Kringloop Bergen op Zoom

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloop Bergen op Zoom: unieke tweedehands kleding, meubels, boeken en meer in een sfeervolle setting.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Touring this area in a Porsche was fun and impressive. However, here again, in a nature reserve of all things, we were surprised at the amount of litter. Had a lovely swim in the river at the bottom of the gorge. This water would be clean that you could drink, according to the travel guide. No, there was also litter floating in the river!!!”

Bas Sebregts

“The people who work there are super sweet and very helpful if you ask for something.. Really recommended!!”

Sanne Van Oord

“Altijd leuk om daar even te snuffelen, fijne medewerkers en nog leuke kleine prijsjes !”

petra van den boom

Meer reviews lezen…

Kringloop Bergen op Zoom: Dé Duurzame Winkelbeleving

Kringloop Bergen op Zoom is dé kringloopwinkel te vinden in Bergen op Zoom. Met haar diverse assortiment aan tweedehands spullen biedt deze winkel een unieke winkelbeleving voor iedereen die graag duurzaam wil winkelen. Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Lees snel verder!

Wat kun je brengen naar Kringloop Bergen op Zoom?

Bij Kringloop Bergen op Zoom kun je terecht met allerlei tweedehands spullen. Of je nu kleding, boeken, speelgoed, meubels of huishoudelijke apparaten hebt, deze winkel neemt het graag van je over. Zo kun je jouw overbodige spullen een nieuw leven geven en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij Kringloop Bergen op Zoom?

Bij het winkelen in Kringloop Bergen op Zoom is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel alle spullen zorgvuldig worden geselecteerd en gecontroleerd voordat ze in de winkel terechtkomen, is het mogelijk dat er gebruikssporen of kleine defecten aanwezig zijn. Het is dus verstandig om de producten goed te bekijken voordat je ze aanschaft. Wees echter niet ontmoedigd, want juist deze kleine imperfecties geven de tweedehands spullen vaak een uniek karakter.

Hoe werkt Kringloop Bergen op Zoom?

Bij Kringloop Bergen op Zoom kun je gewoon binnenlopen tijdens de openingstijden. De winkel is gelegen aan Abraham de Haanstraat 5 en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Betalen is mogelijk met betaalpassen en er is een rolstoeltoegankelijke ingang aanwezig voor iedereen die gebruikmaakt van een rolstoel.

Maar er is meer! Naast het reguliere winkelen biedt Kringloop Bergen op Zoom ook unieke programma’s en diensten aan. Zo is er een online shop via de Facebookpagina waar je leuke tweedehands spullen kunt kopen. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van de ophaalservice of de dienst voor woningontruiming. Deze extra services maken het winkelen bij Kringloop Bergen op Zoom nog makkelijker en veelzijdiger.

Kringloop Bergen op Zoom is een winkel die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Met haar gevarieerde assortiment, unieke programma’s en sfeervolle winkelbeleving is het dé plek voor iedereen die graag duurzaam wil winkelen. Mis geen enkele update en volg Kringloop Bergen op Zoom op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Ben je benieuwd naar andere kringloopwinkels in de provincie Noord-Brabant? Neem dan een kijkje op Kringloop.info voor een compleet overzicht.

168 gedachten over “Kringloop Bergen op Zoom”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Bergen op Zoom. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met Bergen op Zoom. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Bergen op Zoom. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Bergen op Zoom. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Bergen op Zoom. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Rommelige en kleine winkel, niet rolstoel- of kinderwagenvriendelijk. Kleding gesorteerd op maat, dvds op genre dat is wel fijn. De kinderhoek/speelgoed is volgepropt en bevat ook spul dat zo de klikko in kan. Ik haalde ook mijn vinger open aan de metalenkast die dus stuk is en waar een metaaldeel scherp uitstak. En dat in de kinderhoek..

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Bergen op Zoom. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter