Kringloopwinkel Dagbesteding Wees Welkom

Bezoek Kringloopwinkel Wees Welkom in Vries voor duurzaam shoppen: kleding, boeken, cd’s, elektronica en unieke zelfgemaakte items.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11:00-16:30
Donderdag11:00-16:30
Vrijdag11:00-16:30
Zaterdag11:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele leuke kringloop winkel. Leuke spullen en super goedkoop. Gezellige uitstraling. Ik hoor dat ze ook koffie ochtenden doen. Goed idee. 👍🏻 …”

Ineke Liesting

“Leuk winkeltje, behulpzame en gezellige medewerkers, alles is heel knus en netjes”

Kim S

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Wees Welkom in Vries: Duurzaam winkelen in een gezellige sfeer

De kringloopwinkel Wees Welkom in Vries is een sfeervolle winkel die deel uitmaakt van de gelijknamige dagbesteding. Deze kringloopwinkel biedt een ruim assortiment aan tweedehands spullen, variërend van kleding tot boeken, cd’s, elektronica en nog veel meer. Met een gemiddelde beoordeling van 3.7/5 sterren is Wees Welkom een geliefde plek onder de lokale gemeenschap.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Wees Welkom kun je verschillende tweedehands spullen inleveren. Heb je kleding die je niet meer draagt, boeken die je hebt uitgelezen, of elektronische apparaten die niet meer worden gebruikt? Breng ze naar Wees Welkom en geef ze een tweede leven. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, draag je niet alleen bij aan duurzaam winkelen, maar ook aan een goed doel.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Wees Welkom?

Bij het winkelen in de kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de spullen te letten. Hoewel alle spullen bij Wees Welkom zorgvuldig worden gecontroleerd voordat ze worden geplaatst, kan het altijd voorkomen dat er een klein defect is. Controleer daarom altijd of alles naar behoren werkt voordat je je aankoop doet. Daarnaast is het ook slim om regelmatig een kijkje te nemen, aangezien het assortiment voortdurend verandert. Zo kun je altijd iets unieks vinden!

Hoe werkt de kringloopwinkel Wees Welkom?

Wees Welkom wordt gerund door cliënten die deelnemen aan het dagbestedingsprogramma. Zij hebben verschillende taken, zoals het prijzen van artikelen, het inrichten van de winkel en het assisteren van klanten. Daarnaast maken de cliënten ook zelfgemaakte items, zoals kaartjes, wandborden en slingers, die te koop zijn in de winkel.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Bij Wees Welkom zijn er verschillende programma’s en diensten beschikbaar om de winkelervaring nog aangenamer te maken. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van de rolstoelvriendelijke ingang en parking, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen. Daarnaast accepteert Wees Welkom betalingen met PIN, wat het afrekenen gemakkelijk maakt.

Als je op zoek bent naar inspiratie, kun je ook een bezoek brengen aan de Instagram-pagina van Wees Welkom, waar regelmatig updates worden geplaatst over nieuwe items en evenementen. Hier kun je ook een glimp opvangen van de gezellige sfeer die de winkel te bieden heeft.

Bezoek Kringloopwinkel Wees Welkom in Vries

Als je op zoek bent naar duurzaam winkelen in een gezellige sfeer, dan is Kringloopwinkel Wees Welkom in Vries de ideale bestemming. Het assortiment is divers en er zijn unieke programma’s en diensten beschikbaar om je winkelervaring te verbeteren. Breng een bezoek aan Wees Welkom in Vries en ontdek de schatten die deze bijzondere kringloopwinkel te bieden heeft!

Meer informatie over kringloopwinkels in Vries en andere activiteiten vind je op https://www.kringloop-info.nl/drenthe/vries-drenthe/. Volg ook de Instagram-pagina van Wees Welkom via instagram.com/weeswelkomvries/ voor de laatste updates.

3 gedachten over “Kringloopwinkel Dagbesteding Wees Welkom”

  1. ★★★★☆

    Hele leuke kringloop winkel. Leuke spullen en super goedkoop. Gezellige uitstraling. Ik hoor dat ze ook koffie ochtenden doen. Goed idee.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter