Kringloop de oude school wijchen

Ontdek duurzaam winkelen in Wijchen met vintage, kleding, boeken en meer bij Kringloop de oude school wijchen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Gezellige kringloop, leuk ingericht ook! Vind hem wel iets hoger in prijs liggen dan de gemiddelde kringloop. De artikelen die er verkocht worden zien er altijd héél erg netjes uit!”

Clau Dia

“Leuke originele kringloopwinkel zoals deze bedoelt is. Niet zoals de meeste tegenwoordig als verdienmodel. Niet al te groot, gemoedelijk.”

giliam h

“Leuke winkel met vriendelijke mensen. Voor elk wat wils. Regelmatig nieuwe (oude) spullen. Een bezoekje waard als je in Wijchen bent!”

Alex Schaap

Meer reviews lezen…

Kringloop de oude school wijchen: De winkel voor duurzaam winkelen in Wijchen

Kringloop de oude school wijchen is een populaire kringloopwinkel gevestigd aan de Holenbergseweg 11 in Wijchen. Deze winkel biedt een breed scala aan tweedehands spullen, variërend van vintage items tot kleding, boeken, huishoudelijke apparaten en meubels. Met zijn diverse assortiment trekt De Oude School Wijchen dagelijks veel bezoekers.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloop de oude school wijchen kun je niet alleen terecht om tweedehands spullen te kopen, maar ook om items die je zelf niet meer gebruikt, naar de winkel te brengen. Deze spullen worden vervolgens gecontroleerd en, indien geschikt voor verkoop, toegevoegd aan het assortiment. Het is een duurzame manier om je spullen een nieuw leven te geven en tegelijkertijd bij te dragen aan een circulaire economie.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Kringloop de oude school wijchen is het belangrijk om alert te zijn op de prijzen. Veel recensies benadrukken de betaalbaarheid van de items die in deze kringloopwinkel worden aangeboden. Met regelmatige kortingen en unieke programma’s, zoals een klantenkaart en speciale acties, kunnen bezoekers profiteren van nog meer voordelen en besparingen. Daarnaast is er speciale aandacht voor LGBTQ+ vriendelijkheid om een veilige en inclusieve omgeving te creëren voor transgenders.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij binnenkomst in Kringloop de oude school wijchen word je verwelkomd door een rolstoelvriendelijke ingang en ruime parkeermogelijkheden voor rolstoelgebruikers. Binnen vind je een ruim opgezette winkel met diverse afdelingen waar je kunt snuffelen tussen de verschillende categorieën. Van kleding tot meubels, boeken en speelgoed, er is voor ieder wat wils. Je kunt betalen met diverse betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards worden geaccepteerd. Het is een toegankelijke en klantvriendelijke kringloopwinkel waar je op je gemak kunt winkelen.

Kringloop de oude school wijchen heeft een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren. Klanten waarderen met name de prijzen en het diverse aanbod aan tweedehands spullen in de winkel. Mis geen enkele update over De Oude School Wijchen en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en speciale acties.

Kortom, Kringloop de oude school wijchen is dé winkel voor duurzaam winkelen in Wijchen. Met zijn grote aanbod aan tweedehands spullen, klantvriendelijke benadering en speciale programma’s en kortingen, biedt deze kringloopwinkel een unieke winkelervaring voor iedereen.

44 gedachten over “Kringloop de oude school wijchen”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de oude school wijchen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een niet al te grote winkel met een goede diversiteit aan spullen aan het randje van de binnenstad. Als je in de buurt bent een kijkje waard, maar niet beslist iets waar je van ver komt om te shoppen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel de oude school wijchen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een tof team, alles mooi uitgestald en kleine prijsjes zoals het hoort. De naam kringloopwinkel waard…….alles wordt naar waarde geschat voor de gewone mens met de kleine portemonnee/ geldbeugel.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel de oude school wijchen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel de oude school wijchen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel de oude school wijchen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel de oude school wijchen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel de oude school wijchen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel de oude school wijchen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de oude school wijchen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Beetje als met veel tweedehands winkels tegenwoordig: niet meer ideeel maar vooral zelf willen verdienen. Spullen daardoor onnodig duur en niet meer interessant.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter