Kringloopwinkel De 2de Kans in Heel

Ontdek duurzame vondsten bij De 2de Kans – kringloop glorie voor elk budget in Heel, Limburg. Topbeoordelingen, unieke koopjes!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-12:30
Woensdag09:30-12:30
Donderdag09:30-12:30
Vrijdag09:30-12:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik ben erg te spreken over deze mooie winkel. Een win – win situatie. Mensen met een beperking kunnen in deze winkel veilig een bijdrage leveren aan onze maatschappij. Ondertussen krijgen spulletjes een tweede kans. Veel mooie spullen overigens. Zo kocht ik er twee mooie bordspellen. Een aanrader dus!! Mooie artikelen voor een zacht prijsje.”

Jasper Super

“Geweldig wat een kans krijgen we hier , kans op iets moois , kans om fijne mensen te ontmoeten , altijd vriendelijk .Kans op mooie of nuttige spullen voor een kleine prijs te scoren .”

Jose Van den Elshout

“Het personeel is vriendelijk en respectvol, ik kom regelmatig in de winkel, ze hebben een divers aanbod, ik raad iedereen aan om er eens langs te gaan”

Jamal Salih

Meer reviews lezen…

De 2de Kans: Een Duurzame Kringloopwinkel in Heel

De 2de Kans is een kringloopwinkel gevestigd in Heel, Limburg. Deze winkel biedt een breed assortiment aan tweedehands spullen, ideaal voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren, is De 2de Kans een populaire keuze onder de lokale gemeenschap en bezoekers.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Als je overbodige spullen in huis hebt, kan je deze naar De 2de Kans brengen. Het is een geweldige manier om je spullen een tweede leven te geven en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere samenleving. Denk aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Door je spullen naar De 2de Kans te brengen, help je anderen die op zoek zijn naar betaalbare tweedehands items.

Waar moet je op letten bij een bezoek aan de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan De 2de Kans zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te weten dat de winkel op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend is. Zorg ervoor dat je rekening houdt met de openingstijden. Daarnaast is er gratis wifi beschikbaar voor alle bezoekers.

Hoe werkt De 2de Kans?

De 2de Kans werkt op basis van donaties en inname van goederen. Als je spullen hebt die je niet langer nodig hebt, kan je deze naar de winkel brengen. De medewerkers zullen je donaties graag aannemen en ervoor zorgen dat deze een nieuw thuis vinden. Daarnaast biedt De 2de Kans ook een ophaalservice aan, zodat je grotere donaties gemakkelijk kunt regelen.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

De 2de Kans heeft verschillende unieke programma’s en diensten om het winkelen nog aantrekkelijker te maken. Ze bieden bijvoorbeeld regelmatig kortingen aan op specifieke items, wat een geweldige kans is om waardevolle vondsten te doen voor een lagere prijs. Daarnaast organiseert De 2de Kans ook evenementen en speciale acties om hun klanten te verwennen.

Wil je meer weten over De 2de Kans of contact opnemen? Bezoek dan hun Facebook-pagina of ga naar de website https://www.kringloop-info.nl voor meer informatie over kringloopwinkels in Limburg.

Kortom, De 2de Kans is een geweldige plek om duurzaam winkelen te ervaren. Breng je ongewenste spullen naar de winkel, ontdek unieke tweedehands items en geniet van de mogelijkheid om bij te dragen aan een groenere planeet. Plan vandaag nog je bezoek aan De 2de Kans in Heel en geniet van een unieke winkelervaring!

39 gedachten over “Kringloopwinkel De 2de Kans in Heel”

 1. ★★★★★

  Het personeel is vriendelijk en respectvol, ik kom regelmatig in de winkel, ze hebben een divers aanbod, ik raad iedereen aan om er eens langs te gaan

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel De 2de Kans. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Geweldig wat een kans krijgen we hier , kans op iets moois , kans om fijne mensen te ontmoeten , altijd vriendelijk .Kans op mooie of nuttige spullen voor een kleine prijs te scoren .

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel De 2de Kans. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  A small consignment store with a good assortment: a lot of dishes, books, toys for children, records. A good option for furnishing a new home.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Ik ben erg te spreken over deze mooie winkel. Een win – win situatie. Mensen met een beperking kunnen in deze winkel veilig een bijdrage leveren aan onze maatschappij. Ondertussen krijgen spulletjes een tweede kans. Veel mooie spullen overigens. Zo kocht ik er twee mooie bordspellen. Een aanrader dus!! Mooie artikelen voor een zacht prijsje.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel De 2de Kans. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De 2de Kans. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De 2de Kans. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met De 2de Kans. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter