Kringloopwinkel Zaandam Noppes

Kringloopwinkel Zaandam Noppes. De winkel in Zaandam-Zuid bevindt zich op een industrieterrein vlakbij de pont naar Amsterdam-Noord. Het gebouw is ruim en heeft heeft twee lagen. Beneden oogt het een beetje saai door de rechte rijen en het kille licht. Op de bovenverdieping is het al een stuk gezelliger. Kringloopwinkel Zaandam Noppes is een beetje ‘liefdeloos’ ingericht, het is er geen rommeltje maar er is ook niet echt veel aandacht aan besteed. Gratis parkeerruimte voor de deur.
Ga direct naar het verslag of bekijk de foto’s
Kringloopwinkel Zaandam Noppes

Kringloopwinkel Zaandam Noppes

Corn Ouwejanstraat 7
1506 SX Zaandam

075 6559510

Openingstijden:
ma t/m vr 9.00 – 18.00 uur
za 9.00-17.00 uur
do koopavond tot 21.00

 

 

Indeling en sortering bij Kringloopwinkel Zaandam Noppes

Benden en boven: links de kleding in het midden meubels en rechts servies. beneden vindt u ook de kerstafdeling (seizoen) en boven  staan de boeken en platen.

Noppes_Zaandam_20101122_16Kleding

Nette afdelingen met overzichtelijk in de rekken items bij elkaar op kleur. U betaalt bij Kringloopwinkel Zaandam Noppes ongeveer 1,50 voor een damesbloes, een kinderspijkerjack zagen we voor € 4,00, broeken (gestreken) ongeveer € 4,00

Speelgoed

Beneden stond een Sint-tafel (alleen in het Sintseizoen), boven een hele afdeling met kringloopknuffels en spelletjes. Alles is compleet en heel. Boven ook een cadeautafel, ziet er wel gezelliger uit dan beneden.

Meubels

De meubels zijn wel een beetje ouderwets en boven de gemiddelde prijs.
Leren bank en fauteuil: € 130,00, Stoffen bank tussen de € 40,00 en € 80,00

Servies

Bij Kringloopwinkel Zaandam Noppes geen heel uitgebreide serviesafdeling, Aan de presentatie is helaas weinig aandacht besteed de items staan meer niet dan wel gesorteerd, boven was wel iemand druk in de weer om het servies te rubriceren, dus misschien had dit te maken met de herinrichting vanwege kerst?

Noppes_Zaandam_20101122_49Boeken en platen

Beide afdelingen zien er netjes en overzichtelijk uit. Boeken zijn gesorteerd op rughoogte, dat ziet er op zich wel grappig uit, maar heeft verder weinig nut. Sommige boekenkasten staan wel op alfabet (romans). In de boekenhoek staat een leestafel zodat je lekker even kan gaan zitten om je eventueel nieuwe aanschaf te beoordelen. Verder staat er een enorme hoeveelheid (kinder) video’s, cd’s zijn er niet zoveel.

Heel attent is de kindertafel met kleurboek en potloden bij Kringloopwinkel Zaandam Noppes, kinderen kunnen even kleuren terwijl de volwassenen rustig snuffelen in de kasten.

Bruingoed en witgoed

Bijna geen elektronica gezien, wel wat koelkasten etc.

Prijs-kwaliteitverhouding

Veel artikelen vinden wij aan de dure kant.

Personeel

Boven bezig met servieskasten rubriceren. Beneden vooral met elkaar bezig, ook gezellig, maar daardoor niet zo aanspreekbaar voor winkelend publiek.

Kringloopwinkel Zaandam Noppes heeft

 • een of meer paskamers
 • een of meer bezoekerstoiletten
 • een bovenverdieping met lift of voorziening voor gehandicapten (zie bijzonderheden)
 • winkelmandjes en/of wagentjes
 • nog andere diensten (zie bijzonderheden)

Bijzonderheden of andere opmerkingen

Vreemd was wel de mededeling dat er géén scootmobielen etc. in de lift mogen, meestal worden de liften aangelegd voor mensen met een handicap.

Noppes_Zaandam_20101122_09Opvallend item

Vaas

Zelf gekocht bij Kringloopwinkel Zaandam Noppes

Foto’s van Kringloopwinkel Zaandam Noppes

11 gedachten over “Kringloopwinkel Zaandam Noppes”

 1. ☆☆☆☆☆

  In uw inleiding staat dat uw pand ligt op een industrieterrein vlakbij de pont naar Amsterdam-Noord. Dat is onjuist. Het is de pont over het Noordzeekanaal, ook wel de Hembrugpont genoemd. De pont naar A’dam-noord ligt bij het centraal station.

 2. ☆☆☆☆☆

  Bijna elke zaterdag al jaren lang kom ik vanuit Noordwijk met mijn moeder die in Zaandam woont naar Noppes.
  Het is er zeer gezellig met hele lief en vriendelijk personeel. We vinden altijd iets leuks moois enz. voor bijna Noppes…
  Nu de koffiehoek beneden wordt gemaakt bij het raam wordt het helemaal gezellig.
  Alle hulde voor alle medewerkers die wij intussen allemaal al goed kennen.

  Groeten van een zeer tevreden klant.
  Marjanne

 3. ☆☆☆☆☆

  Dit wil even zeggen, Noppes Zaandam is twee keer zo groot geworden.
  Ze zijn nu elke zondag open van 12 tot 5.
  dan kan je kleding kopen per kilo ook op donderdag avond.
  Ze zijn nu bezig met de koffiehoek.
  Het wordt steeds gezelliger BIJ NOPPES ZAANDAM 

 4. ☆☆☆☆☆

  De prijzen bij Noppes zijn alleszins zeer redelijk. De spullen zijn schoon en heel. Ik vind de winkel heel overzichtelijk en schoon en heb er regelmatig leuke spullen gevonden voor bijna ‘noppes’. Het personeel is vriendelijk en ze doen erg hun best.
  Het Goed daarentegen vind ik absurd hoge prijzen rekenen voor soms half vergane zaken. Ik heb een keer een bank bij Het Goed gebracht en vond toen de verkoopprijs niet normaal. Ik wilde iemand blij maken voor een klein prijsje maar ze rekenenden E. 150,- voor een bankje van 12 jaar oud, 50 was oke geweest, hij zag er nog goed uit. Vanaf nu alle niet gebruikte spulletjes naar Noppes. 

 5. ☆☆☆☆☆

    het is een leuke winkel waar ik regelmatig streun  jammer is alleen dat de bovenverdieping  voor invalide en mindervalide  niet toegankelijk is  met de scoot mobiel al helemaal niet  maar dat is bij het goed hezelfde een laken een plak  
  prijsverhouding is noppes realistischer dan het goed  en zeker  een extra bezoekje waard   leuk zou wel zijn als er eeen site zou zijn waar hun spulletjes te kijk zijn vanaf het net 

 6. ☆☆☆☆☆

  Ik vind het een super winkeltje. Ik had een leuk tv meubeltje gekocht voor 20euro en hem helemaal zelf opgeknapt. Ik ben er op de dag van vandaag nog helemaal blij mee!

 7. ☆☆☆☆☆

  Noppes biedt transport van deur tot deur aan voor 15 euro in Zaandam, ook als je meerdere producten in één keer laat bezorgen. Buiten Zaandam heb ik geen idee wat de tarieven zijn. Ivm de vakantie duurt het enkele dagen voordat ze kunnen bezorgen. 
   
  Ik heb ook contact opgenomen met Het Goed (Zaandam) en zij leveren dezelfde service, maar dan voor 19.90 euro.
   
  Omdat deze informatie niet op de website beschikbaar is, post ik deze zelf maar.

 8. ☆☆☆☆☆

  Ik ben het helemaal met Marijke eens. Ik vindt het ook een heerlijke winkel om te struinen. En ze zijn goedkoper dan Het Goed (ook een kringloopwinkel) wat verder op zit. Daar staat dan alles keurig maar hun vraag prijs ligt ook veel hoger. Ik vindt Noppes een fijne winkel om te neusen en duur is het niet.

 9. ☆☆☆☆☆

  prima en vriendelijk personeel, als je het er rommelig vindt dan moet je maar naar de Bijenkorf gaan, dan betaal je wel het zoveelvoudige. Dit is een heerlijke winkel voor de kleinere portemonnee. Wie kommentaar heeft moet maar ergens anders gaan shoppen.
   
  Meiden jullie zijn toppie !!!

  • ☆☆☆☆☆

   Goed zo Marijke je hebt helemaal gelijk hahaha toppie.
   Ik kom ook graag in deze winkel, alleen is het jammer dat de koffiehoek zo weinig open is. Te weinig personeel, maar dat mag de pret niet drukken toch?

Reacties zijn gesloten.