Kringloop-Limburg in Horn

Ontdek betaalbare tweedehands schatten bij Kringloop-Limburg in Horn: kleding, meubels, elektronica en meer met uitstekende klantbeoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“Een overzichtelijke winkel. Niet al te groot, maar dat hoeft ook niet altijd het geval te zijn als je net dat ene voorwerp kunt vinden. Wij vonden het in dit geval niet maar ook dat maakt niet uit. Het was een aangenaam bezoek en het personeel was vriendelijk. Het aanbod is zoals zovaak uiterst divers. De prijzen zijn ok maar ook verrassend soms. Goedkoop wat duurder kan en andersom. Als we in de buurt zijn lopen we nog eens binnen.”

Ruud Limbeck

“Een verrassend fijne kringloopwinkel. Goede kwaliteit spullen. Hier wordt niet zomaar iets neergezet. Ik heb een uurtje rustig rondgesnuffeld, wat voor mijn doen lang is. Sommige dingen staan erg hoog op de plank. Prijzen heel redelijk. Locatie naast tankstation.”

David Royackers

“Vond het een leuke bijbaan als vrijwilliger top winkel moet zelf jammer genoeg in april stoppen ga verhuizen”

Mykell Gubbels

Meer reviews lezen…

Alles wat je moet weten over Kringloop-Limburg in Horn

Kringloop-Limburg is een populaire kringloopwinkel gelegen aan de Beegderweg 2C, in Horn. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, is het duidelijk dat deze winkel gewaardeerd wordt door de klanten. Maar wat kun je allemaal verwachten bij Kringloop-Limburg?

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloop-Limburg kun je allerlei spullen afgeven die nog in goede staat verkeren. Dit omvat onder andere kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed en huishoudelijke artikelen. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, help je niet alleen het milieu door hergebruik te stimuleren, maar ook goede doelen te ondersteunen.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan de kringloopwinkel is het altijd slim om te letten op de kwaliteit van de spullen. Hoewel de meeste producten in goede staat zijn, is het belangrijk om aandacht te besteden aan eventuele beschadigingen of defecten. Daarnaast kun je bij Kringloop-Limburg ook terecht voor kleding. Dus als je een echte koopjesjager bent, is het de moeite waard om te graven tussen de kledingrekken voor unieke vondsten.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloop-Limburg hebben ze een breed scala aan programma’s en services om aan verschillende behoeften te voldoen. Ze bieden bijvoorbeeld online prijsschattingen aan, waardoor je snel een idee krijgt van de waarde van je spullen voordat je ze binnenbrengt. Daarnaast is de ingang rolstoeltoegankelijk, zodat mensen met een fysieke beperking gemakkelijk kunnen winkelen.

Kringloop-Limburg is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, met ruime openingstijden. Op dinsdag en woensdag opent de winkel om 10:00 uur, terwijl op donderdag, vrijdag en zaterdag de deuren al om 09:00 uur opengaan. Op maandag en zondag is de kringloopwinkel gesloten.

Het betalen gaat ook gemakkelijk bij Kringloop-Limburg. Ze accepteren verschillende betaalpassen, zodat je niet altijd contant geld bij je hoeft te hebben. Dit maakt het winkelen bij hen nog makkelijker en efficiënter.

Kringloop-Limburg heeft niet alleen geweldige spullen voor lage prijzen, maar biedt ook unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Bezoek hun Facebook-pagina voor de laatste updates en speciale aanbiedingen.

Met 102 kringloopwinkels en tweedehandswinkels is Limburg een paradijs voor thrift shoppers. Als je op zoek bent naar een kringloopwinkel in Limburg, bekijk dan deze kaart voor een handig overzicht. Of specifiek op zoek naar een kringloopwinkel in Horn? Ga naar https://www.kringloop-info.nl/limburg/horn voor meer informatie.

Ga langs bij Kringloop-Limburg in Horn en ontdek de schatten die op je wachten. Hier vind je geweldige deals en maak je een positieve impact op het milieu en de lokale gemeenschap.

56 gedachten over “Kringloop-Limburg in Horn”

 1. ★★★★★

  Een overzichtelijke winkel. Niet al te groot, maar dat hoeft ook niet altijd het geval te zijn als je net dat ene voorwerp kunt vinden. Wij vonden het in dit geval niet maar ook dat maakt niet uit. Het was een aangenaam bezoek en het personeel was vriendelijk. Het aanbod is zoals zovaak uiterst divers. De prijzen zijn ok maar ook verrassend soms. Goedkoop wat duurder kan en andersom. Als we in de buurt zijn lopen we nog eens binnen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Ik vindt dat de kringloopwinkel er helaas op achteruit is gegaan vond hem in Heythuysen gezellig en veel meer aanbod dan nu kwam er elke week nu vindt ik het niet meer de moeite om de reis er voor te maken

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Prijzen van oa meubilair en verlichting zijn wel wat aan de hogere kant naar mijn mening. Maar ik vind er toch altijd wel iets wat van pas komt.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een verrassend fijne kringloopwinkel. Goede kwaliteit spullen. Hier wordt niet zomaar iets neergezet. Ik heb een uurtje rustig rondgesnuffeld, wat voor mijn doen lang is. Sommige dingen staan erg hoog op de plank. Prijzen heel redelijk. Locatie naast tankstation.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Boeken zijn redelijk geprijsd maar een klein Keuls potje voor 6.50 is gewoon belachelijk. Kom je er langs kijk binnen maar rij er zeker niet voor om!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Het zou wel handig zijn om de tijdelijke innamestop op deze website te vermelden, dan hoef je niet voor niets met je spulletjes voor de deur te staan.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter