Stichting Fair Back Kringloop in Groningen

Ontdek duurzame schatten bij Fair Back Kringloop in Groningen – kleding, meubels en meer voor bewuste koopjesjagers.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Geweldige kringloop met diverse faciliteiten en diensten! Ik was blij verrast door de uitzonderlijk vriendelijke en behulpzame medewerkers (volgens mij allemaal vrijwilligers?) !! Grote hal met keurige, herbruikbare meubels, huisraad, elektrische apparaten, etc met klein gedeelte op de 1e verdieping waar zich ook een koffie corner bevindt. De dames, heren en kinder kleding vind je in een aparte hal op de beganegrond. Zo keurig verzorgd, schoon, modern en alles ingericht alsof je in een kledingwinkel aan het shoppen bent. Voor iedere smaak en portemonnee is er wel iets te vinden. Kortom, een heel leuke ervaring en zeker aan te bevelen eens te bezoeken! Al was het maar om alle goede doelen te steunen die Stichting Fairback steunt! Mooi!!”

Karina Odette

“Hele mooie plek, je kan hier veel halen en de mensen die hier werken zijn extreem vriendelijk en willen je altijd wel helpen. Ik heb hier stage gelopen voor zo’n 8 week en het waren verschrikkelijk leuke dagen. Een aanrader om vrijwilliger of stagiaire te worden en zeker om hier dingen te halen. En het geld gaat allemaal naar het goede doel. “Lovely place, you can get a lot of stuff here and the workers are extremely friendly. They’re always ready to help you. I’ve had my internship here for about 8 weeks and I loved every bit of it. Its definitely a go to place to be a volunteer, have it as an internship or to shop here. And the money they make goes to good causes.””

Kendric Alexander vd Laan

“Een grote kringloopwinkel met op de bovenverdieping een indrukwekkende boekencollectie. Heel veel meubels beneden, wat ik dan persoonlijk wat jammer van die ruimte vind. Je kunt daar zoveel moois nog van maken. Sinds er wel meer gebruik wordt gemaakt van de bovenruimte is de overzichtelijkheid verbeterd. Al kan de kleingoed afdeling nog beter gesorteerd, bv op kleur of soort. Fijn om hier rond te ‘struunen’. De kleding is sinds kort ook op een aparte afdeling wat een enorme verbetering is! Ik kom hier nooit met lege handen weg! πŸ˜„”

Gerda

Meer reviews lezen…

Ontdek de wereld van duurzaam winkelen bij Stichting Fair Back Kringloop in Groningen

Fair Back Kringloop is een kringloopwinkel die gelegen is in Groningen. Deze unieke winkel, gevestigd aan Ulgersmaweg 28, 9731 BT Groningen, is een ware schat voor degenen die op zoek zijn naar betaalbare en duurzame spullen. Met openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag, heb je volop de gelegenheid om deze bijzondere winkel te bezoeken.

Wat kan je brengen naar Fair Back Kringloop?

Bij Fair Back Kringloop kun je allerlei spullen brengen die je niet langer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, boeken, gereedschappen, meubels, huishoudelijke apparaten en nog veel meer. Door je items een tweede leven te geven, draag je actief bij aan een duurzamere samenleving. Win-win!

Waar moet je op letten bij Fair Back Kringloop?

Bij het winkelen in Fair Back Kringloop is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. De prijzen bij deze kringloopwinkel worden vaak positief genoemd in reviews. Daarnaast wordt ook het vriendelijke personeel geprezen. Let er ook op dat ze een uitgebreid aanbod aan boeken en kleding hebben. Sommige klanten hebben zelfs geld bespaard door hier te winkelen. Kortom, een bezoek aan Fair Back Kringloop is de moeite waard!

Hoe werkt Fair Back Kringloop?

Bij Fair Back Kringloop kun je terecht voor allerlei tweedehands artikelen zoals boeken, gereedschappen, kleding, meubels en nog veel meer. Je kunt de winkel bezoeken tijdens de openingstijden die variΓ«ren van dinsdag tot en met zaterdag. Daarnaast biedt de winkel ook een bezorgservice aan voor je aankopen.

Er zijn ook verschillende andere diensten en faciliteiten die Fair Back Kringloop aanbiedt, zoals een inname van goederen, een koffiehoek en een parkeerplaats. Bovendien heeft de winkel een rolstoelvriendelijke ingang en een rolstoelvriendelijke parking. Op deze manier zorgt Fair Back Kringloop ervoor dat iedereen toegang heeft tot duurzame winkelmogelijkheden.

Ben je benieuwd naar de laatste updates van Fair Back Kringloop? Volg hen dan op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes over duurzaam tweedehands winkelen.

Fair Back Kringloop in Groningen is een fantastische plek om te ontdekken. Met een breed assortiment, uitstekende prijzen en vriendelijk personeel, is deze kringloopwinkel zeker een bezoek waard. Draag je steentje bij aan een duurzamere samenleving en geniet van het bijzondere aanbod van Fair Back Kringloop.

128 gedachten over “Stichting Fair Back Kringloop in Groningen”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  De verkoper wilde ons niet helpen omdat het 20 minuten voor sluitingstijd was. Daarna schreeuwde hij heel hard en op een boze manier dat de winkel ging sluiten.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Mooiste kringloop van Groningen met aparte en betaalbare spullen. Zeer vriendelijk personeel. Ook met pakketjes nooit problemen. Aanraders dus.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Zeer uitgebreide kringloop met een verzorgde afdeling voor kleding. Goede pakket service. Vriendelijke medewerkers.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Fair Back . Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Hoewel de winkel betreedbaar is voor mensen met rolstoel is de tweede verdieping, daar waar de meeste kunst en alle boeken zijn, totaal onbereikbaar in een rolstoel. Grote pluspunten aan deze kringloop is het enorme arsenaal aan boeken. Ik ken geen kringloop met meer boeken. Ook hebben ze een halve loods vol met tafels, kasten, en stoelen. Als je opzoek bent naar een spel, of specifieker nog een puzzle, dan zit je hier absoluut goed. Spellen zijn allemaal ingepakt in folie zodat ze niet zomaar eruit gehaald kunnen worden. Ook de schappen met prullaria, kopjes, glaasjes, etc. zijn goed gevuld.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Normally a nice thrift store with lots of books, but unfortunately today on National thrift store day too! the entire top floor, the book department, was closed. There was nothing in the few cupboards of books downstairs. Which was very disappointing. Normally I take a look around upstairs. Well, I hope things get back to normal soon.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Na enige tijd te hebben gewacht tot er een pakje werd gevonden ( was er blijkbaar niet meer) werd aan mij gevraagd of hij me kon helpen. Op mijn antwoord : kan ik hier betalen? kwam het antwoord: rustig!. Als ik zon antwoord krijg vraag ik me wat af waarom dit wordt gezegd. Ik ben de kalmte zelve en vind dit een zeer vervelend antwoord. Mijn toon stond hem niet aan en dacht hij dat ik haast had. Niets van dit alles integendeel, maar met dit antwoord was ik snel klaar. Ik legde alles op de toonbank en gaf aan dat ik hier niet van gediend was. vroeg wie zijn leidinggevende was, waarop hij antwoordde: ik ben de directeur. Bij het achterlaten van de spullen en toen ik het mandje terugzette, viel de stapel en hij riep me na dat ik dat wel moest opruimen. Ik heb hem maar gezet dat hij dat zelf mocht gaan doen en vertrok. Nee, dit was een zeer onbeschofte persoon, die misschien beter een cursus klantvriendelijkheid kan gaan volgen

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Drama met pakketen. Of ze worden niet ingescand en je komt dagen na binnenkomst er pas achter omdat je onderzoek hebt aangevraagd bij mondial. of ze moeten enorm lang zoeken en vragen aan je of je het zeker weet dat je meerdere hebt. En als je zegt Ja dat weet ik zeker word er enorm bij de hand gedaan. Die jonge knuppel met korte haren mag wel een ander baan zoeken waarbij hij niet met mensen in contact komen kan. Asociaal en niet vriendelijk. Van de 5 pakketen die ik hier heb laten afleveren geen goede ervaringen mee… mondial is hiervan op de hoogte zeiden ze, lopen al meerdere klachten heb ik gehoord. En zodra er genoeg klachten zijn gaan ze er ook mee bezig zeiden ze.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Nice! Good parking out front, varied inventory with a sizable clothing department in the back. While they are not shy about asking considerable prices for the occasional top product, this is a quality thrift store. They got endless books, too!

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top bezoek aan Stichting Fair Back . Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Fair Back . Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige bezoek aan Stichting Fair Back . Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring met Stichting Fair Back . Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Fair Back . Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 15. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Beautiful thrift store with an extensive range from reasonably good to high quality. In terms of pricing, there is something for everyone, from small prices for gadgets to fairly high prices for art/quality.

  Beantwoorden
 16. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Geweldige kringloop met diverse faciliteiten en diensten! Ik was blij verrast door de uitzonderlijk vriendelijke en behulpzame medewerkers (volgens mij allemaal vrijwilligers?) !! Grote hal met keurige, herbruikbare meubels, huisraad, elektrische apparaten, etc met klein gedeelte op de 1e verdieping waar zich ook een koffie corner bevindt. De dames, heren en kinder kleding vind je in een aparte hal op de beganegrond. Zo keurig verzorgd, schoon, modern en alles ingericht alsof je in een kledingwinkel aan het shoppen bent. Voor iedere smaak en portemonnee is er wel iets te vinden. Kortom, een heel leuke ervaring en zeker aan te bevelen eens te bezoeken! Al was het maar om alle goede doelen te steunen die Stichting Fairback steunt! Mooi!!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter