Kringloopwinkel Waypoint Urk

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloop Waypoint Urk – boeken, kleding, meubels en meer voor bewuste shoppers in Urk.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:30-17:30
Dinsdag10:30-17:30
Woensdag10:30-17:30
Donderdag10:30-17:30
Vrijdag10:30-17:30
Zaterdag10:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“For a cozy thrift store I like to come from Amsterdam to Urk everything neatly tidy clean customer friendly not expensive beautiful stuff and good service and during corona time you immediately feel at home in Urk Until next time greetings from Amsterdam”

Maria Schaap

“Wat een ontzettend fijne en mooie kringloop is dit! Netjes ingericht, prijs kwaliteit verhouding is top. Altijd mooie spullen voor een leuke prijs. Hoop dat dit zo zal blijven. Mijn favoriet!”

Iris Brands

“A very nice place with a lot of things for everyone – furniture, kitchen equipment and toys. You can find everything here”

Marek Rogozinski

Meer reviews lezen…

Alles wat je moet weten over Kringloop Waypoint in Urk

Ben je op zoek naar duurzaam winkelen in Urk? Dan is Kringloop Waypoint de plek waar je moet zijn. Deze kringloopwinkel, gevestigd aan de Vliestroom 21 in Urk, biedt een breed assortiment aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, kleding, meubels of huishoudelijke apparaten, bij Kringloop Waypoint vind je het allemaal.

Wat kan je brengen naar Kringloop Waypoint?

Een van de voordelen van Kringloop Waypoint is dat je je ongewenste spullen kunt doneren. Heb je nog boeken die je niet meer leest, speelgoed waar je kinderen niet meer mee spelen of meubels die je wilt vervangen? Breng ze naar de kringloopwinkel en geef ze een tweede leven. Zo draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij Kringloop Waypoint?

Bij een bezoek aan Kringloop Waypoint is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel het assortiment regelmatig wordt gecontroleerd op kwaliteit, is het verstandig om de producten die je wilt kopen zorgvuldig te inspecteren. Controleer bijvoorbeeld op beschadigingen of ontbrekende onderdelen. Op die manier weet je zeker dat je een goede aankoop doet.

Hoe werkt Kringloop Waypoint?

Kringloop Waypoint werkt volgens het principe van hergebruik en recycling. De winkel neemt tweedehands goederen in en biedt deze vervolgens te koop aan. Op deze manier zorgt Kringloop Waypoint voor een circulaire economie en draagt het bij aan een duurzame toekomst. Bovendien ondersteun je met je aankopen ook nog eens een goed doel, aangezien de opbrengst ten goede komt aan lokale maatschappelijke projecten.

Naast het aanbieden van tweedehands spullen, biedt Kringloop Waypoint ook diverse diensten en faciliteiten. Zo kun je goederen bij de winkel inleveren en is er een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats aanwezig. Helaas is een eetgelegenheid of koffiehoek momenteel niet beschikbaar.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten bij Kringloop Waypoint? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook en mis geen enkele update. Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Flevoland? Bekijk dan het overzicht op onze website.

Kringloop Waypoint is dé plek in Urk waar je duurzaam kunt winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, weet je zeker dat je kwalitatieve tweedehands producten vindt. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek het zelf!

65 gedachten over “Kringloopwinkel Waypoint Urk”

 1. ★★★★★

  Wat een ontzettend fijne en mooie kringloop is dit! Netjes ingericht, prijs kwaliteit verhouding is top. Altijd mooie spullen voor een leuke prijs. Hoop dat dit zo zal blijven. Mijn favoriet!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  A very nice place with a lot of things for everyone – furniture, kitchen equipment and toys. You can find everything here

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan WAYPOINT URK. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  For a cozy thrift store I like to come from Amsterdam to Urk everything neatly tidy clean customer friendly not expensive beautiful stuff and good service and during corona time you immediately feel at home in Urk Until next time greetings from Amsterdam

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Zeer mooie kringloop ver uit mijn favoriet en voorbeeld. Het staat altijd erg strak en netjes ingedeeld. Vriendelijke en vrolijk personeel en management. Er word zowel veel voor de medemens gedaan d.m.v. de verkoop van spullen als voor de werknemers zelf. Van deze kringloop kan je veel leren, een winkel met oog voor detaille van klanten en in spullen, iets wat wij zelf ook belangrijk vinden. Een gezellige koffiehoek met altijd mogelijkheid tot wat lekkers. Leuke kringloop, echt mijn favoriet om naar toe te gaan als ik zelf tijd over heb om andere kringlopen te bezoeken! Ga zo door…

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij WAYPOINT URK. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel WAYPOINT URK. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel WAYPOINT URK. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel WAYPOINT URK. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij WAYPOINT URK. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Komen niet opdagen, bellen of mailen niet uit hun zelf. Wegens warmte ineens geen mensen meer beschikbaar. 2 dagen vrij voor genomen, vrije uren voor opgenomen, interesseert ze blijkbaar niet.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel WAYPOINT URK. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Chaotisch, donker, beetje rare binnenkomst tussen de meubels. Veel boeken op de eerste verdieping. Goede prijzen, af en toe ook echt wel wat bijzonders te vinden.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter