Kringloop Nieuwe Vorm in Nieuwegein

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloop Nieuwe Vorm in Nieuwegein – uw bestemming voor kwalitatieve tweedehands boeken, meubels en meer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Zeer nette kringloop, al eens eerder voor een dichte deur gestaan, toen online niet gezien dat ze dicht waren voor vakantie. Nu een tweede poging gedaan en dat was het zeker waard. Nette, ruim opgezette kringloop. Ga hier zeker nog eens heen, jammer dat hij niet om de hoek zit maar het is de fietstocht waard! Update 2023: helaas een erg dure kringloop geworden, ik zal hier niet snel voor omfietsen meer!”

Anouk van Emrik

“In deze tijd een naaste verliezen is vreselijk. En in allerijl dan een appartement moeten ontruimen, terwijl je hoofd daar niet naar staat….. Hoe moet je dat in 5 dagen rond krijgen?!?! Met hulp, medewerking, meedenken, flexibiliteit en service. Hele, hele goede en fijne service en dienstverlening. Dank lieve mensen van Kringloop Nieuwe Vorm in Nieuwegein!!”

Cee Visser

“Hele leuke kringloop en ik vind het personeel altijd erg aardig! Sommige dingen zijn af en toe wel wat raar geprijsd zoals speelgoed. Soms erg duur voor wat het echt waard is. Maar over het algemeen goede prijzen vooral knutsel spulletjes! Ik ga hier altijd met plezier heen! Zeker een aanrader !!!!”

Sandra B van D

Meer reviews lezen…

Kringloop Nieuwe Vorm: Duurzaam Winkelen in Nieuwegein

Kringloop Nieuwe Vorm is een bekende kringloopwinkel gevestigd in het mooie Nieuwegein. Met een gemiddelde waardering van 4.0/5 sterren, is deze winkel een populaire keuze onder liefhebbers van tweedehands shoppen. Ben je klaar om de wereld van duurzaam winkelen te verkennen? Lees dan verder om antwoorden te vinden op enkele veelgestelde vragen over deze kringloopwinkel.

Wat kun je bij Kringloop Nieuwe Vorm brengen?

Bij Kringloop Nieuwe Vorm kun je terecht met verschillende items. Ze accepteren onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je gebruikte spullen een tweede leven te geven via de kringloopwinkel, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Nieuwe Vorm?

Tijdens het winkelen bij Kringloop Nieuwe Vorm zijn er een paar dingen waar je op kunt letten. Allereerst is het verstandig om altijd contant geld bij je te hebben, want dit is de enige betaalmethode die ze accepteren. Daarnaast bieden ze verschillende betaalpassen en zelfs contactloos mobiel betalen als alternatieve opties. Bovendien is het goed om te weten dat er geen eetgelegenheid in de winkel aanwezig is.

Hoe werkt Kringloop Nieuwe Vorm?

Kringloop Nieuwe Vorm is open van maandag tot en met zaterdag. Ze hebben ruime openingstijden, zodat je op jouw gemak kunt komen winkelen. De winkel beschikt over een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor het toegankelijk is voor iedereen. Bovendien bieden ze ook de mogelijkheid om goederen in te nemen en hebben ze een bezorgservice. Zo wordt het gemakkelijk gemaakt om jouw aankopen mee naar huis te nemen.

Bijzondere programma’s, kortingen en andere services

Kringloop Nieuwe Vorm heeft enkele unieke programma’s en services die het winkelen nog aantrekkelijker maken. Zo bieden ze bijvoorbeeld buiten afhalen aan, waardoor je je bestelling veilig en gemakkelijk kunt ophalen. Ook is bezorging mogelijk voor degenen die liever thuis willen blijven. Daarnaast hebben ze een ophaalservice waarbij je spullen kunt doneren aan de winkel. Hiermee kun je anderen blij maken met de items waar je zelf afscheid van wilt nemen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwe voorraad van Kringloop Nieuwe Vorm? Volg dan hun Facebook-pagina en Instagram-account. Voor een overzicht van alle kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Utrecht, kun je hier terecht.

Kortom, Kringloop Nieuwe Vorm in Nieuwegein is een geweldige plek om duurzaam te winkelen. Met een ruim assortiment, verschillende faciliteiten en unieke programma’s biedt deze kringloopwinkel een complete ervaring voor iedereen die op zoek is naar tweedehands pareltjes.

109 gedachten over “Kringloop Nieuwe Vorm in Nieuwegein”

 1. ★★★★☆

  We kwamen binnen, meteen een super mooie bank gevonden, de kassa medewerkster was GEWELDIG!! super vriendelijk, grappig en behulpzaam!! LOVED HER!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Voor een kringloop winkel hanteren ze veel te hoge prijse, sommige producten zijn zelfs duurder dan in de winkel. Aangezien ze toch alles gratis krijgen van mensen vind ik dit een beetje te ver. Het is de bedoeling dat mensen met een geringe budget hier nog wat kunnen kopen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Beste lieve mensen, Ik wil jullie erg bedanken voor mee te denken over mijn project Dit is het resultaat. Het staat klaar in mijn woonkamer Hartelijke groet aan: Arie,Madeleine en Evelien

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Het geluksmomentje waar ik naar op zoek was is gelukt in deze gezellige kringloopwinkel. Een uitwisbaar planningsbord! Zo blij mee! En dat voor een klein prijsje. Deze winkel is echt een aanrader. Behulpzaam personeel, mooie spullen tegen een mooie prijs. Top!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Fijne ophaal service. Ze kwamen mijn kast halen, hielpen met sjouwen en hadden een mooie bus klaarstaan om hem in te vervoeren. Goed contact vooraf via de mail om een afspraak te maken. Blij mee!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  De prijzen zijn absurd hoog voor een kringloopwinkel, ze hanteren nieuwe winkelprijzen en soms wel hoger dan de nieuwe winkelprijzen. Ik was nieuwsgierig en ging een kijkje nemen, ik had wat spullen gezien en meteen gegoogled maar op internet waren ze veel goedkoper en nieuw terwijl deze kringloopwinkel dezelfde spullen maar gebruikt veel duurder verkoopt. En over het algemeen krijgt deze kringloop alles gratis van mensen. Deze kringloopwinkel is niet meer voor de wat minder bedeelden onder ons maar een elite kringloopwinkel geworden.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Deed een bod op marktplaats en dit bod werd geaccepteerd. Ik kon helaas niet direct een antwoord terug bieden wanneer ik het product kon ophalen i.v.m. werk. Hierdoor verkochten ze een paar uur later snel het beoogde product aan iemand anders. Waarom zon haast? Nu blij gemaakt met een dode mus. Zeer teleurstellend.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Als kleine uilen verzamelaar kwam ik hier erg goed aan mijn trekken! Ik heb ze niet allemaal meegenomen, aangezien een ander ook wat wil…. Mooie kringloopwinkel met ruim assortiment, vriendelijk personeel en redelijke prijzen. Zeker een aanrader.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Geen tolerantie voor babies, al gaat het gwn maar om piano-tokkelen-geluidsoverlast die verder geen schade aan de winkel berokkelen.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een top ervaring met Nieuwe Vorm. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Hele leuke kringloop winkel! Ze hebben ook via marktplaats nieuwe producten te koop, zodoende aan mijn kapperskoffer gekomen. Erg handig!

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Zeer nette kringloop, al eens eerder voor een dichte deur gestaan, toen online niet gezien dat ze dicht waren voor vakantie. Nu een tweede poging gedaan en dat was het zeker waard. Nette, ruim opgezette kringloop. Ga hier zeker nog eens heen, jammer dat hij niet om de hoek zit maar het is de fietstocht waard! Update 2023: helaas een erg dure kringloop geworden, ik zal hier niet snel voor omfietsen meer!

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Nieuwe Vorm. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Zeer onbeleefd en Rare mensen , ging 3 keer naar deze winkel.. in de drie keer dat het personeel met handtattoo naar me keek, volgde me de hele tijd dat ik niet kon winkelen.. de derde keer keek een grote man ook naar me.. Ik voelde me als een dief..Ik heb mijn buurvrouw verteld of ze dat merkte, ook omdat ik weet dat ze daar eerder was. Ze zei dat ze eerder hetzelfde met haar deden..Nu gaan we daar nooit meer heen. Niet normaal

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Hele nette kringloop, heel behulpzaam en vriendelijk personeel. Alles mooi op categorie. De prijzen zijn te doen. Goed toegankelijk voor mindervalide. Klein minpuntje niet alles is geprijsd. Heeft ook veel crea/ hobby spullen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter