Kringloopwinkel De Boedelmarkt in Annen

Ontdek verborgen schatten bij De Boedelmarkt in Annen – lp’s, boeken, kleding en meer tegen uitstekende prijzen. Bezoek ons vandaag!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-17:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Absoluut niet de goedkoopste kringloop, maar zeker een bezoekje waard. Hier zijn uitzonderlijk veel vinylplaten, platenspelers, boeken en oude geografie schoolkaarten te vinden. Personeel is vriendelijk en helpt je graag.”

Bram Haaijer

“Je komt hier ogen te kort, en je moet je hand op je portemonnee houden. Teveel, te leuk, maar dat is waar je voor gaat. Een Top zaak met de hoofdletter T. Sommige items wel wat duur, maar dat neem je voor lief.”

gj dv

“Erg leuk, veel spulletjes en weinig meuk. We waren vooral op zoek naar CD’tjes, en deze waren totaal niet geordend. Dat is een minpuntje. Ook de openingstijden zijn een dik minpunt (woensdag TM vrijdag 13-17).”

Maleijn Pieterse

Meer reviews lezen…

Over Kringloop De Boedelmarkt

Kringloop De Boedelmarkt is een kringloopwinkel te vinden in Annen, Drenthe. De winkel heeft een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren en is geliefd om zijn aanbod van lp’s, muziek, boeken en goede prijzen. Met zijn brede assortiment aan tweedehands spullen is deze kringloopwinkel zeker een bezoekje waard.

Wat kan je brengen naar Kringloop De Boedelmarkt?

Bij Kringloop De Boedelmarkt kan je diverse items brengen die je niet langer gebruikt. Denk hierbij aan kleding, boeken, lp’s, meubels, elektronica en meer. Door jouw oude spullen te doneren aan de kringloopwinkel, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij Kringloop De Boedelmarkt?

Bij het winkelen in Kringloop De Boedelmarkt is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Omdat de spullen tweedehands zijn, kan het voorkomen dat ze gebruikssporen hebben. Neem daarom de tijd om alles goed te bekijken voordat je iets koopt. Daarnaast is het slim om regelmatig een kijkje te nemen, omdat het aanbod regelmatig wisselt. Zo loop je nooit iets mis!

Hoe werkt Kringloop De Boedelmarkt?

Kringloop De Boedelmarkt hanteert een eenvoudig winkelconcept. Je kunt gewoon binnenlopen tijdens de openingstijden en zelf rondkijken tussen alle spullen. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Betaling is mogelijk met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Unieke programma’s, kortingen en services

Naast het reguliere winkelaanbod biedt Kringloop De Boedelmarkt ook een online winkel aan. Hier kan je vanuit huis op je gemak het diverse assortiment bekijken en bestellen. Daarnaast is Kringloop De Boedelmarkt actief op Facebook, waar je op de hoogte kunt blijven van alle updates en nieuwtjes rondom de kringloopwinkel.

Voor rolstoelgebruikers is er een rolstoelvriendelijke parking aanwezig, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel. Kortom, bij Kringloop De Boedelmarkt kan je duurzaam winkelen, genieten van unieke vondsten en bewust bijdragen aan een circulaire economie.

Meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Drenthe vind je op https://www.kringloop-info.nl en specifiek voor kringloopwinkels in Annen kan je terecht op https://www.kringloop-info.nl.

71 gedachten over “Kringloopwinkel De Boedelmarkt in Annen”

 1. ★★★★★

  Dit is geen kringloop,ik zou zeggen een wannebe antiekzaak dus ergens tussen kringloop en antiek in,de prijzen zijn serieus te noemen,wel mooie spullen

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel De Boedelmarkt. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Eigenljik een platenzaak met antiek winkel. Hele grote collectie LPs veel 70s & 80s. Handig op artiest gesorteerd. Grote dozen vol met spotgoedkope singles. Kan er uuren spenderen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Absoluut niet de goedkoopste kringloop, maar zeker een bezoekje waard. Hier zijn uitzonderlijk veel vinylplaten, platenspelers, boeken en oude geografie schoolkaarten te vinden. Personeel is vriendelijk en helpt je graag.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Ruime sortering Lp en Singles. Ook veel platenspelers, bandrecorders en ouderwetse platenspelers, nog de kofferplatenspelers zeg maar. Natuurlijk ook glaswerk en kookspullen en klein elektra. Teveel om allemaal te benoemen dus reden om zelf te gaan kijken! Waar je vroeger naar de kringloop ging voor iets leuks, een snuisterij voor een habbekrats moet je nu toch wel redelijk hoge prijzen betalen. Gewoon leuk om eens rond te neuzen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Leuke mensen. Leuke spulletjes en schappelijke prijs. Van alles wat. Van boeken tot lp s . Concert spullen , TT Assen spullen. En hebbe dingetjes.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Er staat dat het een kringloop is. Maar hij is heel erg duur voor een kringloop. Heel jammer want ze hebben wel leuke spullen.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Erg leuk, veel spulletjes en weinig meuk. We waren vooral op zoek naar CDtjes, en deze waren totaal niet geordend. Dat is een minpuntje. Ook de openingstijden zijn een dik minpunt (woensdag TM vrijdag 13-17).

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Boedelmarkt. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Leuke scharrelplek. Nostalgie. Maar…waarom worden de elpees niet gecheckt op krassen en beschadigingen. Maar wel 25 euro bijvoorbeeld. Dus….ja…je kan goed scharrelen en ontdekken maar check aub goed wat je koopt want de eigenaars checken het niet. Veel dingen zijn niet geprijsd dat is lastig dan moet je een mevrouw 15x lastigvallen en moet ze 15x telefoneren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Je komt hier ogen te kort, en je moet je hand op je portemonnee houden. Teveel, te leuk, maar dat is waar je voor gaat. Een Top zaak met de hoofdletter T. Sommige items wel wat duur, maar dat neem je voor lief.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter