de snuffelgans kringloopwinkel in Coevorden

Ontdek duurzame koopjes bij De Snuffelgans Kringloop in Coevorden – boeken, kleding, meubels en meer. Beoordeeld met 4.2 sterren!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke nette kringloop. Goedkope nette spullen. Wat leuke dingen gescoord, oa twee kadootjes. Zo goed als nieuw! Komen zeker een keer terug. Ook fijn dat mijn vriend met rolstoel makkelijk naar binnen kon.”

Fabi Fabi

“Deze kringloop heeft een grote opknapbeurt gehad en is nu een keurige kringloop winkel waar je voor nette prijzen jouw spullen kunt kopen. Vriendelijk en behulpzaam personeel”

Jan De Kok

“Leuke plek om te sneupen! Je kan er hele leuke dingen tegenkomen, prijzen gemiddeld. Weinig kledingaanbod. Vooral voor leuke dingen voor in huis zul je hier slagen πŸ˜‰ …”

Mirjam Lantinga

Meer reviews lezen…

De Snuffelgans Kringloopwinkel: Duurzaam Winkelen in Coevorden

De Snuffelgans is een kringloopwinkel gelegen in Coevorden. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, heeft deze winkel een reputatie opgebouwd als een geweldige plek om tweedehands items te vinden. De winkel is gevestigd aan de Edisonweg 9 en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Wat kan je brengen naar De Snuffelgans?

Bij De Snuffelgans kun je diverse items inleveren. Denk hierbij aan boeken, kleding, meubels, muziek, speelgoed, en huishoudelijke apparaten. Door spullen te doneren, draag je bij aan een duurzame samenleving. Een win-win situatie, want je maakt niet alleen anderen blij met jouw spullen, maar je helpt ook het milieu door hergebruik te stimuleren.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij De Snuffelgans?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om kritisch te zijn. Controleer de items op kwaliteit, zodat je zeker weet dat ze in goede conditie zijn. Daarnaast is het handig om te letten op eventuele garanties of retourbeleid. Bij De Snuffelgans worden de prijzen door reviewers vaak genoemd. Dit laat zien dat de winkel betaalbare prijzen hanteert. Houd er rekening mee dat het aanbod in de winkel continu verandert, dus wees alert op nieuwe items die toegevoegd worden.

Hoe werkt De Snuffelgans?

Bij De Snuffelgans kun je op verschillende manieren gebruik maken van hun diensten. Naast het bezoeken van de winkel, biedt De Snuffelgans buiten afhalen, online prijsopgaven, bezorging, en het ophalen van items in de winkel zelf aan. Daarnaast is het mogelijk om op de bedrijfslocatie van De Snuffelgans diverse services te verkrijgen. Zij leveren zelfs op dezelfde dag. Met een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, is de winkel ook toegankelijk voor mensen met een beperking.

Unieke programma’s en kortingen

De Snuffelgans heeft een aantal unieke programma’s en kortingen die het winkelen nog interessanter maken. Ze bieden een handige ophaalservice en woningontruiming aan. Dit is vooral handig als je grote meubelstukken wilt doneren of opruimen. Helaas hebben ze geen eigen eetgelegenheid, maar er zijn genoeg leuke cafΓ©s en restaurants in Coevorden waar je terecht kunt voor een hapje en drankje tijdens of na het winkelen.

Wil je meer weten over De Snuffelgans? Bezoek dan hun Facebookpagina. Voor andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Drenthe kun je terecht op kringloop-info.nl.

Kortom, De Snuffelgans in Coevorden is de ideale plek om duurzaam te winkelen. Met een breed assortiment aan items en diverse handige diensten, biedt deze kringloopwinkel voor ieder wat wils. Breng een bezoek aan De Snuffelgans en ontdek de schatten die je hier kunt vinden!

Let op: de verstrekte informatie kan veranderen. Controleer altijd de actuele openingstijden en diensten op de website van De Snuffelgans.

70 gedachten over “de snuffelgans kringloopwinkel in Coevorden”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Hey guys, I just looked at the site and I have to say that the store looks beautiful, keep it up That Rotterdammer in that scootmobile with the white beard from Hengelo

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring met de snuffelgans . Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij de snuffelgans . Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Leuke plek om te sneupen! Je kan er hele leuke dingen tegenkomen, prijzen gemiddeld. Weinig kledingaanbod. Vooral voor leuke dingen voor in huis zul je hier slagen

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring met de snuffelgans . Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring met de snuffelgans . Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Deze kringloop heeft een grote opknapbeurt gehad en is nu een keurige kringloop winkel waar je voor nette prijzen jouw spullen kunt kopen. Vriendelijk en behulpzaam personeel

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Leuk personeel. Ze hebben de boel opnieuw ingericht en is nu mooi en overzichtelijk. Zowel oud als nieuw spul te koop . Van alles wat.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan de snuffelgans . Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter