Kringloopwinkel Bet Tesfa in Urk

Ontdek tweedehands parels en steun goede doelen bij Bet Tesfa, dé unieke kringloopwinkel in Urk voor speciale vondsten.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Bet Tesfa: Een Unieke Kringloopwinkel in Urk

Bet Tesfa, Huis van Hoop, een kringloopwinkel in het charmante stadje Urk in Flevoland, is een plek waar je tweedehands schatten kunt vinden terwijl je bijdraagt aan een goed doel. Deze kringloopwinkel is gelegen aan Wijk 4 102, 8321 GH Urk en is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag.

Wat Kun Je Brengen naar Bet Tesfa?

Bij Bet Tesfa kun je verschillende dingen inleveren. Deze kringloopwinkel accepteert graag kleding die nog in goede staat verkeert. Dus, als je je kledingkast wilt opruimen en oude kleren een nieuw leven wilt geven, dan is Bet Tesfa de perfecte plek om ze naartoe te brengen. Door je kleding te doneren, draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ook aan diverse projecten in Ethiopië en Eritrea.

Waar Moet Je Op Letten bij Bet Tesfa?

Bij het winkelen in Bet Tesfa is het belangrijk om je ogen open te houden voor verborgen schatten. Deze kringloopwinkel heeft een breed scala aan tweedehands kleding beschikbaar, dus je kunt zeker iets unieks vinden. Let ook op speciale aanbiedingen en kortingen die ze regelmatig bieden. Bet Tesfa heeft programma’s zoals een klantenkaart waarmee je punten kunt sparen voor extra korting. Mis deze geweldige deals niet!

Hoe Werkt Bet Tesfa?

Bet Tesfa heeft een eenvoudig en klantvriendelijk winkelconcept. Je kunt er gemakkelijk betalen met PIN. Dit maakt je winkelervaring snel en moeiteloos. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren is Bet Tesfa geliefd bij de lokale gemeenschap van Urk.

Unieke Programma’s, Kortingen en Andere Services

Bet Tesfa, Huis van Hoop biedt niet alleen tweedehands kleding aan, maar heeft ook unieke programma’s en services. Ze hebben regelmatig evenementen, zoals de Open Dag Bet Tesfa, waar je kunt genieten van een leuke dag vol tweedehands winkelen en goede doelen. Blijf op de hoogte van deze evenementen door Bet Tesfa te volgen op Facebook en Instagram.

Kortom, Bet Tesfa, Huis van Hoop, is een bijzondere kringloopwinkel in Urk waar je kunt winkelen met een doel. Bovendien draagt elke aankoop bij aan diverse projecten in Ethiopië en Eritrea. Breng je kleding naar Bet Tesfa, ontdek unieke schatten en help anderen tegelijkertijd. Bezoek vandaag nog Bet Tesfa en ervaar zelf de geweldige sfeer en service die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

2 gedachten over “Kringloopwinkel Bet Tesfa in Urk”

Laat hieronder een review achter