Kringloopwinkel Vries – Gemeente Tynaarlo

Ontdek duurzame schatten in Kringloopwinkel Vries met boeken, meubels en kleding. Vriendelijk, betaalbaar, circulair shoppen in Tynaarlo.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-16:00
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloop diverse soorten spullen zoals kleding meubels lampen speelgoed bordspellen electronica etc. Parkeren kan gratis voor de deur. Spullen afgeven kan rechts naast de hoofdingang.”

Rianne Z

“In kringloopwinkel Vries is veel te koop voor weinig geld. Het personeel is ook erg klantvriendelijk. Kortom een winkel waar ik graag mag komen.”

Koen Gijsbers

“Leuke kringloopwinkel. Vandaag leuke attentie, koffie & cake voor de klanten. Helaas zijn hier ook de prijzen flink gestegen wbt kleding.”

Marleen de Ruiter

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Vries – Gemeente Tynaarlo: Een Duurzame Winkelmogelijkheid

Kringloopwinkel Vries – Gemeente Tynaarlo, gevestigd aan de Brinkstraat 6a, 9481 BJ Vries, is een bloeiende thrift store die onderdeel uitmaakt van de Stichting Kringloop Organisatie Tynaarlo. Deze winkel heeft als doel om tweedehands goederen een nieuw leven in te blazen en zo de circulaire economie te bevorderen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.6/5 sterren, wordt de winkel geprezen om het vriendelijke personeel en betaalbare prijzen.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Vries?

Ben je van plan om je ongebruikte spullen een tweede kans te geven? Bij Kringloopwinkel Vries kan je diverse herbruikbare goederen brengen, zoals boeken, huis- en inrichting, en kleding. Het inbrengen van spullen is een geweldige manier om duurzaam bezig te zijn en tegelijkertijd ruimte te creëren in je eigen huis. Zorg er wel voor dat je geen grote plastic producten, zoals tuinstoelen en speelgoed, meeneemt, want deze kunnen niet worden ingenomen.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Vries?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Vries is het belangrijk om goed op te letten tijdens het winkelen. Het assortiment is divers en je kunt hier echte pareltjes vinden, maar wees alert op de conditie van producten voordat je ze aanschaft. Het personeel staat altijd klaar om je te adviseren en eventuele vragen te beantwoorden, maar het is raadzaam om zelf ook een kritische blik te werpen op de producten die je wilt kopen.

Hoe werkt de Kringloopwinkel?

Kringloopwinkel Vries werkt met een eenvoudig systeem. Je kunt tweedehands spullen kopen tegen betaalbare prijzen en zo bijdragen aan een duurzame samenleving. Naast winkelen kun je ook gebruik maken van de praktische diensten en faciliteiten die de winkel biedt, zoals het inleveren van goederen en de ophaalservice. Dit maakt het voor iedereen gemakkelijk om de cirkel van hergebruik te sluiten.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast een ruim assortiment en handige diensten biedt Kringloopwinkel Vries ook speciale programma’s en kortingen aan. Zo organiseren zij regelmatig evenementen en thematische acties, waarbij je nog meer kunt besparen op je aankopen. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Je kunt ook betalen met verschillende betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards.

Mis geen enkele update over Kringloopwinkel Vries en volg de winkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via de social media kanalen.

Kringloopwinkel Vries – Gemeente Tynaarlo biedt een geweldige winkelervaring waar je duurzaam tweedehands kunt winkelen. Breng je herbruikbare goederen naar de winkel, bekijk het diverse assortiment en draag bij aan een circulaire economie.

60 gedachten over “Kringloopwinkel Vries – Gemeente Tynaarlo”

 1. ★★★★☆

  The older ladies are very unfriendly and child-unfriendly. Toys are simply torn from hands; I was in shock. Some items are far too expensive, such as clothing. Cannot return or exchange if something turned out to be broken.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Kan me volledig vinden in eerder geplaatste reviews, had ook het gevoel constant in de gaten te worden gehouden als een of andere winkeldief, hier heb ik een hekel aan. Ook zijn de meeste spullen die gratis worden ingebracht veel te duur, vooral in verhouding tot de meeste andere kringloopwinkels. Tot slot is het personeel en vooral de leidinggevende zeer onsympathiek, ik ben blij dat ik hier in ieder geval nooit meer mijn tijd hoef te verkwisten….

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Ooit een buizenradio hier gekocht, zou goed moeten zijn. Bij thuiskomst aangesloten, en vloog meteen in brand. Netjes gevraagd voor een gepaste oplossing. Op een agressieve manier moest ik de winkel verlaten, voordat ze de politie gingen bellen. En was niet langer welkom. En het klopt inderdaad je wordt in de gaten gehouden, alsof je een dief bent.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Wil je te dure zooi scoren, dan zit je hier prima. Star personeel. iedere klant wordt als potentiele winkeldief aangekenen. Kom hier nooit weer.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  fijne kringloop met behulpzame en beleefde medewerkers. heb hier echt een paar unieke items gevonden voor zeer aantrekkelijke prijzen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Pas op met kopen van elektronica. Je krijgt je geld niet terug als het rhuis niet werkt, maar checken in de winkel wordt je niet makkelijk gemaakt. Er staat een sticker op met gecheckt, dus dan moet ik er maar vertrouwen in hebben. Dus dan kijk ik wel even verder.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Rommelige kringloop met vies luchtje. Veel dingen te duur geprijsd in vergelijking met andere kringloopwinkels in de buurt. Onsympathiek personeel. Wij komen hier niet meer terug.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Nice thrift store. Today a nice gift, coffee & cake for the customers. Unfortunately, prices have also risen considerably here regarding clothing.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Vries – Gemeente Tynaarlo. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Leuke kringloop diverse soorten spullen zoals kleding meubels lampen speelgoed bordspellen electronica etc. Parkeren kan gratis voor de deur. Spullen afgeven kan rechts naast de hoofdingang.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Vries – Gemeente Tynaarlo. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Vries – Gemeente Tynaarlo. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Vries – Gemeente Tynaarlo. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter