Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Drachten

Ontdek duurzaam winkelen bij Terre des Hommes in Drachten. Vind unieke boeken, kleding en meer. Open maandag tot zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:30-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Terre des Hommes winkel Drachten: Duurzaam Winkelen in Drachten

Terre des Hommes winkel Drachten is een kringloopwinkel gevestigd in het mooie Drachten. Als je op zoek bent naar een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen, dan is deze winkel zeker een bezoekje waard. De openingstijden van de winkel variƫren van maandag tot en met zaterdag, dus er is altijd wel een geschikt moment om langs te komen.

Heb je vragen of wil je contact opnemen met Terre des Hommes winkel Drachten? Dan kun je ze bereiken via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Daarnaast vind je op onze website een compleet overzicht van alle kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Friesland.

Wat kun je vinden bij Terre des Hommes winkel Drachten?

Bij Terre des Hommes winkel Drachten vind je een gevarieerd assortiment van tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek of speelgoed, hier vind je het allemaal. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar vaak ook nog eens voordelig. Dus kom gerust eens snuffelen en wie weet ontdek je een uniek item dat perfect bij je past.

Wat moet je weten als je naar Terre des Hommes winkel Drachten gaat?

Het is belangrijk om te weten dat Terre des Hommes winkel Drachten alleen contant geld accepteert. Dus zorg ervoor dat je voldoende geld bij je hebt als je van plan bent om iets aan te schaffen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te betalen met betaalpassen of zelfs contactloos mobiel betalen. Terre des Hommes winkel Drachten is rolstoelvriendelijk en heeft een toegankelijke ingang voor mensen met een fysieke beperking.

Extra diensten en faciliteiten

Naast het verkopen van tweedehands spullen biedt Terre des Hommes winkel Drachten ook de mogelijkheid om goederen in te nemen. Dus als je spullen hebt die je niet langer nodig hebt, kun je ze doneren aan de winkel en zo bijdragen aan een duurzame samenleving. Een win-win situatie!

Volg Terre des Hommes winkel Drachten op Facebook

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van Terre des Hommes winkel Drachten? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook en mis geen enkel nieuwtje meer. Op deze manier blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom duurzaam tweedehands winkelen.

Terre des Hommes Nederland

Terre des Hommes winkel Drachten maakt deel uit van Terre des Hommes Nederland. In Nederland zijn er in totaal 41 filialen van Terre des Hommes te vinden. Wil je meer ontdekken over Terre des Hommes Nederland en haar andere filialen? Neem dan een kijkje op onze website voor meer informatie.

Bezoek Terre des Hommes winkel Drachten en ontdek de wereld van duurzaam winkelen in deze gezellige kringloopwinkel. We zien je graag!

Laat hieronder een review achter