Alliade – Kringloop Gorredijk

Ontdek duurzame schatten bij Alliade – Kringloop Gorredijk; meubels, kleding, boeken en meer voor een bewuste winkelervaring.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-15:45
Dinsdag09:30-11:45
Woensdag09:30-11:45
Donderdag09:30-11:45
Vrijdag09:30-11:45
Zaterdag09:30-15:45
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ik dacht, in het kader van de “kringloop”, ik bewaar de plastic tasjes voor hun. Bracht ik laatst wat spulletjes heen, ik geef keurig mijn gespaarde plastic tasjes aan die mevrouw, zegt ze: die mag je weer meenemen, die hoeven wij ook niet meer. Wij willen dat mensen zelf een tas meenemen. Nou sorry, maar als ik rondstruin in de kringloop ben ik niet altijd van plan wat te kopen, maar kom wel vaak met iets bij de kassa….. En dus geen tasje bij me…. Ik ben vast niet de enigste….. Dus neem nou gewoon tasjes aan, je bent toch een KRINGLOOPPP!!!”

Janet Posthumus

“Als regelmatige bezoeker van deze gezellige kringloopwinkel al diverse leuke items gekocht waaronder een prachtig dressoir en keurig netjes thuis afgeleverd. Je moet net tegen iets aanlopen naar je smaak maar dat is juist de hobby. Als ik zelf spullen over heb breng ik het heen. Vriendelijk personeel.”

YHA van der Hoek-van der Veen

“Er heerst een fijne rustige sfeer en je kunt je er echt wel even vermaken. Niet mega groot, maar een groot aanbod. Prijzen zijn top! Hier vind je echt nog eens leuke dingetjes. Zeker waard om een bezoekje te brengen! Vriendelijk personeel en klantentoilet aanwezig.”

Mirjam Lantinga

Meer reviews lezen…

Alliade – Kringloop Gorredijk: Dé Duurzame Winkelervaring in Gorredijk

Ben je op zoek naar een duurzame en unieke winkelervaring in Gorredijk? Dan is Alliade – Kringloop Gorredijk dé plek om te bezoeken. Deze kringloopwinkel, gevestigd aan Het Kiemke 15, 8401 JC Gorredijk, biedt een breed scala aan gebruikte goederen. Of je nu op zoek bent naar meubels, kleding, boeken, speelgoed of gereedschappen, je vindt het allemaal bij Kringloop Gorredijk. In dit artikel beantwoorden we de meestgestelde vragen over deze unieke winkel.

Wat kan je brengen naar Kringloop Gorredijk?

Heb je spullen die je niet meer nodig hebt en een tweede leven verdienen? Bij Kringloop Gorredijk kan je jouw bruikbare goederen brengen. Het wordt aangeraden om de spullen zo schoon mogelijk in te leveren. De innametijden voor gebruikte goederen vind je op hun website.

Wat moet je zoeken bij Kringloop Gorredijk?

Bij Kringloop Gorredijk is er altijd wel iets interessants te vinden. Het assortiment is divers en verandert regelmatig. Je kunt er terecht voor boeken, gereedschappen, meubels, kleding, speelgoed en nog veel meer. Het kopen van tweedehands spullen bij Kringloop Gorredijk is niet alleen voordelig voor je portemonnee, maar ook nog eens duurzaam!

Hoe werkt Kringloop Gorredijk?

Kringloop Gorredijk is onderdeel van Alliade en biedt een werk- en leerplek voor mensen met een WMO WLZ PGB indicatie. Deze kringloopwinkel in Gorredijk verzamelt gebruikte goederen, sorteert ze en biedt ze vervolgens tegen aantrekkelijke prijzen aan. Door hier te winkelen, draag je bij aan een circulaire economie en help je deze mensen een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Unieke Programma’s, Diensten en Faciliteiten

Naast het brede assortiment van gebruikte goederen, biedt Kringloop Gorredijk ook andere programma’s, diensten en faciliteiten aan. Zo hebben ze een bezorgservice om ervoor te zorgen dat je jouw aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast bieden ze inname van goederen aan, zodat je jouw ongewenste spullen een nieuw leven kunt geven. Verder kun je Kringloop Gorredijk volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam winkelen.

