Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis

Ontdek voordelige kleding, meubels en meer bij Kringloop Het Warenhuis in Leiden – uitstekende service en divers assortiment!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ik kom hier altijd heel graag en om goede reden. Groot aanbod aan spullen, er zijn vaak mooie meubels te vinden in goede staat en alles ziet er super netjes uit (dat kan over een hoop andere kringloopwinkels niet gezegd worden). De kleding hangt wel regelmatig verkeerd en je moet vaak naar de maten raden maar het valt nog te overzien. Over de prijzen kan ik in ieder geval niet klagen. Naar specifieke cd’s of dvd’s zoeken is ook wel moeilijk, kwestie van geluk hebben. Op een paar uitzonderingen na heb ik vooral fijne ervaringen met het personeel.”

Vander Dendur

“Zeer goed georganiseerde kringloopwinkel die veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op werk geeft. Ook is de plaats non-profit en zijn de prijzen vrij laag. De keuze is erg groot en er is een grote keuze aan meubelen. Tijdens de kerst hebben ze een selectie die gericht is op de kerst. Boven is er een grote selectie kleding, boeken en muziek. Ze hebben ook een selectie spellen en puzzels voor kinderen. De selectie boeken is geweldig. Ik raad deze plek ten zeerste aan!”

F. Nobels

“Grote kringloop verdeeld over 2 verdiepingen. Goed aanbod en snelle doorstroom van spullen. Kleding is prijzig. Personeel is hooghartig en arrogant. Als iets bij de kassa kapot / beschadigd blijkt te zijn, gooien ze het artikel liever weg dan dat ze 1 cent korting geven. Slim bezig (….) Het restaurant plus klantentoilet zijn nog steeds gesloten ivm Corona, terwijl alle normale horeca al weer 3 maanden open is… M.i. eerder gemakzucht dan coronagerelateerd…”

Henry

Meer reviews lezen…

Ontdek Kringloop Het Warenhuis in Leiden

Kringloop Het Warenhuis is een kringloopwinkel gevestigd in Leiden. Met zijn brede assortiment en uitstekende service heeft deze winkel een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren gekregen. Bezoekers prijzen vooral de betaalbare prijzen, behulpzaam personeel en diverse aanbod van meubels, boeken en andere spullen. Benieuwd naar wat je allemaal kunt vinden bij Kringloop Het Warenhuis? Lees dan gauw verder!

Wat kun je naar de kringloop brengen?

Bij Kringloop Het Warenhuis kun je allerlei spullen brengen die je niet meer nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan kleding, meubels, huishoudelijke apparaten, speelgoed, boeken en nog veel meer. Door je spullen te doneren aan de kringloop draag je bij aan een duurzame samenleving en geef je ze een nieuw leven. Het is dus zeker de moeite waard om je overtollige items een tweede kans te gunnen bij Kringloop Het Warenhuis.

Waar moet je op letten bij de kringloop?

Bij het winkelen bij Kringloop Het Warenhuis is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel de prijzen over het algemeen als betaalbaar worden ervaren, is het goed om te checken of de producten nog in goede staat zijn. Controleer bijvoorbeeld of er geen beschadigingen zijn aan meubels, of alle onderdelen aanwezig zijn bij elektronica en of de kleding nog in goede staat verkeert. De medewerkers bij Kringloop Het Warenhuis staan altijd klaar om je te helpen en kunnen je meer vertellen over de staat van de producten.

Hoe werkt de kringloop?

Bij Kringloop Het Warenhuis werken ze volgens het kringloopprincipe. Dit betekent dat ze gebruikte spullen een tweede leven geven door ze te verkopen in de winkel. Dit draagt bij aan duurzaam winkelen en het verminderen van afval. Je kunt natuurlijk ook zelf een kijkje nemen in de winkel en ontdekken welke unieke schatten je tegenkomt. Daarnaast biedt Kringloop Het Warenhuis diverse programma’s en diensten, zoals een inname van goederen, ophaalservice en zelfs bezorgservice. Zo wordt het nog makkelijker om bij te dragen aan duurzaamheid.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en updates van Kringloop Het Warenhuis? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Wil je meer weten over andere kringloopwinkels in Zuid-Holland of ben je op zoek naar specifieke winkels in Leiden? Neem een kijkje op de website van Kringloop-info voor een overzicht van alle kringloopwinkels in de provincie. Bezoek Kringloop Het Warenhuis in Leiden en ontdek zelf de aantrekkelijke combinatie van duurzaam winkelen en scherpe prijzen!

445 gedachten over “Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis”

 1. ★★★★☆

  One of the best second hand store in the area.Very well organised and honest services + excellent delivery at doorstep. Nice work!Keep it up.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Ik kon er zonder afspraak mijn tweedehands spulletjes brengen. Snelle afhandeling via de achteringang. Even om het gebouw heen rijden, tegen de klok in. Voetgangers en fietsers krijgen voorrang.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  A lot of things are so very dirty there. After you pick them up you are left with dirty hands and you have no idea what is on your hands. The prices are also sky high. Every so often they renovate the store, which probably makes them… probably raise prices so high to be able to finance that

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Leuke kringloop met een groot aanbod! Ze hebben vaak goede overhemden die echt beter zijn dan als ik deze nieuw bestel! Heel raar hoe dat kan Wat ik minder vond dat was toen ik bladmuziek voor piano aan de achterzijde van de winkel aanbood, dit lukraak bij het oud papier werd gegooid. Dat snapte ik niet. Vriendelijk personeel als je als klant ook zelf vriendelijk bent. Als je goed in de winkel zoekt is er altijd wel wat leuks bij. Ideaal voor serviesgoed en boeken en ruim aanbod aan CDs als je daarvan houdt. Meubels kunnen ze iets kritischer op zijn als ze deze innemen, de meeste mensen wonen immers niet ruim en gaan voor kwaliteit. Sommige producten, zoals (vul)pennen worden er nooit te koop aangeboden. Goeie kringloop in deze tijden van hoge inflatie!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Leuke kringloop, werd aangeraden door vrienden van mijn studie. Heeft erg schappelijke prijzen en door de omvang is er altijd wel iets te vinden. Enige minpuntje is dat sommige dames die er werken wat onvriendelijk zijn, maar voor de rest raad ik het zeker aan. Heel september krijg je overigens studentenkorting als je je studentenkaart laat zien, erg leuk dat ze zoiets organiseren!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Great prices on books and clothing, both always in great condition. Ground floor items can be a bit pricier, but still contains great deals! Its a huge place, and very clean. Have shopped here many times over the last couple years, and my only complaint would be a (quite) rude staff member on multiple occasions. These experiences discourage me from visiting again. A shame, since its a great kringloop!

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  De winkel is wat verbeterd de afgelopen tijd. Geen nare ervaringen gehad met het personeel zo als hier voor. Wel vind ik de prijzen nog behoorlijk aan de hoge kant en vaak zijn dingen echt onredelijk geprijsd. Fijn dat op mijn review gereageerd is. Ik hoop dat de spullen beter verdeeld geprijsd zullen worden rekening houdend ook met mensen die uitkering krijgen. Blij dat het warenhuis weer een stichting is dat was een tijdje even niet zo.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Stichting bedrijf Het Warenhuis. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Kom ik helemaal uit Zoeterwoude om 16:30 mijn oude elektrische apparaten brengen, zijn ze net dicht. En op het bord bij het hek van goederen inleveren staat 17:00. Dan heb ik waarschijnlijk niet goed gekeken. Sorry. En bedankt voor de info, dat wist ik niet.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  My girlfriend could not go in because they would not allow entry to her assistence dog, which is illegal and discriminatory. Wasnt about to call the cops about it but very disappointed.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Qua assortiment en prijsstelling voldoet deze locatie beslist. Met name de platen- en boekenafdeling zien er prima uit. Wat betreft klantvriendelijkheid kunnen ze hier echter nog wel wat leren. Sommige medewerkers (maar lang niet allemaal) zijn gewoon nors, onvriendelijk of ronduit onbeschoft. Jammer is dat.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een ruime winkel die prettig oogt. Als klant moet je in alle kleding zelf de maat opzoeken, alle maten hangen door elkaar. Letterlijk werd me gezegd, dat het enorm veel moeite is om dat op het prijskaartje erbij te zetten…. Dus ze hebben liever dat ELKE klant de maat moet opzoeken dan dat 1 medewerker dat 1 keer doet en op het kaartje bij de prijs zet. De spullen zijn relatief prijzig. De mensen die er werken zijn werkelijk niet klantvriendelijk.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  This place should not be advertised as kringloop . Essentially, they steal your bike including your belongings e.g. bell or babyseats and sell it after 6 wks if people don t realise the council (gemeeente) took it away from where you left it! This absolutely unethical and it should stop! I collected mine today merely because someone told it might be here. I had to pay 26 euro to get my OWN (borrowed) bike back. Please dont buy anything off these modern robbers!

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Wanted to buy a locker, just pay 65 exact change. Pay by card at the cash register or leave it there. Ill just leave it there if my money isnt good enough for you, Ill go somewhere else.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Clothes are too expensive and mostly too used to be worth that price, out of fashion since long and mostly in big sizes. Im an XS-S and I dont manage to find anything nice. Also the toys department is full of too old or too used items. So for me, the top floor is a no. The ground floor is a bit okay when I find some interesting antiques. The furniture is too expensive. I talk from the point of view of someone who goes to many second hand shops in Leiden, noordwijk, Den Haag and other places. This is one of those I visit the least. It needs an upgrade.

  Beantwoorden
 16. ★★★★☆

  Very well organised second hand store that gives many people with distance to the labor market a change to work. Also the place is non-profit and the prices are quite low. The selection is very big and there is a large selection of furniture. During Christmas they have a selection that is focused for Christmas. Upstairs there is a large selection of clothes, books and music. Also they have a selection of games and puzzles for kids. The selection of books is wonderful. I highly recommend this place!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter