Kringloopwinkel Zaandam Noppes. De winkel in Zaandam-Zuid bevindt zich op een industrieterrein vlakbij de pont naar Amsterdam-Noord. Het gebouw is ruim en heeft heeft twee lagen. Beneden oogt het een beetje saai door de rechte rijen en het kille licht. Op de bovenverdieping is het al een stuk gezelliger. Kringloopwinkel Zaandam Noppes is een beetje ‘liefdeloos’ ingericht, het is er geen rommeltje maar er is ook niet echt veel aandacht aan besteed. Gratis parkeerruimte voor de deur.
Ga direct naar het verslag of bekijk de foto’s
Kringloopwinkel Zaandam Noppes

Kringloopwinkel Zaandam Noppes

Corn Ouwejanstraat 7
1506 SX Zaandam

075 6559510

Openingstijden:
ma t/m vr 9.00 – 18.00 uur
za 9.00-17.00 uur
do koopavond tot 21.00

 

 

Indeling en sortering bij Kringloopwinkel Zaandam Noppes

Benden en boven: links de kleding in het midden meubels en rechts servies. beneden vindt u ook de kerstafdeling (seizoen) en boven  staan de boeken en platen.

noppes_zaandam_20101122_16Kleding

Nette afdelingen met overzichtelijk in de rekken items bij elkaar op kleur. U betaalt bij Kringloopwinkel Zaandam Noppes ongeveer 1,50 voor een damesbloes, een kinderspijkerjack zagen we voor € 4,00, broeken (gestreken) ongeveer € 4,00

Speelgoed

Beneden stond een Sint-tafel (alleen in het Sintseizoen), boven een hele afdeling met kringloopknuffels en spelletjes. Alles is compleet en heel. Boven ook een cadeautafel, ziet er wel gezelliger uit dan beneden.

Meubels

De meubels zijn wel een beetje ouderwets en boven de gemiddelde prijs.
Leren bank en fauteuil: € 130,00, Stoffen bank tussen de € 40,00 en € 80,00

Servies

Bij Kringloopwinkel Zaandam Noppes geen heel uitgebreide serviesafdeling, Aan de presentatie is helaas weinig aandacht besteed de items staan meer niet dan wel gesorteerd, boven was wel iemand druk in de weer om het servies te rubriceren, dus misschien had dit te maken met de herinrichting vanwege kerst?

noppes_zaandam_20101122_49Boeken en platen

Beide afdelingen zien er netjes en overzichtelijk uit. Boeken zijn gesorteerd op rughoogte, dat ziet er op zich wel grappig uit, maar heeft verder weinig nut. Sommige boekenkasten staan wel op alfabet (romans). In de boekenhoek staat een leestafel zodat je lekker even kan gaan zitten om je eventueel nieuwe aanschaf te beoordelen. Verder staat er een enorme hoeveelheid (kinder) video’s, cd’s zijn er niet zoveel.

Heel attent is de kindertafel met kleurboek en potloden bij Kringloopwinkel Zaandam Noppes, kinderen kunnen even kleuren terwijl de volwassenen rustig snuffelen in de kasten.

Bruingoed en witgoed

Bijna geen elektronica gezien, wel wat koelkasten etc.

Prijs-kwaliteitverhouding

Veel artikelen vinden wij aan de dure kant.

Personeel

Boven bezig met servieskasten rubriceren. Beneden vooral met elkaar bezig, ook gezellig, maar daardoor niet zo aanspreekbaar voor winkelend publiek.

Kringloopwinkel Zaandam Noppes heeft

  • een of meer paskamers
  • een of meer bezoekerstoiletten
  • een bovenverdieping met lift of voorziening voor gehandicapten (zie bijzonderheden)
  • winkelmandjes en/of wagentjes
  • nog andere diensten (zie bijzonderheden)

Bijzonderheden of andere opmerkingen

Vreemd was wel de mededeling dat er géén scootmobielen etc. in de lift mogen, meestal worden de liften aangelegd voor mensen met een handicap.

noppes_zaandam_20101122_09Opvallend item

Vaas

Zelf gekocht bij Kringloopwinkel Zaandam Noppes

Foto’s van Kringloopwinkel Zaandam Noppes