Kringloopwinkel Winkel van Sinkel in Vianen

Ontdek unieke tweedehands schatten in Winkel van Sinkel, Vianen – kleding, meubels, vintage en meer met topbeoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag12:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“De winkel heeft een huiselijke sfeer, de mensen zijn aardig en je kunt er echte schatten vinden!”

Emilia

“Allemaal vrijwiilligers die meehelpen voor het goede doel. Enthousiaste mensen. Kleine winkel.”

jan zwart

“Kleine winkel maar heel vriendelijke mensen en niet duur”

Dirk Luijendijk

Meer reviews lezen…

Welkom bij Winkel van Sinkel: De ultieme kringloopwinkel in Vianen, Utrecht

Ben je op zoek naar unieke tweedehands vondsten? Dan is Winkel van Sinkel in Vianen, Utrecht, dé plek voor jou! Deze kringloopwinkel, gevestigd aan de Korte Kerkstraat 9, biedt een breed scala aan kleding, meubels en andere tweedehands items. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, zul je zeker niet teleurgesteld worden door het aanbod en de service van deze winkel.

Wat kun je brengen naar Winkel van Sinkel?

Een vraag die vaak gesteld wordt, is wat je precies kunt brengen naar Winkel van Sinkel. Nou, vrijwel alles! Of het nu gaat om kleding die je niet meer draagt, meubels die je wilt vervangen of huishoudelijke artikelen die je niet meer nodig hebt, Winkel van Sinkel neemt het graag van je over. Het is belangrijk dat de items nog in goede staat verkeren, zodat ze een tweede leven kunnen krijgen bij een nieuwe eigenaar.

Wat moet je weten tijdens het winkelen bij Winkel van Sinkel?

Bij Winkel van Sinkel zijn er een aantal zaken waar je op moet letten tijdens het winkelen. Allereerst is het belangrijk om te weten dat de winkel op maandag en zondag gesloten is. Op de overige dagen van de week heeft de winkel ruime openingstijden, zoals te vinden op hun website.

Tijdens het winkelen bij Winkel van Sinkel is het slim om regelmatig een kijkje te nemen bij de kledingafdeling. Hier vind je namelijk een uitgebreid assortiment van kwalitatieve tweedehands kleding. Of je nu op zoek bent naar vintage stukken, merkkleding of gewoon een leuke outfit voor een scherpe prijs, Winkel van Sinkel heeft het allemaal!

Hoe werkt Winkel van Sinkel?

Het concept van Winkel van Sinkel is eenvoudig maar effectief. Zodra je de winkel binnenloopt, kun je vrij rondkijken en je favoriete items selecteren. Bij de kassa wordt je vriendelijk geholpen door het personeel, en betaal je een eerlijke prijs voor je aankopen. De opbrengst van de verkochte items wordt vervolgens gebruikt voor verschillende maatschappelijke projecten en initiatieven in de regio.

Naast het normale winkelaanbod heeft Winkel van Sinkel ook unieke programma’s en kortingen. Op hun Facebook-pagina vind je regelmatig updates over evenementen en speciale acties die plaatsvinden in de winkel. Deze zijn zeker de moeite waard om in de gaten te houden, want wie weet scoor je wel een geweldige deal!

Kortom, Winkel van Sinkel in Vianen, Utrecht, is een must-visit plek voor liefhebbers van tweedehands shoppen. Breng je oude spullen mee, blader door hun uitgebreide aanbod en geniet van de unieke vondsten die je hier kunt vinden. Met hun vriendelijke personeel en maatschappelijke betrokkenheid is Winkel van Sinkel niet zomaar een kringloopwinkel; het is een ware ervaring!

5 gedachten over “Kringloopwinkel Winkel van Sinkel in Vianen”

Laat hieronder een review achter