Kringloopwinkel Vincentiushuis Roermond

Ontdek duurzaam winkelen bij Vincentiushuis Roermond – unieke vondsten van kleding tot meubels, open op dinsdag, donderdag, vrijdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:30-16:00
WoensdagGesloten
Donderdag13:30-16:00
Vrijdag13:30-16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Bij Vincencius kun je voor een prikkie leuke dingen kopen en zij besteden het geld voor de minderbedeelden in onze samenleving, Vincencius doet heel goed werk, ik breng er regelmatig goede spullen naar toe.”

Lies Stal

“Leuk schattig 2e hands winkeltje. Je slaagt er niet altijd maar het is altijd leuk om hier even rond te struinen, ze zijn ook erg goedkoop wat ideaal is voor mensen met n kleine portemonnee”

Suzanne

“Deze kringloop is nog zoals ie hoort te zijn, niet commercieel! Leuk aanbod, leuke prijsjes en alles duidelijk geprijsd. Je kunt zien dat de vrijwilligers met zorg deze winkel uitbaten.”

ODJ

Meer reviews lezen…

Vincentiushuis Roermond: Avontuurlijk Duurzaam Winkelen in Roermond

Vincentiushuis Roermond is een bekende kringloopwinkel gevestigd in het pittoreske Roermond, een stad in de provincie Limburg. Als je op zoek bent naar een spannend avontuur in de wereld van duurzaam winkelen, dan is dit de plek om naartoe te gaan. Vincentiushuis Roermond heeft zijn deuren geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Wil je weten wat je allemaal naar Vincentiushuis Roermond kunt brengen? Nou, het assortiment is gevarieerd en omvat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je huis op te fleuren, je garderobe aan te vullen of gewoon wat fijne boeken toe te voegen aan je collectie. Door tweedehands spullen te kopen bij Vincentiushuis Roermond, draag je bij aan een duurzamere wereld.

Als je een bezoek brengt aan Vincentiushuis Roermond, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste, houd er rekening mee dat de winkel op bepaalde dagen gesloten is. Check dus altijd de openingstijden voordat je langsgaat. Bovendien biedt Vincentiushuis Roermond diverse diensten en faciliteiten, waaronder de mogelijkheid om goederen in te brengen. Heb je dus spullen die je niet meer nodig hebt en die nog in goede staat zijn, dan kun je ze hier achterlaten en een steentje bijdragen aan de circulaire economie.

Vincentiushuis Roermond is onderdeel van de Vincentius Vereniging, een organisatie met meerdere filialen in Nederland. Als je geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over Vincentius Vereniging en de andere locaties, kun je onze website bezoeken waar we een overzicht hebben van de 12 filialen in Nederland.

Om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Vincentiushuis Roermond, kun je het beste de kringloopwinkel volgen op social media. Mis geen enkele update en blijf op de hoogte van nieuwe aanwinsten, speciale acties en evenementen. Volg Vincentiushuis Roermond op Facebook en blijf genieten van duurzaam winkelen.

Dus, voor een opwindende winkelervaring en een keur aan tweedehands spullen, breng een bezoek aan Vincentiushuis Roermond. Help mee aan de circulaire economie, verklein je ecologische voetafdruk en ontdek de vele schatten die hier op je liggen te wachten.

34 gedachten over “Kringloopwinkel Vincentiushuis Roermond”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Vincentiushuis Roermond. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Deze kringloop is nog zoals ie hoort te zijn, niet commercieel! Leuk aanbod, leuke prijsjes en alles duidelijk geprijsd. Je kunt zien dat de vrijwilligers met zorg deze winkel uitbaten.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Vincentiushuis Roermond. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Leuk schattig 2e hands winkeltje. Je slaagt er niet altijd maar het is altijd leuk om hier even rond te struinen, ze zijn ook erg goedkoop wat ideaal is voor mensen met n kleine portemonnee

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Bij Vincencius kun je voor een prikkie leuke dingen kopen en zij besteden het geld voor de minderbedeelden in onze samenleving, Vincencius doet heel goed werk, ik breng er regelmatig goede spullen naar toe.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Vincentiushuis Roermond. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Vincentiushuis Roermond. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Vincentiushuis Roermond. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Vincentiushuis Roermond. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter