Kringloopwinkel Vallei Vintage in Woudenberg

Ontdek unieke vintage en retro kleding, woonaccessoires en meubels bij Vallei Vintage in Woudenberg – jouw schatkamer voor nostalgische vondsten.

Adres & contact

  • kringloop Vallei Vintage
    Heinelaan 30, 3931 WZ Woudenberg
  • Website: valleivintage.nl

Openingstijden

Aanbod

Vallei Vintage: Dé plek voor vintage en retro schatten in Woudenberg

Ben je op zoek naar unieke vintage en retro kleding, woonaccessoires of kleine meubels? Dan is Vallei Vintage in Woudenberg dé winkel voor jou! Gelegen aan de Heinelaan 30, bieden wij een breed assortiment aan bijzondere items waar je in de meeste kringloopwinkels niet meer kunt vinden. Onze missie is om ervoor te zorgen dat de artikelen die je bij ons koopt in goede staat verkeren en naar behoren werken. Je bent van harte welkom om eens langs te komen voor een kijkje of maak een afspraak!

Wat kun je brengen naar Vallei Vintage?

Bij Vallei Vintage kun je terecht met al jouw vintage schatten die je niet meer gebruikt. Denk hierbij aan kledingstukken die je niet meer draagt, woonaccessoires die niet meer passen bij je interieur of kleine meubels die je wilt vervangen. Met jouw donaties geef je deze items een tweede leven en help je bij het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Vallei Vintage?

Bij het winkelen bij Vallei Vintage is het belangrijk om te weten dat alle items tweedehands zijn. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat alles in goede staat verkeert, kunnen er kleine gebruikssporen aanwezig zijn. Het is raadzaam om goed te bekijken of het item voldoet aan jouw verwachtingen voordat je tot aankoop overgaat. We hanteren echter een strenge selectieprocedure om alleen kwalitatief hoogwaardige en werkende artikelen in onze winkel aan te bieden.

Hoe werkt Vallei Vintage?

Als je een bezoek brengt aan Vallei Vintage, word je verwelkomd door ons vriendelijke en behulpzame personeel. Onze winkel is overzichtelijk ingericht, zodat je gemakkelijk rond kunt kijken en jouw perfecte vintage schat kunt vinden. Daarnaast bieden we diverse programma’s en diensten aan, zoals een spaarkaart waarbij je na vijf aankopen een mooie korting ontvangt. Blijf ook op de hoogte van ons laatste nieuws en de nieuwste producten door ons te volgen op Facebook en Instagram. We plaatsen regelmatig updates over duurzaam tweedehands winkelen en delen inspirerende foto’s van onze vondsten.

Breng een bezoek aan Vallei Vintage in Woudenberg en ontdek de unieke wereld van vintage en retro. Geef de vergeten parels een nieuw leven en geniet zelf van de charme en het karakter van deze bijzondere items. We verwelkomen je graag in onze winkel!

1 gedachte over “Kringloopwinkel Vallei Vintage in Woudenberg”

Laat hieronder een review achter