Kringloopwinkel Vincentiusvereniging Bergen op Zoom

Ontdek duurzame tweedehands schatten zoals kleding en boeken bij Vincentiusvereniging Bergen op Zoom. Kwaliteit tegen lage prijzen!

Adres & contact

 • kringloop Vincentiusvereniging Bergen op Zoom
  Blauwehandstraat 36, Engelsestraat 25, 4611 RL Bergen op Zoom
 • Telefoonnummer: 06 53692093
 • Website: vincentiusboz.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:30-16:00
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:30-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Als het ergens gezellig is dan is het echt bij jullie. Ik zag vandaag pas dat ik sterren kon geven ,nauw echt wel 5 sterren hoor. En weet je wat ik zo fijn vond, jullie zijn gewoon heerlijk jullie zelf. En vorige keer heb ik spulletjes bij u gekocht. En wat ben ik toen super goed geholpen. Kom straks weer lekker snuffelen. Met vriendelijke groeten Mary buijsen”

Mary Buijsen

“Het was leuk om daar even rond te kijken”

Hans Herrings

“Heerlijk weer geshopt…”

Riet Van Dijk

Meer reviews lezen…

Vincentiusvereniging Bergen op Zoom: Een Duurzame Kringloopwinkel in de Stad

Vincentiusvereniging Bergen op Zoom is een kringloopwinkel die bekend staat om zijn uitgebreide assortiment tweedehands kleding, huishoudelijke artikelen en boeken. Gevestigd op twee locaties, Blauwehandstraat 36 en Engelsestraat 25 in Bergen op Zoom, is deze winkel een favoriete plek voor liefhebbers van duurzaam tweedehands winkelen.

Wat Kun Je Brengen naar de Kringloopwinkel?

Als je thuis spullen hebt die je niet langer nodig hebt, kun je deze doneren aan Vincentiusvereniging Bergen op Zoom. Ze accepteren graag kleding, huishoudelijke artikelen en boeken. Door je oude items te doneren, help je niet alleen het milieu te beschermen door hergebruik te stimuleren, maar ook de lokale gemeenschap te ondersteunen. De opbrengst van de verkoop in de winkel wordt namelijk gebruikt voor sociale doeleinden en hulp aan minderbedeelden.

Waar Moet Je Op Letten in de Kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Vincentiusvereniging Bergen op Zoom is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten tussen de rekken met kleding en schappen met huishoudelijke artikelen. Omdat de winkel regelmatig nieuwe donaties ontvangt, is er altijd een kans om unieke items te vinden. Let goed op de kwaliteit en controleer of alles in goede staat is voordat je het aanschaft. Door geduldig te zijn en goed te kijken, kun je geweldige deals scoren en jouw persoonlijke stijl helemaal naar wens aanvullen.

Hoe Werkt de Kringloopwinkel?

Vincentiusvereniging Bergen op Zoom heeft speciale openingstijden waarop je de winkel kunt bezoeken. Op dinsdag is de winkel geopend van 13:30 tot 16:00 uur en op zaterdag van 10:30 tot 12:00 uur. Op de overige dagen is de winkel gesloten. Het is handig om deze openingstijden vooraf te checken, zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan.

Daarnaast biedt Vincentiusvereniging Bergen op Zoom nog andere programma’s en services aan. Zo hebben ze een speciale ophaaldienst waarbij je spullen kunt laten ophalen in de winkel. Dit maakt het doneren van grote items zoals meubels en elektronica eenvoudiger en handiger. Daarnaast organiseert de winkel regelmatig kortingsacties en evenementen, dus het is de moeite waard om hun website in de gaten te houden of hun sociale media kanalen te volgen voor het laatste nieuws.

Met een gemiddelde waardering van 4,3/5 sterren is Vincentiusvereniging Bergen op Zoom zeker een bezoek waard voor iedereen die op zoek is naar duurzame tweedehands koopjes. Voor meer informatie over kringloopwinkels in Noord-Brabant, inclusief Bergen op Zoom, kun je een kijkje nemen op Kringloop-info.nl.

6 gedachten over “Kringloopwinkel Vincentiusvereniging Bergen op Zoom”

 1. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Vincentiusvereniging Bergen op Zoom. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Als het ergens gezellig is dan is het echt bij jullie. Ik zag vandaag pas dat ik sterren kon geven ,nauw echt wel 5 sterren hoor. En weet je wat ik zo fijn vond, jullie zijn gewoon heerlijk jullie zelf. En vorige keer heb ik spulletjes bij u gekocht. En wat ben ik toen super goed geholpen. Kom straks weer lekker snuffelen. Met vriendelijke groeten Mary buijsen

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Bij de huishoud afdeling is het een stuk onvriendelijker geworden. De mens(en) die daar werken zijn grof en en onbeleefd naar je toe. Het is niet leuk meer om daar naar toe te gaan. Edit: 3 jaar later is er nog onvriendelijkheid. De meubel afdeling is wel een aanrader!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Vincentiusvereniging Bergen op Zoom. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter