door ze te volgen op Facebook. Hier kun je ook profiteren van speciale aanbiedingen en evenementen die deze kringloopwinkel organiseert. Mis geen enkele update en blijf verbonden met Woord en Daad Drachten.

Meer over Woord en Daad

Woord en Daad Drachten is één van de 30 filialen van Woord en Daad in Nederland. Deze organisatie zet zich in voor duurzaam winkelen en draagt bij aan diverse projecten wereldwijd. Wil je meer weten over Woord en Daad en hun initiatieven? Bezoek dan de website voor meer informatie.

Kortom, Woord en Daad kringloopwinkel Drachten is dé plek om duurzaam te winkelen in Friesland. Met een divers assortiment en uitstekende diensten en faciliteiten zul je hier gegarandeerd vinden waar je naar op zoek bent. Maak een bezoekje aan deze kringloopwinkel en ontdek de schatten die nog in het verschiet liggen!

Let op! In verband met de openingstijden adviseren wij je om de website te raadplegen voordat je een bezoek plant aan Woord en Daad kringloopwinkel Drachten.

28 gedachten over “Woord en Daad kringloopwinkel Drachten”

 1. ★★★★☆

  Opgeruimde winkel. Medewerkers akkoord. Aardige spullen. Maar vooral het goed uitgekozen doel. Ondersteun ik volledig. Frank van van Dijk

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Veel te duur voor een non-profit organisatie die de armoede willen bestrijden. Klanten in armoede krijgen nog geen 5% korting. Schandalig.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Vieze (gevaarlijke?) stank……Koolmonoxide ??? Kringloop zit in 1 pand met ander bedrijf. Bij andere bedrijf staan volop machines te gassen. Binnen in de kringloop merk je dat deze gassen door de scheidingswand komen en zich ophopen. Kreeg er hoofdpijn en benauwdheidsklachten van. Zijn hier koolmonoxide melders? Verder nette kringloop, maar niet echt spannend

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Aan het winkelbezoek heb ik een heel naar gevoel overgehouden. Mijn dochter van net 4 jaar moest nodig plassen. Na het afrekenen vroeg ik of zij gebruik mocht maken van een toilet en dat werd haar op een hele onvriendelijke manier door twee medewerksters geweigerd (kan toch ook met een vriendelijk Woord?). Vervolgens wilde een andere medewerker mijn zoontje van 2 van een loopauto afhalen, terwijl hij daar heel rustig zat (geen prettige Daad). Gelukkig zijn er in de buurt genoeg soortgelijke winkels met vriendelijker personeel.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Woord en Daad Drachten. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Woord en Daad Drachten. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Woord en Daad Drachten. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Ik hou van kringloopwinkeltjes en deze woord en daad kringloop is altijd erg gezellig om ff rond te sneupen. Altijd netjes ingericht!! Top winkel!

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Prima kringloop, maar niet erg kindvriendelijk, vandaag geweest met kinderen, meisje van 10 jaar moest plassen , zelf netjes gevraagd, zegt mevrouw achter de kassa , we hebben wel een toilet, maar niet voor de klanten!! Waardeloos om een kind zo te laten staan, volgende keer weer naar de overburen!

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een bijzonder mooie en nette kringloop winkel. Geen troep maar erg mooie en leuke spullen,… en erg goedkoop!. Winkel is mooi licht en erg ruim. Vriendelijk personeel.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Woord en Daad Drachten. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Staff very rude, and the s pullets are sometimes too dirty to handle. Definitely not recommended, real junk, while across the road there is a super nice thrift store with lots of neat products.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Woord en Daad Drachten. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad Drachten. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Woord en Daad Drachten. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 16. ★★★★☆

  Mooie winkel met prachtige spullen, netjes, ruim en mooie betaalbare prijzen, ook nog mooie meubels etc, kom en overtuig uzelf, en dat alles voor een goed doel!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter