Kringloopwinkel Activiteitencentrum de Loodz

Ontdek unieke tweedehands schatten bij de Loodz in Sint-Oedenrode – kleding, meubels, elektronica, boeken. Duurzaam shoppen met een hart!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-16:00
Woensdag09:30-16:00
Donderdag09:30-16:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vandaag hebben we voor het eerst een bezoekje gebracht aan De Loodz. Een kringloopwinkel en tevens plek waar bewoners van de Weievensehoeve hun creativiteit kwijt kunnen. We werden er hartelijk ontvangen en hebben een paar leuke spulletjes voor zeer schappelijke prijsjes op de kop getikt.”

Doriene

“Klein net winkeltje. Staat veel. Heel veel en je gaat er stapvoets doorheen. Prijzen zijn laag. Weinig parkeerplaats voor de deur.”

Jorita Schosswald

Meer reviews lezen…

Welkom bij Activiteitencentrum de Loodz: De Duurzame Schatkamer van Sint-Oedenrode

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring en wil je tegelijkertijd bijdragen aan het milieu? Maak dan kennis met Activiteitencentrum de Loodz, de gezellige kringloopwinkel in Sint-Oedenrode. Met een gemiddelde beoordeling van 4,5/5 sterren, is deze winkel een echte schatkamer voor liefhebbers van tweedehands goederen.

Wat kan je brengen naar Activiteitencentrum de Loodz?

Bij Activiteitencentrum de Loodz kun je terecht met allerlei spullen die je niet langer gebruikt. Van kleding tot meubels en van elektronica tot boeken, alles is welkom. Door je items te doneren aan de Loodz geef je ze een tweede leven en help je bij het verminderen van afval. Bovendien draag je bij aan het sociale initiatief van de winkel, waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden ondersteund.

Waar moet je op letten bij Activiteitencentrum de Loodz?

Bij het bezoeken van Activiteitencentrum de Loodz zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst is de winkel rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen van harte welkom is. Daarnaast is het goed om te weten dat de winkel op dinsdag, woensdag en donderdag geopend is tussen 09:30 en 16:00 uur. Houd er rekening mee dat Activiteitencentrum de Loodz op andere dagen van de week gesloten is. Zorg ervoor dat je deze dagen noteert, zodat je optimaal kunt genieten van je winkelervaring.

Hoe werkt Activiteitencentrum de Loodz?

Bij Activiteitencentrum de Loodz kun je niet alleen spullen brengen, maar ook kopen. De winkel biedt een breed scala aan producten, waaronder kleding. De medewerkers van de Loodz zorgen ervoor dat de artikelen goed worden gepresenteerd, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Bovendien biedt de winkel programma’s en kortingen aan die de enthousiaste shoppers zullen aanspreken.

Ontdek unieke programma’s, kortingen en meer!

Naast een gevarieerd aanbod aan tweedehands goederen, biedt Activiteitencentrum de Loodz ook unieke programma’s en kortingen. Door hen te volgen op Facebook blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en speciale aanbiedingen. Voor meer informatie kun je ook hun LinkedIn-pagina bezoeken hier.

Geniet van duurzaam shoppen bij Activiteitencentrum de Loodz

Activiteitencentrum de Loodz in Sint-Oedenrode is de plek waar duurzaam winkelen en maatschappelijke betrokkenheid samenkomen. Met een hartelijk welkom voor iedereen en programma’s die je zullen verrassen, is de Loodz een must-visit voor iedereen die van kringloopwinkels houdt. Breng je spullen, ontdek nieuwe schatten en draag bij aan een betere wereld. Krijg een unieke winkelervaring bij Activiteitencentrum de Loodz!

Voor een overzicht van andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Noord-Brabant kun je onze website bezoeken.

2 gedachten over “Kringloopwinkel Activiteitencentrum de Loodz”

  1. ★★★★★

    Klein net winkeltje. Staat veel. Heel veel en je gaat er stapvoets doorheen. Prijzen zijn laag. Weinig parkeerplaats voor de deur.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Vandaag hebben we voor het eerst een bezoekje gebracht aan De Loodz. Een kringloopwinkel en tevens plek waar bewoners van de Weievensehoeve hun creativiteit kwijt kunnen. We werden er hartelijk ontvangen en hebben een paar leuke spulletjes voor zeer schappelijke prijsjes op de kop getikt.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter