Kringloopwinkel Woonwerkgemeenschap Hartelstein

Ontdek unieke vondsten bij Kringloop Hartelstein in Maastricht – kleding, meubels, vintage schatten en leuke workshops wachten op jou!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-17:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag13:00-17:00
Zondag13:00-17:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“De kringloop van de woonwerkgemeenschap is echt een geschenk! Ik was bij toeval op vakantie in de buurt en twijfelde of ik langs zou rijden ivm de beperkte openingstijden. Ik ben ontzettend blij dat ik dat toch gedaan heb! Niet alleen is het initiatief van deze gemeenschap/kringloop geweldig maar het aanbod is ontzettend divers. Ik heb hier een flinke boodschappen mand vol aan mooie spulletjes gevonden. De prijzen zijn netjes, de medewerkers vriendelijk & behulpzaam en de locatie is prachtig. Een absolute aanrader voor elke tweede hands liefhebber.”

saskia kramer

“Leuke kringloopwinkel met vriendelijke medewerkers maar vooral 5 sterren gegeven voor het gezellige restaurantje met overheerlijke broodjes kroket en frikandel en niet te vergeten de huisgemaakte soep en het pintje. Helemaal TOP”

Marcus Zeiss

“Fantastische kringloop en mooi initiatief. Zonde dat het om zeep geholpen word door de gemeente die er een cultuurcentrum van wil maken. Wat mij betreft is t beter af zoals het nu is. Authentiek, gezellig en ontspannend”

W van Tol

Meer reviews lezen…

Woonwerkgemeenschap Hartelstein: Dé Kringloopwinkel in Maastricht

Woonwerkgemeenschap Hartelstein is een unieke kringloopwinkel gelegen aan Hartelstein 204, in het schilderachtige Maastricht. Deze bijzondere winkel is gevestigd in de prachtige Kasteelhoeve Hartelstein, een historisch gebouw dat stamt uit de 17e eeuw. Met zijn bakstenen gebouwen en een charmante binnenplaats ademt deze kringloopwinkel geschiedenis en charme uit.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Woonwerkgemeenschap Hartelstein kan je terecht met allerlei tweedehands spullen. Of het nu gaat om kleding, meubels, boeken, elektronica of huisdecoratie, deze kringloopwinkel neemt het graag van je over. Het is een geweldige manier om jouw gebruikte items een nieuw leven te geven en tegelijkertijd bij te dragen aan duurzaamheid. Door jouw spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een circulaire economie en help je anderen die op zoek zijn naar betaalbare en unieke items.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van de kringloopwinkel?

Bij Woonwerkgemeenschap Hartelstein is het belangrijk om goed op de openingstijden te letten. De winkel is namelijk gesloten op maandag en dinsdag. Maar van woensdag tot en met zondag kan je tussen 13:00 en 17:00 uur naar hartenlust snuffelen tussen de verrassende schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Het is handig om te weten dat ze ook de optie bieden om je aankopen buiten af te halen, wat het winkelen nog gemakkelijker maakt. De parkeerplaats is bovendien rolstoeltoegankelijk, waardoor de winkel ook voor iedereen toegankelijk is.

Hoe werkt deze kringloopwinkel?

Bij Woonwerkgemeenschap Hartelstein werken ze met een bijzonder concept. Deze winkel is namelijk onderdeel van een woonwerkgemeenschap voor mensen met psychische of sociale problemen. In samenwerking met stichting Emmaus wordt de kringloopwinkel gerund, waardoor er niet alleen een geweldige plek is om te winkelen, maar ook voor mensen om te werken aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Door hier te winkelen, steun je dit prachtige initiatief en help je anderen hun leven opnieuw op te bouwen.

Deze kringloopwinkel biedt ook unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Zo organiseren ze regelmatig workshops en evenementen, waar je nieuwe vaardigheden kunt leren en creatief aan de slag kunt gaan. Daarnaast hebben ze speciale kortingen voor studenten en 65-plussers, zodat iedereen kan profiteren van de bijzondere vondsten die deze winkel te bieden heeft.

Wil je een bezoek brengen aan Woonwerkgemeenschap Hartelstein in Maastricht? Bekijk dan de website van kringloop-info.nl voor meer informatie over deze kringloopwinkel en andere geweldige winkels in Limburg en Maastricht. Kom langs en ontdek de verborgen schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

102 gedachten over “Kringloopwinkel Woonwerkgemeenschap Hartelstein”

 1. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Woonwerkgemeenschap Hartelstein. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Woonwerkgemeenschap Hartelstein. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Woonwerkgemeenschap Hartelstein. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Woonwerkgemeenschap Hartelstein. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Wij gaan er geregeld even naar toe, rustig rondkijken en dan een heel goed verzorgde koffie drinken in het gezellige cafeetje waar je altijd met een grote glimlach word ontvangen!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Woonwerkgemeenschap Hartelstein. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Woonwerkgemeenschap Hartelstein. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  De kringloop van de woonwerkgemeenschap is echt een geschenk! Ik was bij toeval op vakantie in de buurt en twijfelde of ik langs zou rijden ivm de beperkte openingstijden. Ik ben ontzettend blij dat ik dat toch gedaan heb! Niet alleen is het initiatief van deze gemeenschap/kringloop geweldig maar het aanbod is ontzettend divers. Ik heb hier een flinke boodschappen mand vol aan mooie spulletjes gevonden. De prijzen zijn netjes, de medewerkers vriendelijk & behulpzaam en de locatie is prachtig. Een absolute aanrader voor elke tweede hands liefhebber.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  De moeite waard om een kijkje te nemen.Voor elk wat wils.Zowel goede bruikbare spullen te koop tegen mooie prijzen bovendien kun je er wat eten en drinken,dus kortom,ik zei het al de moeite waard

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Visited the thrift store here. My wife and I both bought some. Lots for sale. Steep stairs to the attic but the worth taking a look above as well.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring met Woonwerkgemeenschap Hartelstein. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Fantastische kringloop en mooi initiatief. Zonde dat het om zeep geholpen word door de gemeente die er een cultuurcentrum van wil maken. Wat mij betreft is t beter af zoals het nu is. Authentiek, gezellig en ontspannend

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter