Mazzel kringloop in Zutphen

Ontdek tweedehands schatten bij Mazzel Kringloop in Zutphen – Boeken, sieraden, muziek, kleding, en meer in gezellige sfeer.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-17:30
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“heel blij met mn winkeltje. krijg veel complimenten over de inrichting en zeker over de fijne prijzen. er is een leuke mix van tweede hands spullen. veel krijgen we, soms kopen we in. het is fantastisch werk en we hebben heerlijke gesprekken in de winkel. we zijn dankbaar voor de spullen die we krijgen.”

Anke Nijhoff

“Lovely little shop with nice products that are not too expensive. Suitable if you want a souvenir from the place and if you are looking for things for your home. The lady is really kind too. We would recommend visiting this shop in Zutphen!”

spinah

“Geweldig leuke winkel, accessoires op kleur gesorteerd, hoe fijn winkelen! En een leuke aanvulling gevonden naast mijn antieke droppot (zie foto) en een mooie ring”

Andrea Drost

Meer reviews lezen…

Ontdek Mazzel Kringloop in Zutphen

Ben je op zoek naar een gezellige kringloopwinkel in Zutphen? Dan is Mazzel Kringloop de place to be! Deze winkel, gevestigd aan de Nieuwstad 16, is een ware schatkamer vol tweedehands pareltjes. Of je nu op zoek bent naar boeken, sieraden, muziek, kleding of spullen voor in huis, bij Mazzel Kringloop vind je het allemaal. Van retro tot nieuw, er is voor ieder wat wils.

Wat kun je brengen naar de kringloop?

Bij Mazzel Kringloop kun je ook zelf spullen brengen die je niet meer nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan kleding die niet meer past, boeken die je hebt uitgelezen of meubels die je wilt vervangen. Door je spullen naar de kringloop te brengen, geef je ze een tweede leven en help je tegelijkertijd het milieu. Win-win!

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloop?

Het leuke aan winkelen bij Mazzel Kringloop is dat je altijd op zoek kunt gaan naar unieke vondsten. Let bij het winkelen wel goed op de kwaliteit en de staat van de items. Controleer bijvoorbeeld of kledingstukken geen vlekken hebben of dat elektronische apparaten nog goed werken. Zo ga je met de beste deals naar huis.

Hoe werkt de kringloop?

Mazzel Kringloop werkt volgens het principe van hergebruik. De spullen die je brengt of koopt, krijgen een tweede leven. Door te winkelen bij de kringloop draag je bij aan een duurzamere samenleving. Bovendien biedt Mazzel Kringloop in Zutphen ook andere unieke programma’s, kortingen en services aan. Zo kun je op hun Facebook pagina alle laatste updates en nieuwtjes volgen.

Praktische informatie

Mazzel Kringloop is gevestigd aan de Nieuwstad 16 in Zutphen. De winkel is doordeweeks geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur. Op zaterdag kun je er terecht van 10:00 tot 17:00 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. De ingang van de winkel is rolstoeltoegankelijk en je kunt er betalen met betaalpassen. Mazzel Kringloop heeft een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, wat aangeeft dat klanten zeer tevreden zijn over deze gezellige kringloopwinkel in Zutphen.

Bezoek Mazzel Kringloop en laat je verrassen door de unieke tweedehands items die hier te vinden zijn. Winkel, breng spullen en draag bij aan een duurzamere wereld! Voor meer informatie over kringloopwinkels in Zutphen kun je ook terecht op https://www.kringloop-info.nl/gelderland/zutphen/.

19 gedachten over “Mazzel kringloop in Zutphen”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Mazzel . Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Ben vooral blij dat ik er niet in de buurt woon, lijkt me moeilijk om mijn voordeur te bereiken met kledingrekken ervoor. Maar ik kom elders vandaan, wat weet ik van de status quo in Zutphen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Jammer dat het hondje belangrijker was en de winkel sloot, zo stond op een papiertje te lezen. Ze kwam met 2 bolletjes aan en toen vroegen of ze open was zei ze over 15 minuten. Jammer voor haar geen klanten. Er zijn genoeg kringloopwinkels maar zeker niet bij haar!!!!!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  heel blij met mn winkeltje. krijg veel complimenten over de inrichting en zeker over de fijne prijzen. er is een leuke mix van tweede hands spullen. veel krijgen we, soms kopen we in. het is fantastisch werk en we hebben heerlijke gesprekken in de winkel. we zijn dankbaar voor de spullen die we krijgen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Lovely little shop with nice products that are not too expensive. Suitable if you want a souvenir from the place and if you are looking for things for your home. The lady is really kind too. We would recommend visiting this shop in Zutphen!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Geweldig leuke winkel, accessoires op kleur gesorteerd, hoe fijn winkelen! En een leuke aanvulling gevonden naast mijn antieke droppot (zie foto) en een mooie ring

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Mazzel . Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Personeel had ruzie met elkaar, alles staat door elkaar en de prijzen zijn vrij hoog voor een kringloop. Ze hebben wel leuke producten.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Mazzel . Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter