Kringloopwinkel Stichting Goederen Magazijn

Ontdek unieke vondsten bij Stichting Goederen Magazijn – dé kringloop in ‘s-Hertogenbosch voor kleding, meubels en meer. Bezoek ons nu!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-14:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Stichting Goederen Magazijn: Uw Kringloopwinkel in ‘s-Hertogenbosch

Stichting Goederen Magazijn is een kringloopwinkel gevestigd in het bruisende ‘s-Hertogenbosch. Onze winkel, gelegen aan Havenstraat 11-A, is een ware schatkamer vol met diverse artikelen. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, boeken, elektronica of accessoires, bij Stichting Goederen Magazijn ben je aan het juiste adres. Met een gemiddelde waardering van 3.0/5 sterren, streven wij ernaar om een aangename winkelervaring te bieden aan al onze bezoekers.

Wat kun je brengen naar Stichting Goederen Magazijn?

Bij Stichting Goederen Magazijn accepteren we graag donaties van bruikbare en verkoopbare items. Denk hierbij aan kleding, schoenen, speelgoed, boeken, meubels en huishoudelijke artikelen. Door jouw donaties kunnen we ons assortiment voortdurend vernieuwen en iedereen voorzien van unieke tweedehands items. Breng je spullen langs tijdens onze openingstijden, of neem contact met ons op voor speciale afspraken.

Waar moet je op letten bij Stichting Goederen Magazijn?

Bij het winkelen in onze kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel al onze items zorgvuldig zijn geselecteerd, kunnen er soms kleine gebreken zijn aan gebruikte producten. Neem daarom altijd de tijd om de artikelen die je wilt kopen grondig te inspecteren. Onze medewerkers staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Op deze manier kun je zeker zijn van een geweldige aankoop bij Stichting Goederen Magazijn.

Hoe werkt Stichting Goederen Magazijn?

Om onze winkel soepel te laten draaien, hebben we een duidelijk proces voor inname en verkoop. Zodra je spullen doneert, nemen we deze in, inspecteren we ze en bepalen we een eerlijke verkoopprijs. Vervolgens worden de artikelen netjes gepresenteerd in onze winkel. Bij verkoop gaat een deel van de opbrengst naar onze organisatie, waarmee we onder andere diverse programma’s kunnen ondersteunen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Bij Stichting Goederen Magazijn bieden we niet alleen een breed scala aan items, maar ook unieke programma’s en kortingen. Zo hebben we regelmatig speciale aanbiedingen en kortingsdagen waarop je nog voordeliger kunt shoppen. Daarnaast organiseren we af en toe workshops en evenementen om onze klanten te inspireren en samen te brengen. Kom langs en ontdek wat Stichting Goederen Magazijn nog meer te bieden heeft!

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Noord-Brabant, kun je een kijkje nemen op https://www.kringloop-info.nl/noord-brabant. Specifiek geïnteresseerd in kringloopwinkels in ‘s-Hertogenbosch? Bezoek dan https://www.kringloop-info.nl/noord-brabant/s-hertogenbosch.

Stichting Goederen Magazijn is dé kringloopwinkel van ‘s-Hertogenbosch. Bezoek ons vandaag nog en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment!

1 gedachte over “Kringloopwinkel Stichting Goederen Magazijn”

Laat hieronder een review achter