Kringloop De Cirkel in Hardinxveld-Giessendam

Ontdek duurzame schatten bij Kringloop De Cirkel in Hardinxveld-Giessendam – tweedehands items voor elk wat wils. Bezoek ons nu!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-12:00
Donderdag09:00-12:00
Vrijdag13:30-16:00
Zaterdag09:00-12:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Leuke kringloop die draait op de schouders van vriendelijke vrijwilligers. Er worden leuke prijzen gehanteerd en natuurlijk gaat de opbrengst naar het goede doel. Over het algemeen uitstekend dus, wat niet wil zeggen dat er geen verbeterpunten zijn. Wat mij betreft zou er meer verschillende elektronica mogen staan (maar misschien ligt dat aan het aanbod?) en het zou ook niet erg zijn als het gehele assortiment aan video/dvd altijd in de winkel beschikbaar zou zijn, nu wordt dat elke woensdag gewisseld. Ook verbaast het mij dat er zo weinig studie/technische boeken worden aangeboden in verhouding tot de kasten vol romannetjes. Nadelen van de winkel zelf zijn het kleine aantal parkeerplaatsen en de zeer beperkte openingstijden.”

Jaap van Wingerden

“Geweldige kringloop met nog ouderwets en helaas tegenwoordig zeldzame lage prijzen. Wel een verkeerd logo dat de winkel geschikt zou zijn voor rolstoel, de paden zijn hier en daar te smal en als je naar boven wilt dan hoor je dat de lift alleen toegestaan is voor goederen wegens veiligheids eisen.”

Sandra Havik

“Leuke kringloop met altijd verrassende koopjes. Gezellige sfeer en vriendelijke bediening. Parkeren soms problematisch ivm weinig eigen plekken en andere bedrijven die niet toestaan dat je parkeert voor hun zaak.”

Henry

Meer reviews lezen…

Kringloop De Cirkel: Duurzaam Winkelen in Hardinxveld-Giessendam

Kringloop De Cirkel is een geliefde kringloopwinkel gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, een stad in de provincie Zuid-Holland. Met een gemiddelde waardering van 4.5 sterren, is dit dé plek waar je duurzaam kunt winkelen en unieke tweedehands items kunt vinden. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Benieuwd naar de openingstijden? Bekijk ze hieronder:

 • Woensdag: 09:00 – 12:00
 • Donderdag: 09:00 – 12:00
 • Vrijdag: 13:30 – 16:00
 • Zaterdag: 09:00 – 12:00

Wil je contact opnemen met Kringloop De Cirkel? Dat kan via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Voor nog meer kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Zuid-Holland, bekijk onze Zuid-Holland pagina.

Wat kun je bij Kringloop De Cirkel vinden?

Het assortiment van Kringloop De Cirkel is divers en bestaat onder andere uit boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed, bouwmaterialen, brocante, computers, fietsen, gereedschappen, planten en vintage. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Bij deze kringloopwinkel kun je pareltjes ontdekken die je nergens anders zult tegenkomen.

Wat kun je meenemen naar Kringloop De Cirkel?

Ben je benieuwd welke spullen je kunt brengen naar Kringloop De Cirkel? Ze nemen onder andere graag boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding en speelgoed in. Voor inname van goederen kun je bij de winkel terecht en hebben ze ook een handige ophaalservice beschikbaar. Zo kun je gemakkelijk en snel jouw overbodige spullen een nieuw leven geven.

Wat zijn unieke programma’s en kortingen bij Kringloop De Cirkel?

Bij Kringloop De Cirkel kun je ook profiteren van diverse programma’s en services. Zo accepteren ze betalingen met PIN, wat het winkelen nog makkelijker maakt. Daarnaast hebben ze een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen. Ook bieden ze een breed scala aan tweedehands bouwmaterialen en gereedschappen aan voor doe-het-zelvers.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste aanwinsten en acties van Kringloop De Cirkel? Volg dan hun Facebook en Instagram pagina’s!

Breng een bezoek aan Kringloop De Cirkel in Hardinxveld-Giessendam en ontdek zelf de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk en betaalbaar!

93 gedachten over “Kringloop De Cirkel in Hardinxveld-Giessendam”

 1. ★★★★★

  Fijne kringloop, het beste kom je op de fiets want auto parkeren is een drama.
  De paar plekjes op eigen terrein zijn zo vol,
  Op straat wachtende auto’s stropen het verkeer op en de omliggende buren nemen opzichtige maatregelen die duidelijk maken dat je daar absoluut je auto niet mag parkeren. Verhuizen van de kringloop naar een terrein met meer parkeergelegenheid zou niet verkeerd zijn.
  Eerlijk gezegd sla ik ze om dit probleem over.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Real thrift store with low prices. Location not very attractive, but the price reflects that. Late evening shopping is ideal for me, so that I can go without children for a while. Friendly people.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Heel erg fijne winkel, met een ruim aanbod aan om der andere servies, kleding en babyspullen. Alles netjes en overzichtelijk uitgestald. Heel vriendelijk personeel!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Geweldige kringloop met nog ouderwets en helaas tegenwoordig zeldzame lage prijzen. Wel een verkeerd logo dat de winkel geschikt zou zijn voor rolstoel, de paden zijn hier en daar te smal en als je naar boven wilt dan hoor je dat de lift alleen toegestaan is voor goederen wegens veiligheids eisen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Cirkel. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel De Cirkel. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel De Cirkel. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Nice thrift store with always surprising bargains. Cozy atmosphere and friendly service. Parking is sometimes problematic due to few private spaces and other companies that do not allow you to park in front of their business.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Prima winkel voor tweedehands spullen, hebben vaak leuke koopjes en veel voor weinig geld. Personeel is vriendelijk alleen de openingstijden zijn niet heel praktisch.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter