Kringloopcentrum Goed voor Goed in Halsteren

Ontdek duurzame schatten bij Kringloopcentrum Goed voor Goed Halsteren – van meubels tot speelgoed in Noord-Brabant.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Big choice: books, furniture, interieur things, toys, clothing, kitchen accessories etc. Very nice kind atmosphere. This shop belongs to charity organization. You can also bring something what you don t need so much anymore and what can be useful for others. You can have a good cup of coffee there with piece of cake. And they have a parking place.”

OLGA ROZEMA

“Een echte ouderwetse kringloop. Niet groot, veel spullen, niet alles netjes gesorteerd, maar daarom juist hartstikke leuk. Als je goed zoekt kom je echt mooie spullen tegen, voor weinig. Vriendelijke mensen die je graag helpen.”

Ron de Groot

“Nice shop. Big plus point that everything is clear what it costs by means of colored stickers. Can also drink a cup of coffee.”

Jaap van Laere

Meer reviews lezen…

Kringloopcentrum Goed voor Goed in Halsteren: Duurzaam winkelen in Noord-Brabant

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloopcentrum Goed voor Goed in Halsteren kan je terecht met een breed scala aan spullen die je niet meer nodig hebt. Of het nu gaat om boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed, deze winkel neemt het graag van je over. Door gebruikte spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan duurzaam winkelen in Noord-Brabant. Het assortiment van Goed voor Goed Halsteren is veelzijdig en biedt voor ieder wat wils.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van een kringloopwinkel is het belangrijk om op de kwaliteit van de items te letten. Hoewel de meeste producten in goede staat zijn, is het altijd goed om te controleren op eventuele gebreken voordat je iets koopt. Daarnaast is het handig om te kijken naar de prijzen die Goed voor Goed Halsteren hanteert. Deze zijn vaak aantrekkelijk laag, maar het kan geen kwaad om prijsvergelijkingen te maken voor je een aankoop doet.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Goed voor Goed Halsteren kan je zowel donaties brengen als spullen kopen. Als je items wilt doneren, kan je deze tijdens de openingstijden van de winkel afleveren. Voor het kopen van tweedehands spullen kan je gewoon binnenlopen en rondkijken. Het personeel staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten. Deze winkel is bereikbaar per openbaar vervoer en heeft ook een parkeerplaats voor bezoekers.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloopcentrum Goed voor Goed Halsteren biedt verschillende unieke programma’s en services aan zijn klanten. Zo hebben ze een buiten afhaaldienst, wat het voor mensen gemakkelijk maakt om zware meubels of andere grote items te vervoeren. Daarnaast is de winkel rolstoeltoegankelijk en beschikt het over een genderneutraal toilet, waardoor iedereen zich welkom voelt. Ook is er een veilige omgeving voor transgenders gecreëerd, waar zij zonder angst kunnen winkelen.

Meer van Kringloopcentrum Goed voor Goed

Goed voor Goed Halsteren is onderdeel van het bekende Kringloopcentrum Goed voor Goed. Dit centrum heeft in totaal 4 filialen verspreid over Nederland. Naast het filiaal in Halsteren, kan je ook andere vestigingen van Goed voor Goed vinden. Wil je meer weten over de kringloopwinkels in Noord-Brabant? Bekijk dan Kringloopwinkels in Noord-Brabant.

Vergeet niet om de Facebook-pagina van Kringloopcentrum Goed voor Goed te volgen voor het laatste nieuws en updates.

Ben je op zoek naar duurzame en betaalbare producten in Halsteren? Bezoek dan Kringloopcentrum Goed voor Goed en doe mee aan de circulaire economie.

162 gedachten over “Kringloopcentrum Goed voor Goed in Halsteren”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel centrum Goed voor Goed. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel centrum Goed voor Goed. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel centrum Goed voor Goed. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Big choice: books, furniture, interieur things, toys, clothing, kitchen accessories etc. Very nice kind atmosphere. This shop belongs to charity organization. You can also bring something what you don t need so much anymore and what can be useful for others. You can have a good cup of coffee there with piece of cake. And they have a parking place.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met centrum Goed voor Goed. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel centrum Goed voor Goed. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel centrum Goed voor Goed. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een echte ouderwetse kringloop. Niet groot, veel spullen, niet alles netjes gesorteerd, maar daarom juist hartstikke leuk. Als je goed zoekt kom je echt mooie spullen tegen, voor weinig. Vriendelijke mensen die je graag helpen.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel centrum Goed voor Goed. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij centrum Goed voor Goed. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij centrum Goed voor Goed. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel centrum Goed voor Goed. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter