Kringloop Vianen

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloop Vianen: betaalbaar, gezellig, rolstoelvriendelijk, met een divers aanbod aan boeken, meubels en meer.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Op een industrieterrein, dus makkelijk parkeren. Ingang is nauw, geen lift aanwezig. Alles is netjes en verzorgd uitgestald. Sommige ruimtes zijn wat smal (voor mijn kinderwagen) Zoek je iets voor in de keuken of ‘garage-artikelen’, dan slaag je zeker, want daarin is heel veel aanbod. Spullen zijn ook echt van kwaliteit, de prijzen daarom ook ‘gemiddeld’.”

Roos

“Één van de betere kringloopwinkels die ik ken, altijd netjes en goed gesorteerd. Je kan zien dat er aandacht aan wordt besteed. Mensen altijd vriendelijk en gezellig, voor corona was het ook echt een ontmoetingsplaats met koffie of thee. Ik hoop voor iedereen dat het weer mogelijk wordt om dit in ere te herstellen.”

Suzanne Brouwer

“Leuk geslaagd en vriendelijk geholpen, de prijs van een dure kast was bespreek en zo hebben wij zonder aanbetaling leuke spulletjes gereserveerd om het later op te halen. “De mannen” waren even weg maar één van de dames sjouwde als of het geen moeite was. Niet super goedkoop maar ook wel leuke mooie spulletjes.”

Erik Laurijsen

Meer reviews lezen…

Kringloop Vianen: De Duurzame Schatvinder in Vianen

Kringloop Vianen is een gezellige kringloopwinkel gevestigd in het pittoreske Vianen, gelegen in de provincie Utrecht. Deze winkel, gelegen aan de Hagenweg 7A en toegankelijk voor rolstoelgebruikers, is de ideale plek voor avontuurlijke shoppers die geïnteresseerd zijn in duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren hebben veel bezoekers Kringloop Vianen geprezen om de betaalbare prijzen, behulpzame personeel, gezellige sfeer en uitgebreid assortiment.

Wat kun je bij Kringloop Vianen brengen?

Bij Kringloop Vianen kun je allerlei spullen brengen die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed en nog veel meer. Door je gebruikte spullen naar Kringloop Vianen te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Deze items krijgen namelijk een tweede leven en zorgen ervoor dat er minder afval op de stortplaats belandt.

Waar moet je op letten bij Kringloop Vianen?

Bij het winkelen bij Kringloop Vianen zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste biedt de winkel een breed scala aan producten, dus zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt om door het assortiment te struinen. Verder is het belangrijk om eventuele beschadigingen aan de items die je wilt kopen goed te controleren voordat je ze meeneemt. Hoewel de meeste items in goede staat verkeren, kan het voorkomen dat er kleine defecten zijn. Ten slotte kun je bij Kringloop Vianen betalen met je betaalpas, contactloos mobiel betalen en zelfs met creditcards, wat het afrekenen eenvoudig maakt.

Hoe werkt Kringloop Vianen?

Het concept van Kringloop Vianen is simpel: ze nemen gebruikte goederen in, sorteren ze en prijzen ze vervolgens voor verkoop. Het team van de Kringloop Vianen staat klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de juiste items. Bovendien biedt Kringloop Vianen enkele unieke programma’s en services aan, zoals de mogelijkheid om goederen in te nemen en een ruime parkeerplaats voor klanten.

Wil je up-to-date blijven met alles wat er gebeurt bij Kringloop Vianen? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Hier vind je het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en mis je geen enkele update.

Of je nu op zoek bent naar boeken, kleding, meubels of huishoudelijke apparaten, je vindt het allemaal bij Kringloop Vianen. Breng een bezoek aan deze gezellige kringloopwinkel in Vianen en ontdek zelf de schatten die op je wachten.

283 gedachten over “Kringloop Vianen”

 1. ★★★★★

  Dit is een nette en goed gesorteerde kringloopwinkel met twee verdiepingen. Er zijn meerdere ruimtes in het pand, elke ruimte is een eigen afdeling, bijvoorbeeld boeken, huisraad, speelgoed etcetera. De spullen die ze hebben zien er goed uit. De winkel ligt wel wat achteraf in het industriegebied, je moet hem even zoeken.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  De leukste kringloop die er is. Ik kom er graag. Je komt altijd wel iets leuks tegen en ik vind het betaalbaar. De bezorgservice is ook goed geregeld en niet duur. Het personeel in de winkel en ook de mannen die mijn bank kwamen bezorgen zijn super aardig, behulpzaam en enthousiast.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Vianen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Schandalige vertoning van de medewerker bij de kassa. Discussie over wat een pocketboekje is. Wat is een pocketboekje eigenlijk? Pocket betekend letterlijk zak in het Engels. Dus een zakboekje. Ik had twee klein uitgevoerde boekjes. Maar mevrouw wilde i.p.v. 75 cent voor haar ingebeelde volwassene boekjes, zoals ze dat omschreef, 1,70 rekenen. Onbeschoft zoals ze reageerde met bij twijfel vooral niet nemen. Voor ons never kringloopwinkel Vianen meer. Sowieso betwistbaar of het geld uberhaupt naar goede doelen of naar een mooie grote auto voor de eigenaar gaat. Lieve mensen, zoek elders je 2nd hand spulletjes maar verdoe je tijd niet in het Viaanse kringloopwinkeltje! NO GO

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Vianen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Hele ruime kringloopwinkel met leuke dingen. Is heel mooi gesorteerd met allerlei ruimtes. Prima prijzen en super gemotiveerde vrijwilligers. Goede parkeer mogelijkheden. Echt 1 van de beste die ik ooit bezocht heb.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Vianen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Leuk, vriendelijk en goedkoop. Genoeg keuze, vooral het bouwmarkt gedeelte is top. Computer spellen beginnen aan de dure kant te worden.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Beste kringloop in de wijde omgeving: Goed gesorteerd, reele prijzen en een aparte afdeling met bouwmaterialen.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Vianen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Op een industrieterrein, dus makkelijk parkeren. Ingang is nauw, geen lift aanwezig. Alles is netjes en verzorgd uitgestald. Sommige ruimtes zijn wat smal (voor mijn kinderwagen) Zoek je iets voor in de keuken of garage-artikelen , dan slaag je zeker, want daarin is heel veel aanbod. Spullen zijn ook echt van kwaliteit, de prijzen daarom ook gemiddeld .

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Vianen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter