Kringloopwinkel Stichting Be Wise Buy Wise

Doneer kleding, speelgoed en meer bij Be Wise Buy Wise Drachten – steun onderwijs en kinderen in Ghana.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-20:00
Vrijdag10:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Stichting Be Wise Buy Wise: De Kringloopwinkel in Drachten

Stichting Be Wise Buy Wise is de kringloopwinkel in de stad Drachten waar je terecht kunt voor een unieke winkelervaring en een kans om een goede daad te doen. Gevestigd aan de Zuidkade 85a, 9203 CP Drachten, is deze winkel gemakkelijk te bereiken en biedt het een breed scala aan diensten en programma’s.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Stichting Be Wise Buy Wise kun je verschillende items doneren om anderen te helpen. Denk hierbij aan kleding voor jong en oud, intact speelgoed, beddengoed, knuffels, schoolspullen en nog veel meer. Jouw donaties zijn van onschatbare waarde en dragen bij aan het onderwijs en welzijn van kinderen in Ghana.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het belangrijk om alert te zijn op interessante vondsten. Stichting Be Wise Buy Wise staat bekend om het aanbieden van unieke en kwalitatief goede tweedehands artikelen. Je kunt hier geweldige koopjes vinden, of het nu gaat om kleding, meubels, boeken of speelgoed. Wees er snel bij, want de voorraad verandert regelmatig!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Stichting Be Wise Buy Wise biedt verschillende handige opties voor je. Je kunt ervoor kiezen om je donaties rechtstreeks naar de winkel te brengen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om items bij je thuis op te laten halen. Bezorging en winkelbezoek zijn ook beschikbaar. Houd er rekening mee dat betalingen alleen contant worden geaccepteerd. De kringloopwinkel accepteert echter ook betaalpassen.

Naast de bovengenoemde diensten heeft Stichting Be Wise Buy Wise ook een rolstoelvriendelijke ingang en parking, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Programma’s, kortingen en andere services

Stichting Be Wise Buy Wise is betrokken bij liefdadigheidswerk om kinderen in Ghana te ondersteunen met onderwijs en andere benodigdheden. De winkel biedt een scala aan programma’s en evenementen om geld in te zamelen en bewustzijn te creëren.

Daarnaast kun je ook profiteren van verschillende kortingen en aanbiedingen die regelmatig beschikbaar zijn bij Stichting Be Wise Buy Wise. Blijf op de hoogte van hun sociale mediakanalen zoals de Facebook pagina en LinkedIn profiel om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.

Dus, als je op zoek bent naar een kringloopwinkel in Drachten, bezoek dan Stichting Be Wise Buy Wise aan de Zuidkade 85a. Breng je donaties en geniet van het snuffelen tussen de unieke tweedehands artikelen terwijl je bijdraagt aan een goed doel. Doe vandaag nog een verschil!

5 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Be Wise Buy Wise”

  1. ★★☆☆☆

    Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Stichting Be Wise Buy Wise. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden
  2. ★★☆☆☆

    Komt meerdere malen niet opdagen bij het ophalen van gratis spullen, laat daarbij niets horen. Vervolgens horen wij pas een dag later dat ze het alsnog op komen halen, evenals spullen waar we niets over hadden afgesproken. En toen wij aangaven dat hij helemaal niks meer op hoefde te halen en wat hij wel niet meende dat hij zich ook nog dingen toe ging eigenen, moesten wij maar niet zo hoog van de toren blazen. Een beetje fatsoen is wel op zijn plek bij deze meneer. Be wise als je weer eens wat kunt krijgen.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter