Kringloopwinkel Van Catoo in Maasbree

Ontdek unieke vintage en antieke schatten bij Van Catoo in Maasbree – jouw bestemming voor eclectisch en duurzaam winkelen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Van Catoo: De Vintage Schatkamer van Maasbree

Van Catoo is dé tweedehandswinkel in Maasbree waar je terecht kunt voor een uniek vintage avontuur. Met een uitgebreid aanbod aan vintage, vintagestijl, antiek en eclectische items is dit de schatkamer voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Kom langs en ontdek de vele prachtige vondsten die Van Catoo te bieden heeft!

Wat kun je brengen naar Van Catoo?

Bij Van Catoo kun je jouw eigen bijdrage leveren aan duurzaamheid door spullen een tweede leven te geven. Heb je nog kleding, meubels, accessoires, boeken of andere items die in goede staat verkeren en waar je graag vanaf wilt? Breng ze naar Van Catoo! Zij zorgen ervoor dat deze items een nieuwe eigenaar vinden en op die manier kunnen blijven bestaan.

Waar moet je op letten bij Van Catoo?

Bij het bezoeken van Van Catoo is het belangrijk om te weten dat de winkel alleen open is op vrijdag en zaterdag. Plan je vintage avontuur dus goed in! Bovendien accepteren ze betaalpassen, waardoor je gemakkelijk je aankopen kunt afrekenen. Neem dus je pinpas mee en geniet zonder zorgen van het winkelen bij Van Catoo.

Hoe werkt Van Catoo?

Van Catoo is een bijzondere kringloopwinkel met een hart voor duurzaamheid. Zij bieden niet alleen de mogelijkheid om spullen te brengen en te kopen, maar ze hebben ook unieke programma’s en kortingen voor hun klanten. Zo organiseren ze regelmatig speciale themadagen waarop geselecteerde items extra voordelig zijn. Houd hun Facebook en Instagram in de gaten voor de laatste nieuwtjes en aanbiedingen!

Ontdek de Vintage Wereld bij Van Catoo

Ben je klaar om de wereld van duurzaam winkelen te verkennen? Ga dan naar Van Catoo in Maasbree en ontdek hun uitgebreide assortiment aan vintage, vintagestijl, antiek en eclectische items. Geniet van het avontuur, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Kijk voor meer informatie over Van Catoo en andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de regio op https://www.kringloop-info.nl/limburg en specifiek voor Maasbree.

Laat hieronder een review achter