Ontdek de Duurzame Winkelervaring bij Kringloop Gorredijk

Of je nu op zoek bent naar unieke meubelstukken, kleding met een verhaal of boeken voor een prikkie, Alliade – Kringloop Gorredijk heeft het allemaal. Gelegen in Gorredijk, biedt deze kringloopwinkel jou een geweldige winkelervaring waarbij je kunt bijdragen aan een duurzame samenleving. Kom langs en ontdek de schatten die Kringloop Gorredijk te bieden heeft!

Note: Keywords: Kringloop Gorredijk, Kringloopwinkel Gorredijk

62 gedachten over “Alliade – Kringloop Gorredijk”

 1. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Alliade – Gorredijk. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Prima kringloop, belangrijke maatstaf voor mij is of een kringloop ook een doel nastreeft anders dan het maken van winst. Het mag duidelijk zijn dat het personeel alhier, een aardig vast team, zich in deze winkel nuttig maakt en dat het hier niet draait om winst. De kringloop zelf loopt qua prijzen uiteen, je kunt hier zeker wel een koopje vinden maar je zult soms ook overprijsde artikelen vinden (sommig vinyl en antiek). Geen probleem want je hoeft het niet te kopen. Zoals bij veel kringlopen lijkt soms ook hier wel dat het mooiere spul uitgezocht wordt. Kritiek als onvriendelijk personeel is zeker niet op zijn plaats, ieder personeelslid heeft een eigen karakter maar probeert het zo goed mogelijk te doen. De leiding is ook bereid om mee te denken als een personeelslid een vraag niet kan beantwoorden. Er is relatief veel inbreng en door de prijzen zie je toch iedere week wel weer wisselend aanbod. Iets wat je vooral bij de duurdere kringlopen niet snel ziet. Om half vier wordt inderdaad bij binnenkomst gemeld dat er nog een kleine 15 minuten is om de winkel te bezoeken, dit kan vervelend zijn als u van te voren hier geen rekening mee had gehouden, daarvoor staan de tijden gelukkig online. Besef ook dat het grootste deel van het personeel dan inmiddels terug naar huis is (deels gebracht). Kritiek dat niet alles wordt aangenomen is natuurlijk niet terecht. Ik heb al meerdere malen spullen gebracht, spullen die niet kapot zijn, schoon en uiteraard ook verkoopbaar. Niet veel verder op kunt u bij de milieustraat uw troep wel kwijt. Al met al een fijne kringloop waar je soms even geluk moet hebben, maar soms leuke vondsten doet en soms ook nog tegen een koopje.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Het personeel van deze kringloop heeft er volgens mij niet altijd zin in. Vooral afgelopen week. Misschien is het goed als je in een moeilijk periode zit even een dagje (of meerdere) thuis blijft. Klanten hebben niets aan klantonvriendelijk personeel.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Waardeloze kringloop, veel te duur en zeer klantonvriendelijk. Daarnaast zijn ze ook veel te kieskeurig, alles moet zo goed als nieuw zijn anders hebben ze er geen belang bij.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  A real thrift store with the real thrift store feeling. A bit packed together, but there is something for everyone and everything. Its cozy. Small prizes.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een kringloop winkel zoals alle andere maar dan in Gorredijk. Je kunt hier tweede handsspullen kopen varierend van boeken tot kleding en van stoelen en banken tot elektronische apparaten. Ruime parkeergelegenheid aanwezig.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Alliade – Gorredijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Alliade – Gorredijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Alliade – Gorredijk. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Alliade – Gorredijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Jammer dat de sluitingstijden niet kloppen. Ik sta om half 4 voor de deur om spullen te brengen, maar de tekst op de deur geeft aan om 15:15 te sluiten ipv 15:45 op internet…..

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter