Kringloop en Brocante in Hierden

Bezoek Kringloop en Brocante in Hierden voor duurzaam winkelen – meubels, kleding, speelgoed en meer! Open woensdag tot zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-16:00
Donderdag13:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Superleuk adres voor brocante”

Ann

Meer reviews lezen…

Kringloop en Brocante: Dé plek voor duurzaam winkelen in Hierden

Kringloop en Brocante is een gezellige en gastvrije kringloopwinkel, gelegen in het centrum van Hierden, Gelderland. Met voldoende parkeergelegenheid en een rolstoeltoegankelijke parking, is het gemakkelijk om deze winkel te bezoeken. De winkel is op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend, met ruime openingstijden om aan je winkelbehoeften te voldoen. Het is echter goed om te weten dat de winkel op maandag, dinsdag en zondag gesloten is.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloop en Brocante kan je verschillende spullen doneren of verkopen. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door tweedehands spullen aan te bieden, draag je bij aan duurzaam winkelen en recycling.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de kringloop?

Bij de kringloopwinkel is geen verkoop van grote meubelen of witgoed, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Echter, je kunt nog steeds een schat aan unieke vondsten ontdekken, allemaal geordend en schoongemaakt voordat ze naar de winkel gaan. Elektrische apparaten worden ook getest en indien nodig gerepareerd, om ervoor te zorgen dat je een goed werkend product krijgt.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Voordat je begint met winkelen, is het handig om te weten hoe de kringloopwinkel werkt. Kringloop en Brocante sorteert en reinigt alle spullen voordat ze tentoongesteld worden. Je kunt erop vertrouwen dat de producten van goede kwaliteit zijn. Bovendien is het kopen van tweedehands spullen niet alleen duurzaam, maar ook budgetvriendelijk.

Unieke programma’s, kortingen en services

Kringloop en Brocante biedt verschillende programma’s, kortingen en services om winkelen bij hen nog aantrekkelijker te maken. Kijk regelmatig op hun Facebook-pagina voor updates over duurzaam tweedehands winkelen en andere interessante nieuwtjes. Ook organiseren zij regelmatig acties en evenementen die je niet wilt missen.

Bezoek Kringloop en Brocante in Hierden

Ben je op zoek naar unieke tweedehands vondsten in Hierden? Breng dan zeker een bezoek aan Kringloop en Brocante! Deze gezellige winkel biedt een breed scala aan producten, van boeken tot meubels en van kleding tot speelgoed. Kom langs, snuffel rond en vind jouw perfecte kringloopparel!

Adres: Zuiderzeestraatweg 118, 3849 AK Hierden

Gemiddelde beoordeling: 5.0/5 sterren

Let op: De openingstijden kunnen variëren, dus het is raadzaam om vooraf hun website of sociale media-kanalen te checken voor de meest recente informatie.

4 gedachten over “Kringloop en Brocante in Hierden”

  1. ★★★★☆

    Een fantastische bezoek aan en Brocante. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter