Pop Up Kringloop in Maarsbergen

Ontdek duurzame schatten bij Pop-Up Kringloop Maarsbergen – tweedehands boeken, mode, huisraad en meer in Maarsbergen, Utrecht.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-12:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag14:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele mooie kringloopwinkel en erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Echt een aanrader.”

Nel van Wolfswinkel

Meer reviews lezen…

Pop-Up Kringloop Maarsbergen: Duurzaam Winkelen in Maarsbergen

Pop-Up Kringloop Maarsbergen is een kringloopwinkel gevestigd in Maarsbergen, Utrecht. Deze unieke winkel biedt een uitgebreid assortiment van tweedehands spullen, waaronder boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek en speelgoed. Door hier te winkelen, draag je bij aan een duurzamere wereld.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Pop-Up Kringloop Maarsbergen kun je diverse goederen doneren, zoals kleding, boeken, speelgoed, muziek en gereedschappen. Het is een geweldige manier om ongewenste spullen een nieuw leven te geven en tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan het verminderen van afval en het bevorderen van hergebruik.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de kringloop?

Bij het winkelen bij Pop-Up Kringloop Maarsbergen is het belangrijk om op zoek te gaan naar kwaliteit. Controleer de spullen zorgvuldig voordat je ze aanschaft om er zeker van te zijn dat ze in goede staat zijn en nog steeds goed functioneren. Let ook op de prijs, want de items in de kringloopwinkel zijn vaak veel voordeliger dan in reguliere winkels. Vergeet niet dat tweedehands winkelen niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Pop-Up Kringloop Maarsbergen is open op woensdag en zaterdag. Tijdens deze openingstijden kun je de winkel bezoeken en op zoek gaan naar verborgen schatten. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen en vragen te beantwoorden. Ze streven ernaar om de beste service te bieden en ervoor te zorgen dat jij met een glimlach de deur uitgaat.

Naast het brede assortiment biedt Pop-Up Kringloop Maarsbergen ook verschillende unieke programma’s en kortingen. Ze hebben regelmatig speciale themadagen, waarbij bepaalde items tegen nog lagere prijzen worden verkocht. Volg ze op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.

Conclusie

Pop-Up Kringloop Maarsbergen is een geweldige plek om duurzaam te winkelen en om goede kwaliteit tweedehands spullen te vinden. Het brede assortiment zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Breng een bezoek aan Pop-Up Kringloop Maarsbergen en ontdek zelf de schatten die hier te vinden zijn. Kijk op de website voor meer informatie over deze fantastische kringloopwinkel in Maarsbergen.

3 gedachten over “Pop Up Kringloop in Maarsbergen”

Laat hieronder een review achter