Vintrada – Kringloop en Woningontruiming Breda

Ontdek unieke koopjes bij Vintrada Breda – kleding, meubels, boeken en meer. Perfect voor thrifting-enthousiastelingen in Fellenoordstraat.

Adres & contact

 • Vintrada – Kringloop en Woningontruiming Breda
  Fellenoordstraat 62, 4811 TJ Breda
 • Telefoonnummer: 06 39561962
 • Website: vintrada.nl

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele leuke zaak en zeer zeker vriendelijk en open. Wij hebben daar nette witte audio boxen gehaald en de service was netjes en heel vriendelijk. Zeker een aanrader voor wie wat zoekt, geen gerotzooi maar verzorgd en top service. Dank jullie wel voor deze spontane verkoop. Wens jullie alle goeds voor de toekomst Martin en Sylvia uit Tilburg”

Martin Mulder

“Via Vintrada heb ik mooie en in goede staat tweedehands meubelen kunnen verkrijgen. Een mooi bedrijf met vriendelijke en flexibele werknemers die graag met je meedenken.”

Jessica

“Laue tent!”

Romeo Nijsse

Meer reviews lezen…

Vintrada – Kringloop en Woningontruiming Breda: Een Paradijs voor Koopjesjagers

Vintrada – Kringloop en Woningontruiming Breda is een geweldige bestemming voor liefhebbers van thrift shopping in Breda. Gevestigd aan Fellenoordstraat 62, 4811 TJ Breda, deze kringloopwinkel heeft zich snel gevestigd als dé plek waar je moet zijn voor allerlei unieke vondsten. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren is deze winkel een favoriet onder de lokale bewoners en toeristen.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Vintrada kun je allerlei spullen brengen die je niet langer nodig hebt. Of het nu gaat om kleding, meubels, boeken, speelgoed of elektronica, de winkel staat open voor allerlei donaties. Het is een geweldige manier om je overbodige spullen een tweede leven te geven en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op het milieu.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Vintrada?

Bij Vintrada is het belangrijk om altijd op te letten op verborgen schatten. Omdat het assortiment continu verandert, is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar vintage kleding, antieke meubels of zeldzame boeken, Vintrada heeft het allemaal. Let op de prijskaartjes, want je zult versteld staan van de betaalbare prijzen voor unieke items.

Hoe werkt Vintrada?

Vintrada heeft een eenvoudig en efficiënt winkelsysteem. De spullen worden zorgvuldig gecontroleerd en gesorteerd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Dit zorgt voor een georganiseerde en overzichtelijke winkelervaring. Bovendien biedt Vintrada diensten zoals woningontruiming, waarbij ze je kunnen helpen met het verwijderen en recyclen van ongewenste spullen tijdens het verhuizen of opruimen van je huis. Bezorging is ook beschikbaar voor grotere aankopen.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Vintrada zorgt ervoor dat hun klanten altijd kunnen genieten van speciale programma’s en kortingen. Ze organiseren regelmatig leuke evenementen en themadagen, waarbij ze speciale prijzen en aanbiedingen hebben. Bovendien steunt Vintrada lokale goede doelen en maatschappelijke initiatieven, waardoor je niet alleen geweldige koopjes krijgt, maar ook een positieve bijdrage levert aan de gemeenschap.

Maak een bezoek aan Vintrada – Kringloop en Woningontruiming Breda zeker op je to-do-lijstje de volgende keer dat je in Breda bent. Met de ruime openingstijden ben je altijd welkom om te snuffelen tussen hun gevarieerde assortiment. Niet alleen kun je geweldige vondsten doen, maar je steunt ook een duurzame en milieuvriendelijke manier van winkelen. Dus kom langs, doe een goede daad en geniet van een unieke winkelervaring bij Vintrada!

7 gedachten over “Vintrada – Kringloop en Woningontruiming Breda”

 1. ★★★★★

  Via Vintrada heb ik mooie en in goede staat tweedehands meubelen kunnen verkrijgen. Een mooi bedrijf met vriendelijke en flexibele werknemers die graag met je meedenken.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Vintrada – en Woningontruiming Breda. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Vintrada – en Woningontruiming Breda. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Vintrada – en Woningontruiming Breda. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Vintrada – en Woningontruiming Breda. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Hele leuke zaak en zeer zeker vriendelijk en open. Wij hebben daar nette witte audio boxen gehaald en de service was netjes en heel vriendelijk. Zeker een aanrader voor wie wat zoekt, geen gerotzooi maar verzorgd en top service. Dank jullie wel voor deze spontane verkoop. Wens jullie alle goeds voor de toekomst Martin en Sylvia uit Tilburg

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter