Kringloopwinkel Hoorn Zwaag Noppes

Kringloopwinkel Hoorn Zwaag Noppes. U vindt dit zeer ruime en lichte kringloopwarenhuis op het nieuwe industrieterrein Westfrisia Oost. Deze Noppes heeft plaats voor een bijzonder breed assortiment artikelen. Snuffelen in de antiekhoek van Kringloopwinkel Hoorn Zwaag Noppes of iets handigs scoren bij de kampeerspullen? Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto en fiets. 
Ga direct naar het verslag of bekijk de foto’s
Kringloopwinkel Hoorn Zwaag Noppes

Kringloopwinkel Hoorn Zwaag Noppes

De Marowijne 35
1689 AR Hoorn/ Zwaag
tel: 0229 – 280280
fax: 0229 – 280282

Openingstijden:
ma -vrij 9.00 – 18.00
do tot 21.00
za 9.00 – 17.00

Indeling en sortering bij Kringloopwinkel Hoorn Zwaag Noppes

BG: ruime kledingafdeling, zitmeubels, salontafels en eethoeken.
De 1e etage is met trap en lift te bereiken.
U vindt bij Kringloopwinkel Hoorn Zwaag Noppes een riante boekenafdeling, geluidsdragers (lp, cd, cassette), en video’s. Elektronica, klein-huishoudelijk, glaswerk en serviesgoed. Bedden in soorten en maten en een aparte ‘antiekkamer’. Speelgoed maar ook een afdeling met kampeerspullen en tuinsets.

Kleding

De uitgebreide kledingafdeling beneden is netjes gesorteerd. Tegen een schappelijk prijsje kunt u hier een nog goed draagbare outfit uitzoeken. Ook accessoires als schoenen, tassen en riemen zijn voorradig bij Kringloopwinkel Hoorn Zwaag Noppes.

Speelgoed

Behalve een kast met legpuzzels vinden we ook een redelijke hoeveelheid spelletjes, ander klein speelgoed en nog een grote kast met leuke knuffelbeesten. Alles tegen aantrekkelijke prijzen.

Meubels

De banken, salontafels, kasten en eethoeken staan op de begane grond opgesteld in ietwat saaie rijen, wel overzichtelijk.
Qua aantrekkelijke presentatie zou Noppes wel kunnen leren van andere winkels, bijvoorbeeld Hilversum, Naarden, IJmuiden en Weesp zijn creatiever wat betreft aankleding van de meubelafdeling. Een kaarsje, bloemetje of een gedekte tafel oogt wel sfeervoller.

Hoorn_20081027 (14)Servies

In de praktische trapmodel kasten, die overigens door eigen medewerkers zijn gemaakt, is het glas, servies en aardewerk gesorteerd. Op de afdeling vazen en potjes kan het aanbod nog wat groeien.

Boeken en platen

Deze afdeling van Kringloopwinkel Hoorn Zwaag Noppes was al flink ‘leeggeroofd’. Een medewerkster heeft dan ook haar handen vol om de voorraad weer  aan te vullen en alles netjes voor uw komst te sorteren. Op de boekenafdeling staat een prettige leestafel, maar wij adviseren u om lekker in de naastgelegen sfeervolle koffiehoek te gaan zitten.
Men heeft een ruime keus aan video’s, geluidscassettes, cd’s, cd-roms en LP’s er zijn echter geen singeltjes.

Bruingoed en witgoed

Redelijke hoeveelheid elektronica, alles is nagekeken door Kringloopwinkel Hoorn Zwaag Noppes.
Draaitafels: vanaf € 10,00, audioset vanaf € 30,00

Prijs-kwaliteitverhouding

Noppes winkels hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding je krijgt er gewoon waar voor je geld.

Personeel

Het personeel is vriendelijk en goed herkenbaar aan de zwarte overhemden met Noppes logo.

Kringloopwinkel Hoorn Zwaag Noppes heeft

 • een of meer paskamers
 • een koffiehoek
 • koffie, thee of fris(of via automaat)
 • ook versnaperingen (of via automaat)
 • een of meer bezoekerstoiletten
 • een apart invalidentoilet
 • een bovenverdieping met lift of voorziening voor gehandicapten
 • winkelmandjes en/of wagentjes
 • gratis inpak- en/of verpakkingsmateriaal
 • een website
 • regelmatig een veiling of heeft andere speciale dagen
 • nog andere diensten (zie bijzonderheden)

Hoorn_20081027 (6A)Bijzonderheden of andere opmerkingen

De uitgebreide koffiehoek is beslist een bezoekje waard, ze zijn open van 10.00 – 16.00 uur dan serveren ze er heerlijke koffie met of zonder appelgebak. Heeft u liever een frisdrankje met een kaasbroodje? Ook dat kan!
Activiteiten bij Noppes

Opvallend item

De ‘antiekkamer’ op de 1e verdieping.

Zelf gekocht bij Kringloopwinkel Hoorn Zwaag Noppes

 • Tripel Karmeliet glas: € 0,60

Foto’s van Kringloopwinkel Hoorn Zwaag Noppes

22 gedachten over “Kringloopwinkel Hoorn Zwaag Noppes”

 1. ☆☆☆☆☆

  Erg blij met Noppes, de spullen die wij over hebben vooral kleding die te klein is kunnen wij weggooien, maar dan heeft niemand er iets aan.
  Nu breng ik het graag naar Noppes en heeft iemand anders er plezier van. Ook laatst verhuisd en dan heb je altijd spullen over, het geeft een goed gevoel dat je dan iemand er een plezier mee kan doen. Gezellig even een klopje thee gedronken, Noppes ga zo door, het ziet er heel erg netjes uit bij jullie.
  Vr gr

  • ☆☆☆☆☆

   Sommige mensen gaan groter wonen en gaan juist lekker kringlopen om wat nieuwe spulletjes te kopen ;-)

 2. ☆☆☆☆☆

  heey joyce leuke reacktie hoor maare ik ben de chaufeur bij noppes enne ik vind het een top idee door de weeks een dagje dicht en een zondagje keer te gaan rijden naja bezorgen of ophallen hahahaha maar denk alleen niet dat me baas het zoon goed idee vind hahahaha lol

  naja wie weet zie ik je wel een keer weer bij noppes in hoorn

  met vriendelijke groet erwin chaufeur noppes hoorn

 3. ☆☆☆☆☆

  Ik was ook bij Stede broek Noppes, wel kleiner maar ook zo gezellig, ik mis wel een bakkie koffie.

 4. ☆☆☆☆☆

  Goeiemorgen,

  Ik kom graag bij noppes in hoorn.

  Dan neem ik boven nog een kopje koffie en een tosti.

  Ga nooit met lege handen weg.
  Wegens mijn werk komt er niet zo veel van, kunnen jullie niet doordeweeks een dagje dicht en zondags open?       

  Succes met jullie winkel,

  Joyce

  • ☆☆☆☆☆

   Joyce op 15 mei 2011 is het weer  koopzondag,1 keer in de maand en donderdag avond ook .
   Noppes ik bedank je personeel ze zijn altijd vrienderlijk.

 5. ☆☆☆☆☆

  ik denk dat u maar weer eens een keer kan komen kijken
  want alles is weer veranderd bij ons
  het verslag is al weer zowat 3 jaar oud
  niet echt up to date

 6. ☆☆☆☆☆

  Wij hebben nu al een aantal keer spullen weggebracht naar deze kringloopwinkel. Maar van ons krijgen ze niets meer. Ten eerste zijn de medewerkers te beroerd om hun handen uit de mouwen te steken. Ze staan te roken en te bellen/sms-en of met elkaar te kletsen, terwijl wij een caddy vol met spullen aan het leegruimen zijn.
  En als ze al helpen staan ze de mooie dingen er tussen uit te graaien en het verdwijnt in hun eigen zakken in plaats van in de winkel. Alles wat wij aan redelijk mooie spullen weggegeven hebben (waaronder divers computermateriaal en redelijk nieuwe computers), hebben wij nog nooit in de winkel teruggezien.

  • ☆☆☆☆☆

   Na het lezen van het bericht van “Jan 17 februari 2011” heb ik besloten om de spulen(audio app + playstation II  en nog wat klein spul NIET naar jullie te brengen maar gewoon zelf verkopen op marktplaats. het viel mij ook wel op dat als ik bij julie in de winkel ben je niet netjes/proffesioneel wordt geholpen als of ze  er geen zin in hebben en spullen die te koop worden aangeboden zijn erg duur ?

  • ☆☆☆☆☆

   Wij hebben alleen deze website OVER kringloopwinkels en kunnen u geen antwoord geven. Wel hebben wij Noppes laten weten dat er reacties zijn op hun winkel.

   Even afwachten dus of zij zelf reageren, of u kunt via de website van Noppes

   uw bezwaren laten weten?

    

  • ☆☆☆☆☆

   beste jan en aad

   ik kan met zekerheid zeggen dat er geen mooie spullen in de zakken van de medewerkers verdwijnen wij hebben een camera hangen ze worden wel gesorteerd en de mooie spullen gaan direct naar de afdeling die zijn dus als eerste ook de winkel weer uit.
   gr noppes medewerker

 7. ☆☆☆☆☆

  De boeken zouden alfabetisch op auteursnaam gezet/gelegd moeten worden. Dit zal best moeilijk zijn voor de gemiddelde medewerker. Ook
  sommige prijzen zijn vaak te hoog vooral voor meubilair. Uiteindelijk zijn het allemaal krijgertjes en moet het bereikbaar zijn voor mensen met een kleine beurs.

 8. ☆☆☆☆☆

  ik vind het jammer dat je niet op de website alle producten kan bekijken per stad zeg maar.
  want ze zitten in Hoorn en in Purmerend en nog ergens dus als een soort online winkel dat je alles kan bestellen vooraf. weet je hoeveel mensen dat scheelt die onsuccesvol weggaan.
  bij andere kringloopwinkels is dit wel het geval. ik ben nu in de maand oktober wel 6 keer langs geweest en ik heb nog steeds niets gevonden van wat ik zoek dat is echt doodzonde.

 9. ☆☆☆☆☆

  Ook ik vind de prijzen te hoog van veel artikelen! Prijsbewust als ik ben zie vaak prijzen gelijk aan de nieuwwaarde. Hebben jullie geen cursus voor het bepalen van de prijzen?

  Wel kom ik regelmatig, zonder wat mee te nemen, bij jullie kijken.
  Succes Chris

 10. ☆☆☆☆☆

  Vandaag is groep 6/7 van onze basisschool op bezoek geweest. De school heeft projectweek met als thema “recycling”. En wat is dan leuker om bij een kringloopwinkel te gaan kijken. We werden door John ontvangen, waarna we eerst een rondleiding hebben gekregen. Daarna kregen de kinderen van meester een euro om wat te kopen, wat ze a.s. donderdagavond tijdens de rommelmarkt op school met winst moeten zien te verkopen. Heel leuk! Er zitten aardig wat handelaartjes in de groep. Het is een mooie ruime en overzichtelijke hal, waar vriendelijk personeel werkt. Bedankt Noppes, voor deze leerzame ochtend!

  • ☆☆☆☆☆

   Wat een ontzettend leuk idee zeg! Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen, ik ben ook heel benieuwd wat de ‘opbrengst’ zal zijn donderdag!

 11. ☆☆☆☆☆

  Ik vind in de paar maanden dat ze nu open zijn in Hoorn de kwaliteit en het aanbod van de boeken steeds minder worden (veel oude, vergeelde exemplaren) en de prijs lijkt wel steeds hoger te worden, kortom niet leuk meer gewoon.
  Verder is het een leuke, lichte ruime winkel waar ik altijd wel wat vind.

 12. ☆☆☆☆☆

  Noppes kringloopwinkel in Hoorn/Zwaag is zeker de moeite waard om eens te gaan shoppen!
  Grote winkel met van alles en nog wat wat er nog heel goed uit ziet.
  Zelf kom ik ook in andere kringloopwinkels maar tot nu toe is Noppes mijn favoriet.

 13. ☆☆☆☆☆

  Beste Redactie,
  Als ik dit zo lees is die winkel zeer de moeite waard om eens te bezoeken. Ik zal dat ook zeker gaan doen!
  Groeten Leonie

 14. ☆☆☆☆☆

  Beste redactie,
  Leuke site die een toegevoegde waarde heeft. Ik zag jullie lopen maandag en dacht van hee dat is een concurrent :-) De recensie is leuk geschreven en eventueel kan het management er tips uithalen om de winkel nog aantrekkelijker te maken. Ik ben zelf qua techniek betrokken geweest in het voortraject en ik kan u vertellen dat alle medewerkers zowel in dienst van Noppes en die daar buiten geholpen hebben heel trots zijn op wat er is neergezet.
  mvg

Reacties zijn gesloten.