Kringloopwinkel Appel & Ei Zutphen

Ontdek duurzame schatten bij Appel & Ei Zutphen – tweedehands kleding, schoenen, accessoires en woonitems in het hart van Zutphen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:30
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-17:30
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Als je regelmatig even binnenstapt kun je hele mooie kleren vinden. Jammergenoeg zijn er tegenwoordig ook nieuwe kleren te koop. Dat is niet mijn ding en vind ik persoonlijk ook niet passen bij een winkel die verder enkel tweedehands kleding verkoopt.”

L. Breebaart

“Zelf kom ik nu ook al een tijdje om kleding/schoenen in te leveren. Ik vind de dames die er werken erg vriendelijk. Het systeem is top. Eerst bracht ik alles direct naar het goede doel. Nu krijg ik er nog een klein bedrag voor. Mijn bevalt het prima”

Rianne

“Fijne winkel met tweedehands kleding in nette staat. Helaas weinig kleding voor mannen in wat kleinere maten (s). Voor vrouwen veel aanbod. Merkartikelen soms tweedehands nog wat duur, maar zeker eens het bezoeken waard!”

Benjamin Veuger

Meer reviews lezen…

Appel & Ei Zutphen: Dé Kringloopwinkel in Zutphen

Appel & Ei Zutphen is dé kringloopwinkel in Zutphen waar je terecht kunt voor een breed scala aan tweedehands kleding, accessoires, schoenen en unieke woonitems. Gelegen aan de Laarstraat 23, 7201 CA, Zutphen, biedt deze winkel een unieke ervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen.

Wat kun je inleveren bij Appel & Ei Zutphen?

Bij Appel & Ei Zutphen kun je tweedehands kleding, accessoires, schoenen, en woonitems inleveren. Heb je kledingstukken die je niet meer draagt of woonaccessoires die je een nieuwe bestemming wilt geven? Dan is dit de perfecte plek om ze achter te laten. Door je spullen in te leveren bij Appel & Ei Zutphen draag je bij aan een circulaire economie en help je anderen aan mooie tweedehands pareltjes.

Waar moet je op letten tijdens het winkelen?

Bij het winkelen bij Appel & Ei Zutphen is het belangrijk om oog te hebben voor kwaliteit en unieke stukken. Omdat alle items tweedehands zijn, is het essentieel om goed te kijken naar eventuele beschadigingen of gebruikssporen. Gelukkig staat het vriendelijke personeel van Appel & Ei Zutphen altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe werkt Appel & Ei Zutphen?

Appel & Ei Zutphen werkt volgens het principe van inname en verkoop. Je kunt je tweedehands kleding en woonitems inleveren bij de winkel, waarna deze zorgvuldig worden gecontroleerd en geprijsd. Vervolgens worden de items in de winkel gepresenteerd en is het aan jou om te komen snuffelen tussen het aanbod. Bij de kassa kun je betalen met diverse betaalpassen.

Unieke diensten en faciliteiten

Naast de gebruikelijke inname en verkoop biedt Appel & Ei Zutphen andere unieke services. Zo hebben ze een gezellige koffiehoek waar je even kunt bijtanken tijdens het winkelen. Daarnaast kun je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via de social media kanalen van Appel & Ei Zutphen, zoals Facebook en Instagram.

Ontdek meer bij Appel & Ei

Appel & Ei Zutphen is onderdeel van Appel & Ei, een bekende kringloopketen in Nederland. Met in totaal 18 filialen kun je in verschillende steden genieten van de unieke tweedehands ervaring. Ontdek zelf de andere filialen van Appel & Ei via deze link. Geniet van duurzaam winkelen en vind de mooiste tweedehands items bij Appel & Ei Zutphen, dé kringloopwinkel in Zutphen.

151 gedachten over “Kringloopwinkel Appel & Ei Zutphen”

 1. ★★★★★

  Deze zomer was ik al eens in de winkel geweest. Nu weer terug. Voor mij is het wel even onderweg,( bij Arnhem) maar de artikelen zijn mooi! Ben nu ook weg gegaan met een mooie jas, een langere sjieke kersttrui en een mooi vest! Erg geslaagd. Ik kom zeker weer terug!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Fijne winkel met tweedehands kleding in nette staat. Helaas weinig kleding voor mannen in wat kleinere maten (s). Voor vrouwen veel aanbod. Merkartikelen soms tweedehands nog wat duur, maar zeker eens het bezoeken waard!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Zelf kom ik nu ook al een tijdje om kleding/schoenen in te leveren. Ik vind de dames die er werken erg vriendelijk. Het systeem is top. Eerst bracht ik alles direct naar het goede doel. Nu krijg ik er nog een klein bedrag voor. Mijn bevalt het prima

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Niet eens rondgekeken. Wilde eerst iets vragen, maar de medewerksters zijn te druk met elkaar aan het praten over van alles behalve de winkel. Mag ik iets vragen? Wordt even beantwoordt met een blik naar mijn kant waarna ze zich weer omdraaien en verder gaan met hun gesprek. Dit soort respectloos gedrag ben ik al lange tijd zat en met een dan niet verlaat ik de winkel, met duidelijk dat ik hier nooit meer zal terugkeren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Appel & Ei Zutphen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Appel & Ei Zutphen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Appel & Ei Zutphen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Appel & Ei Zutphen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Als je regelmatig even binnenstapt kun je hele mooie kleren vinden. Jammergenoeg zijn er tegenwoordig ook nieuwe kleren te koop. Dat is niet mijn ding en vind ik persoonlijk ook niet passen bij een winkel die verder enkel tweedehands kleding verkoopt.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Appel & Ei Zutphen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter