Kringloopwinkel Zaandam Het Goed

De winkel is verhuisd op 15 juli 2013 naar: Stormhoek 4
Dit is het verslag van de oude locatie aan de Pieter Ghijsenlaan 14.
Kringloopwinkel  Zaandam Het Goed. Dit bijzondere gebouw van kringloopwinkel het Goed vindt vlakbij de populaire en hippe interieurwinkel Loods 5 op het industrieterrein in Zaandam Zuid. In deze kringloopwinkel is het zeer prettig winkelen! Het Goed besteedt altijd erg veel aandacht aan de presentatie en ze hechten ook veel waarde aan kwaliteit. De prijzen liggen wel iets boven het landelijk gemiddelde. Zie voor alle vestigingen in Nederland en het landelijke aanbod de eigen website van Het Goed.  Parkeren is hier geen enkel probleem! En in elk geval gratis.
Ga direct naar het verslag of bekijk de foto’s
Kringloopwinkel Zaandam Het Goed

Kringloopwinkel Zaandam Het Goed

Stormhoek 4
1506 SW  Zaandam
tel: 075- 614 83 83
fax: 075- 614 60 79

Openingstijden:
ma-za 9.30-17.30
zo 12.00-17.00 (behalve juli en augustus)

Indeling en sortering bij Kringloopwinkel Zaandam Het Goed

Deze winkel  is heel aantrekkelijk ingedeeld, vrolijke kleuren, goed gesorteerd op item.

Kleding

Zaandam_2006 (10)Kleding is ruim voorhanden bij Kringloopwinkel Zaandam Het Goed, gesorteerd op kleur en soort, ook items gepresenteerd op kleine tafels, soort mini etalages. Alle kleding is van goede kwaliteit, beslist geen rommel! Bovenop de kledingrekken zijn eenvoudige vazen gezet met een decoratief pakpapier erin dat geeft een luxe uitstraling. De decoraties en presentatie worden zeer regelmatig ververst.

Speelgoed

Meubels

Zaandam_2006 (4)De meubelafdeling is boven, te bereiken met trap en lift. Opstelling in aangeklede huiskamers, gescheiden door wandjes. Men heeft er bij Kringloopwinkel Zaandam Het Goed zelfs aan  gratis meetlinten gedacht, heel handig, bovendien goede reclame. Er is ook een bemande informatiebalie boven.

Servies

Het servies staat aantrekkelijk uitgestald in middelhoge kasten. Goed gerubriceerd en al het glas- en servieswerk is schoon.

Boeken en platen

Deze afdeling is gescheiden van de rest van de winkel door de kasten allemaal op een soort podium te plaatsen. Rondom ramen, dus veel daglicht, wat erg fijn is bij het lezen aan de leestafel of leesbar. Rubricering is goed.

Bruingoed en witgoed

tv’s zijn spelend te zien, er is een testhoek waar u zelf kunt controleren of uw apparaat nog goed werkt. Maar het ziet er allemaal picobello uit.

Prijs-kwaliteitverhouding

Het Goed is duurder dan de meeste andere kringloopwinkels, maar daar staat dan ook beslist wat tegenover!

Personeel

Opvallend goed (opgeleid?) en vriendelijk personeel.

Kringloopwinkel Zaandam Het Goed heeft:

 • een of meer paskamers
 • een koffiehoek koffie, thee of fris(of via automaat)
 • ook versnaperingen (of via automaat)
 • een of meer bezoekerstoiletten
 • een bovenverdieping met lift of voorziening voor gehandicapten
 • winkelmandjes en/of wagentjes
 • regelmatig een veiling of heeft andere speciale dagen
 • nog andere diensten (zie bijzonderheden)

Bijzonderheden of andere opmerkingen

Het Goed heeft een uitgebreide eigen website.
Bekijk bijvoorbeeld eens deze creatieve tips
Online winkelen kan in de etalage, u ziet daar wat er wordt aangeboden in welke winkel.

Bijzonder GOED is een verkoopdienst voor als u zelf uw spullen wilt VERKOPEN. Kijk welke vestigingen meedoen.

Zaandam_2006 (11)Opvallend item bij Kringloopwinkel Zaandam Het Goed

Nu eens niet een aangeboden artikel, maar de uitstalkast bij de kassa, heel mooi meubel!

Zelf gekocht bij Kringloopwinkel Zaandam Het Goed

 • Wij kopen hier zeer regelmatig iets (onze woonplaats)
  LP Fungus – € 3,00
  10-inch Zeemansliedjes No 2 € 1,50

Foto’s

8 gedachten over “Kringloopwinkel Zaandam Het Goed”

 1. ☆☆☆☆☆

  De prijzen zijn inderdaad aan de hoge kant. Vooral bij de kleding- en schoenenafdeling schrok ik erg van de prijzen. Veel te duur voor tweedehandskleding. Er wordt overigens bij die afdelingen wel heel goed op kwaliteit geselecteerd. Het ziet er allemaal hagelnieuw uit.
  Ander minpuntje: de boeken zijn wel goed gerubriceerd, maar staan dan weer niet op alfabetische volgorde. Zeker bij de literatuur vind ik dat echt een gemis.
  Leuk: de meubels zijn gerubriceerd op categorieën (met aanduidingen als chique klassiek, robuust eiken, retro, etc.). Ziet er heel verzorgd uit!

 2. ☆☆☆☆☆

  Het is bij het Goed ook mogelijk om spullen af te laten leveren. Je betaalt eenmalig 19,90 euro en dan worden de artikelen tot de deur afgeleverd. In de zomervakantie kan het enkele dagen duren voordat de artikelen afgeleverd worden ivm. de lage bezetting in de winkel. Ik woon zelf in Zaandam, maar ik heb geen idee wat de mogelijkheden/ tarieven voor vervoer zijn voor plaatsen buiten Zaandam.
   
  Deze info stond niet op de website van Het Goed of hier, dus vandaar dat ik het achterlaat.

 3. ☆☆☆☆☆

  Het Goed is tamelijk duur en de prijzen zijn stijgende. Ik kom er al jaren af en toe. Ik vond laatst een bonnetje uit 2002, met daarop de prijzen van diverse artikelen in de categorie LP’s: Prijzen van €0,90 1,-, 1,35 en 1,75. Tegenwoordig zijn de meeste LP’s € 1,75 – voor een euro zie je ze niet meer… Prijzen van 2,50, 6 en 10 euro voor ‘bijzondere’ platen zijn ook niet onbekend. Men moet niet vergeten dat de winkels de LP’s gratis krijgen en niet inkopen, beluisteren en beoordelen op kwaliteit zoals de platenzaken. De prijzen beginnen echter de prijzen van platenzaken te benaderen.
  De platen zijn niet eens altijd in goede staat, menig LP is flink sleets. Iets wat je niet altijd in de winkel kan zien, en zeker niet kan horen.
   
   

 4. ☆☆☆☆☆

  Prachtige ruime winkel, keurig en overzichtelijk ingedeeld. Veel verschillende soorten kleding waaronder dienstkleding van busbedrijf connexxion. De prijzen die echter berekend worden doen eerder aan Wassenaar denken dan aan Zaandam. Voor een paar afgeleefde herenschoenen mocht ik 25 Euro aftellen en daar kon geen cent vanaf! Een week later kwam ik diezelfde leren herenschoenen tegen bij de kringloopwinkel Ceres in Uithoorn, waar men er slechts 3,50 voor vroeg! Kijk dus goed uit voor de prijzen in Zaandam.

  • ☆☆☆☆☆

   Idd, de prijzen bij het Goed zijn niet bepaald laag te noemen, in het hele land niet. Noppes is een stuk goedkoper en ook kleinere kringloopwinkels zijn stukken goedkoper. Maar ja, is het niet overal zaak om je ogen goed open te houden?

  • ☆☆☆☆☆

   beslist waar, het is zo duur geworden in een paar jaar, dit komt grotendeels dat er geen subsidie meer is, de artikelen die geprijsd worden, wordt nu door een bedrijf gedaan, zo werd mij althans verteld.
   Het is voor een kringloopwinkel te duur geworden, soms zie ik inderdaad prijzen waarvan ik denk; hé dat heb ik net bij het Kruidvat gezien in de opruiming,,, bij H&M en ga zo maar door.
   het is er tevens niet gezelliger opgeworden, inderdaad als je bij Noppes komt is het veel veel goedkoper en leuker om met de mensen die daar werken te praten. Ceres loop achter; niets geprijsd, is ook duurder geworden en is vies overal waar je komt.
   Kringloop van Leiden bij de afvalverwerking is top!

 5. ☆☆☆☆☆

  Allereerst gefeliciteerd met jullie website… heel leuk initiatief!

  Ik kom regelmatig bij het Goed en vind het een fijne winkel. Een groot voordeel vind ik dat de grote maten kleding op aparte rekken hangt, zodat ik niet op zoek hoef tussen de vele confectiemaat kleding, op zoek naar mijn grote maat!

  Er zijn echter 2 dingen die ik jammer vind:

  • Dat de kleding (ook voor de kinderen) niet op maat hangt, zou zoveel makkelijker zoeken zijn.
  • De speelgoed afdeling vind ik erg klein en er is weinig keuze en vernieuwing.

  Groetjes Daphne

Reacties zijn gesloten.