Kringloopwinkel Beej Ós in Baexem

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloopwinkel Beej Ós in Baexem, Limburg – topselectie van tweedehands items en vriendelijke service.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
Zondag10:00-16:00

In het kort:

“Beej Ós is een mooie opgeruimde kringloopwinkel. Er is een kleine parkeerplaats voor de deur maar in de straat is er ook nog wel wat te vinden met wat geluk. Men maakt hier gebruik van een mooie serie uniforme kasten en dat straalt rust uit. Zoals zo vaak in dit soort winkels bevat elke 10-20 cm wel weer wat anders. Neem er de tijd voor dus. Er is een kleine spellenhoek en relatief veel kleding. Er is een kleine afdeling boeken. Je moet maar nét geluk hebben om het verzamelobject of accessoire in deze winkel tegen te komen waar je al dan niet bewust naar op zoek was. Wij gingen dit keer met lege handen naar huis maar weten nu al dat we hier nog eens binnen lopen. De kwaliteit van spullen was daarvoor hoog genoeg.”

Ruud Limbeck

“Vandaag voor de eerste keer geweest en het is nu al een van mijn favoriete. Veel verschillende spullen, van goede kwaliteit en ook goede prijzen.”

Lotte van Zon

“Goede kwaliteit en goedkope artikelen, super aardige en professionele medewerkers, ik geef deze winkel tien sterren. 💯💯”

Hadi Azimi tabrizi

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Beej Ós in Baexem: Duurzaam winkelen in Limburg

Kringloopwinkel Beej Ós is een unieke kringloopwinkel gelegen in Baexem, Limburg. Deze winkel, gerund door een vrouwelijke ondernemer, biedt een geweldige selectie van tweedehands artikelen en heeft een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren. Met zijn diverse services en faciliteiten is Beej Ós een populaire keuze voor duurzaam winkelen in de regio.

Openingstijden en contactgegevens

Kringloopwinkel Beej Ós is geopend van dinsdag tot en met zondag. De openingstijden vind je hieronder:

 • Dinsdag: 10:00-17:00
 • Woensdag: 10:00-17:00
 • Donderdag: 10:00-17:00
 • Vrijdag: 10:00-17:00
 • Zaterdag: 10:00-16:00
 • Zondag: 10:00-16:00

Wil je contact opnemen met Beej Ós? Dat kan via het telefoonnummer of e-mailadres dat vermeld staat op hun website. Daarnaast kun je op de website ook andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Limburg vinden.

Assortiment

Bij Kringloopwinkel Beej Ós vind je een diverse selectie van tweedehands artikelen. Van boeken tot huishoudelijke apparaten, van kleding tot meubels, er is voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar vintage items of speelgoed? Ook dat kun je bij Beej Ós vinden. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook een avontuur op zich.

Het assortiment van Beej Ós omvat onder andere:

 • Boeken
 • Gereedschappen
 • Huis- en inrichting
 • Huishoudelijke apparaten
 • Kleding
 • Meubels
 • Muziek
 • Speelgoed
 • Vintage

Services en faciliteiten

Naast het uitgebreide assortiment biedt Beej Ós ook verschillende services en faciliteiten om het winkelen zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken. Zo kun je bij de winkel goederen inleveren en is er de mogelijkheid om artikelen te laten bezorgen. Daarnaast is Beej Ós rolstoelvriendelijk met een toegankelijke ingang, parkeergelegenheid en toilet. De winkel biedt ook online prijsopgaven en heeft genderneutrale toiletten. Beej Ós is LGBTQ+ vriendelijk en creëert een veilige omgeving voor transgenders.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Beej Ós? Volg ze dan op hun Facebookpagina.

Ga op avontuur in de wereld van duurzaam winkelen en breng een bezoek aan Kringloopwinkel Beej Ós in Baexem, Limburg. Hier vind je niet alleen prachtige tweedehands items, maar ook een vriendelijke en gastvrije sfeer waar iedereen welkom is.

23 gedachten over “Kringloopwinkel Beej Ós in Baexem”

 1. ★★★★★

  Sensible, not too big, but organized. This is probably the shortest way to describe this second-hand store. Lots of little things, larger and smaller items, clothes, shoes and decorations. Prices vary greatly from average to too high. But you can always talk about prices. I like visiting here even though I dont always find something interesting. The parking lot in front of the store is small and quite tight, but you can usually also find a parking space on the street.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Beej Os is een mooie opgeruimde kringloopwinkel. Er is een kleine parkeerplaats voor de deur maar in de straat is er ook nog wel wat te vinden met wat geluk. Men maakt hier gebruik van een mooie serie uniforme kasten en dat straalt rust uit. Zoals zo vaak in dit soort winkels bevat elke 10-20 cm wel weer wat anders. Neem er de tijd voor dus. Er is een kleine spellenhoek en relatief veel kleding. Er is een kleine afdeling boeken. Je moet maar net geluk hebben om het verzamelobject of accessoire in deze winkel tegen te komen waar je al dan niet bewust naar op zoek was. Wij gingen dit keer met lege handen naar huis maar weten nu al dat we hier nog eens binnen lopen. De kwaliteit van spullen was daarvoor hoog genoeg.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Vandaag voor de eerste keer geweest en het is nu al een van mijn favoriete. Veel verschillende spullen, van goede kwaliteit en ook goede prijzen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Beej Ós. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Beej Ós. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter