Kringloop Lutten

Ontdek duurzaam shoppen in Lutten: topbeoordelingen, uitgebreid assortiment. Bezoek Kringloop Lutten voor boeken, kleding, en meer.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-16:00
Donderdag18:00-20:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“Leuke, gezellige kringloop waar niet alleen van alles wat te koop is maar ook ruimte is voor een kop koffie of een leuk gesprek. En natuurlijk ben ik bevooroordeeld, want ik sta regelmatig aan de andere kant van de balie. Wees vooral welkom. Gezellig πŸ€“ …”

Jan Lamberink

“Ik was verbaast over het grote aantal wachtende mensen voor de opening, Maar eenmaal binnen zag ik snel dat dit een geweldige kringloopwinkel is waar keurige prijzen zijn, Echte ouderwetse kringloopwinkel voor de kleine beurs en de gewone man (of vrouw)”

Jan De Kok

“Leuke gezellige kringloopwinkel het is er altijd een drukte van jewelste terwijl er bijna niemand in de zaak loop ik zal het missen en hoop dat het goed met ze gaat”

Willem boer

Meer reviews lezen…

Kringloop Lutten: Duurzaam winkelen in Lutten

Kringloop Lutten is een populaire kringloopwinkel gevestigd in het mooie dorpje Lutten, in de provincie Overijssel. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren, staat deze winkel bekend om zijn efficiΓ«nte werkwijze en vriendelijk personeel. Ben je op zoek naar een duurzame winkelervaring? Bekijk dan snel de openingstijden van Kringloop Lutten en kom zelf ontdekken wat deze winkel te bieden heeft.

Wat kun je brengen naar Kringloop Lutten?

Bij Kringloop Lutten kun je terecht voor allerlei tweedehands spullen. Of je nu boeken, kleding, meubels, huishoudelijke apparaten, speelgoed, muziek of huis- en inrichting zoekt, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Door tweedehands spullen te kopen en te doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Lutten?

Bij het winkelen bij Kringloop Lutten zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst, de prijzen. Volgens verschillende reviews zijn de prijzen in deze winkel erg redelijk en betaalbaar. Je kunt dus zeker een koopje vinden. Daarnaast wordt het vriendelijke personeel vaak genoemd in de reviews. Ze helpen je graag met het vinden van de juiste items en geven advies waar nodig.

Hoe werkt Kringloop Lutten?

Kringloop Lutten is geopend op woensdag, donderdag en zaterdag. Helaas is de winkel op maandag, dinsdag, vrijdag en zondag gesloten. Bij binnenkomst kun je gemakkelijk parkeren, aangezien er zowel een rolstoelvriendelijke ingang als parkeerplaats beschikbaar is. Deze faciliteiten zorgen ervoor dat de winkel voor iedereen toegankelijk is. Breng dus gerust een bezoek aan Kringloop Lutten en ontdek het ruime assortiment tweedehands spullen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop Lutten biedt verschillende unieke programma’s en services aan. Zo kun je bijvoorbeeld lid worden van de Facebook-groep van de winkel, waar je op de hoogte wordt gehouden van nieuwe items en speciale aanbiedingen. Daarnaast zijn er regelmatig kortingsacties waar je gebruik van kunt maken. Houd dus zeker de social media-kanalen van Kringloop Lutten in de gaten.

Voor meer informatie over Kringloop Lutten en andere kringloopwinkels in de provincie Overijssel, kun je een kijkje nemen op de website. Ontdek de wereld van duurzaam winkelen en breng een bezoek aan Kringloop Lutten in het prachtige Lutten.

79 gedachten over “Kringloop Lutten”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring bij Lutten. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij Lutten. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Leuke kringloopwinkel. Was er al vaak langs gekomen maar net buiten de openingstijden. Nu kon ik wel naar binnen maar nu 5 minuten voor sluitingstijd. Ligt aan mij, ik weet het en ik probeer het zeker nog eens. Als ik weer in de buurt ben.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Leuke gezellige kringloopwinkel het is er altijd een drukte van jewelste terwijl er bijna niemand in de zaak loop ik zal het missen en hoop dat het goed met ze gaat

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring met Lutten. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring met Lutten. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Lutten. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij Lutten. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Lutten. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij Lutten. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring bij Lutten. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Ik was verbaast over het grote aantal wachtende mensen voor de opening, Maar eenmaal binnen zag ik snel dat dit een geweldige kringloopwinkel is waar keurige prijzen zijn, Echte ouderwetse kringloopwinkel voor de kleine beurs en de gewone man (of vrouw)

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige bezoek aan Lutten. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter