Kringloopwinkel Winkel van Sinkel Koningsweg

Ontdek duurzaam winkelen bij Winkel van Sinkel Koningsweg, Groningen – vind en doneer boeken, meubels, kleding en meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik vind echt een fantastisch winkel. Je kan der lekker opzoek naar de pareltjes. precies zoals een kringloop hoort te zijn in mijn ogen. En de post staan praten met de personeel erg vriendelijk”

bo kruize

“Super leuke kringloop met echt antieke spullen. Hier vind je unieke dingen die je niet zo snel ergens anders zou vinden, mega tip in Groningen.”

sofie van rooijen

“Hele leuke winkel met heel aardig personeel ! Er is veel te zien en de prijzen zijn goed. Precies zoals een kringloopwinkel hoort te zijn.”

Sytske

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Winkel van Sinkel – Koningsweg in Groningen

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Winkel van Sinkel – Koningsweg in Groningen kan je verschillende spullen brengen die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsitems, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door deze spullen naar de kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan duurzaam winkelen.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Winkel van Sinkel – Koningsweg is het belangrijk om op de kwaliteit en conditie van de spullen te letten. Hoewel de meeste items in goede staat zijn, is het altijd verstandig om de producten zorgvuldig te inspecteren voordat je ze aanschaft. Daarnaast is het handig om te weten dat de winkel betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards accepteert. Betalen is dus eenvoudig en snel mogelijk.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Winkel van Sinkel – Koningsweg is een kringloopwinkel die open is van dinsdag tot en met zaterdag. Je kunt er terecht voor een breed scala aan tweedehands producten. Het assortiment omvat onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsitems, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door tweedehands spullen te kopen, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Naast de verkoop van gebruikte goederen biedt Winkel van Sinkel – Koningsweg ook andere diensten en faciliteiten aan. Zo hebben ze een bezorgservice, waarmee je gekochte items thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast is er een innamepunt waar je goederen kunt afgeven. Heb je grote spullen die je niet zelf kunt vervoeren? Dan biedt de ophaalservice uitkomst. Tot slot kan Winkel van Sinkel – Koningsweg ook helpen bij woningontruiming.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren is Winkel van Sinkel – Koningsweg een gewaardeerde kringloopwinkel in Groningen. De reviews van bezoekers benadrukken vaak het vriendelijke personeel en de diverse producten die worden aangeboden.

Ben je benieuwd naar andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Groningen? Bekijk dan het complete overzicht op https://www.kringloop-info.nl/groningen.

Voor meer informatie over Winkel van Sinkel – Koningsweg, inclusief openingstijden en contactgegevens, kan je terecht op de Facebook-pagina van de kringloopwinkel.

33 gedachten over “Kringloopwinkel Winkel van Sinkel Koningsweg”

 1. ★★★★★

  Het is er vies, alles ligt doorelkaar, het meeste is gewoon troep. Betere organisatie zou het een prima winkeltje kunnen maken. niet alles is nog bruikbaar, soms is het gewoon afval!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Winkel van Sinkel Koningsweg. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  I think its a really fantastic store. You can look for the gems there. exactly as a cycle should be in my eyes. And the post stand chatting with the staff is very friendly

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Winkel van Sinkel Koningsweg. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Winkel van Sinkel Koningsweg. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Winkel van Sinkel Koningsweg. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Winkel van Sinkel Koningsweg. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top bezoek aan Winkel van Sinkel Koningsweg. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  5x tevergeefs langsgeweest voor beloofd item: och, hij stond klaar thuis, en ach, he sorry, k moest ook naar het ziekenhuis deze week, en och heden, ik heb m klaar staan in een doos, maar vergeten, en ja, echt, volgende week is ie voor jou. en nou wilde die vandaag weer zoiets zeggen… en het nog raar vinden dat ik dat niet meer geloof…. suc6 drmee

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Winkel van Sinkel Koningsweg. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Winkel van Sinkel Koningsweg. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top ervaring met Winkel van Sinkel Koningsweg. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Winkel van Sinkel Koningsweg. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter