Kringloopwinkel Wormer Noppes

Kringloopwinkel Wormer is van Noppes. Deze kringloop in Wormer heeft in de loop der jaren wel een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Zeker niet de grootste Noppeswinkel, wel alles gelijkvloers. Veel grote meubelen, die een behoorlijk deel van het vloeroppervlak in beslag nemen. Bij Kringloopwinkel Wormer is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.
Ga direct naar het verslag of bekijk de foto’s
Wormer 2007 1

Noppes kringloopwinkel Wormer

Bordwalserstraat 5
1531 RK Wormer
tel: 075 – 684 90 60
of 075 – 6849061
fax: 075 – 684 90 67

Openingstijden:
ma t/m vr 9.00 – 18.00 uur
za 9.00-17.00 uur
do koopavond tot 21.00

Indeling en sortering:

Bij binnenkomst van Kringloopwinkel Wormer een enorme kledingafdeling, het middendeel wordt geheel in beslag genomen door banken en eethoeken. Aan de achterwand vinden we kasten, elektronica en het servies en glaswerk.
Ons rondje richting kassa eindigt bij de boekenafdeling en recht tegenover de kassa vindt u grammofoonplaten, cd’s, audiocassettes, etc..

Kleding

De kledingafdeling is groot, de items hangen goed gesorteerd in schuin geplaatste rekken. Bovenop staan enkele kledingstukken op poppen geëtaleerd. Opvallend is een behoorlijke hoeveelheid gordijnen en handdoeken, netjes opgevouwen in kasten. Alles tegen billijke prijzen.
Veel spijkergoed: bv. spijkerjasje € 4,20

Speelgoed

Zeer kleine afdeling met wat speelgoed bij Kringloopwinkel Wormer. Helemaal in de hoek verstopt achter de boekenafdeling. Er stond wel een mooi oud hobbelpaard.

Wormer_20081027 (13)

Meubels

De presentatie van de meubels is sterk verbeterd ten opzichte van januari 2008, toch missen we hier wel wat gebruik van fantasie. De meubels staan in rechte rijen met een salontafeltje ertussen. Ook de eettafels staan in nogal eentonige rijen. In de Noppes kringloopwinkels tref je meestal weinig decoratie aan. Toch zou iets meer aandacht voor presentatie in Noppes-winkels niet misstaan. De meubels zijn van diverse kwaliteit, het donker eiken is ruim vertegenwoordigd.

Wormer_20081027 (8)Servies

De servieskasten zijn qua vorm goed, een trap-model. Ze zijn verhuisd naar het achterste deel van de winkel. De opstelling is wat doorbroken door de rijen minder lang te maken. De presentatie zou wel wat creatiever kunnen. Sinds wij in Weesp de serviesafdeling hebben gezien, weten we hoe het ook kan. (zie Weesp)
Misschien eens op (stage)bezoek in kringloopwinkel Weesp?

Boeken en platen

Op beide afdelingen duidelijke en verzorgde rubriekaanduidingen, beiden hebben tevens een afdeling ‘nieuw binnengekomen’. Bij de boeken treffen we een heel handig overzicht van de rubricering aan op de kopse kant van de kasten, een aanrader voor andere winkels! Men heeft een prettige leestafel op de boekenafdeling gezet, heerlijk! De platen zijn goed geordend en er is een redelijk uitgebreid assortiment.

Bruingoed en witgoed

De geringe hoeveelheid elektronica is allemaal getest, dus met een beetje geluk haalt u hier voor een mooie prijs een goede audioset weg.

Prijs-kwaliteitverhouding

Prima, de Noppes kringloopwinkels voeren allen een goed prijsbeleid.

Personeel

Bezig en behulpzaam.

Kringloopwinkel Wormer heeft:

 • een of meer paskamers
 • een koffiehoek
 • koffie, thee of fris(of via automaat)
 • ook versnaperingen (of via automaat)
 • een of meer bezoekerstoiletten
 • een apart invalidentoilet
 • winkelmandjes en/of wagentjes
 • gratis inpak- en/of verpakkingsmateriaal
 • een website
 • nog andere diensten (zie bijzonderheden)

Bijzonderheden of andere opmerkingen bij Kringloopwinkel Wormer

Activiteiten bij Noppes

Opvallend item:

Zelf gekocht

 • High Ho spel €1,00
 • Schaaltje € 1,25
 • LP: Rum – Hinkelen € 1,50
 • LP Toon Hermans – One man show € 1,50
 • Single Toon Hermans – zingt “De lesten dans” € 0,50

Foto’s

1 gedachte over “Kringloopwinkel Wormer Noppes”

 1. ☆☆☆☆☆

  Leuke winkel. Groot assortiment en hele zachte prijsjes! Jammer dat de romans niet op alfabetische volgorde staan.

Reacties zijn gesloten.