Kringloopwinkel Gambia Centrum Sliedrecht

Ontdek unieke kringloopvondsten bij Gambia Centrum Sliedrecht – kleding, meubels en apparaten in hartje Sliedrecht met hoge klantwaardering.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“Een mooie winkel met tweedehands spullen, goede kwaliteit, van alles wat. Ook wat kleding en kinderspeelgoed.”

Anne Meder

Meer reviews lezen…

Gambia Centrum Sliedrecht: De Ideale Kringloopwinkel in Sliedrecht

Gambia Centrum Sliedrecht, gevestigd aan Kerkbuurt 107, 3361 BE Sliedrecht, is een populaire kringloopwinkel in de regio. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, is het duidelijk dat deze winkel geliefd is bij de lokale gemeenschap. Maar wat kun je eigenlijk allemaal naar Gambia Centrum Sliedrecht brengen? En waar moet je op letten bij het winkelen in deze kringloopwinkel? Laten we eens een kijkje nemen!

Wat kun je naar Gambia Centrum Sliedrecht brengen?

Bij Gambia Centrum Sliedrecht kun je allerlei spullen en kleding doneren. Of je nu kledingstukken hebt die je niet meer draagt, meubels die je wilt vervangen, of huishoudelijke apparaten die je niet langer gebruikt, deze kringloopwinkel accepteert het graag. Breng je donaties naar het adres Kerkbuurt 107 en de medewerkers zullen je vriendelijk verwelkomen.

Waar moet je op letten tijdens het winkelen?

Bij het winkelen in Gambia Centrum Sliedrecht is het belangrijk om met een scherp oog te kijken. Omdat het een kringloopwinkel is, kan het aanbod van dag tot dag variëren. Wees geduldig en zoek naar verborgen schatten tussen de tweedehands items. Misschien ontdek je wel dat ene unieke meubelstuk of die vintage designerjas waar je altijd al naar op zoek was. Vergeet ook niet om regelmatig de website van Gambia Centrum Sliedrecht te bezoeken om op de hoogte te blijven van nieuwe aankomsten en speciale aanbiedingen.

Hoe werkt Gambia Centrum Sliedrecht?

Gambia Centrum Sliedrecht heeft een speciaal programma genaamd “Bring & Take”. Dit programma stelt klanten in staat om hun spullen te doneren en tegelijkertijd items uit de winkel gratis mee naar huis te nemen. Het is een geweldige manier om duurzaam te winkelen en tegelijkertijd anderen te helpen. Daarnaast biedt de winkel ook verschillende kortingsacties en speciale evenementen aan. Houd hun sociale media-accounts, zoals Facebook en Twitter, in de gaten voor de laatste updates.

Bezoek Gambia Centrum Sliedrecht

Als je op zoek bent naar een kringloopwinkel in Sliedrecht, is Gambia Centrum Sliedrecht een uitstekende keuze. De vriendelijke medewerkers, het gevarieerde aanbod en de unieke programma’s maken deze winkel de moeite waard om te bezoeken. Vergeet niet om ook een kijkje te nemen op de website van Kringloop Zuid-Holland en Sliedrecht specifieke pagina voor meer informatie over andere kringloopwinkels in de regio.

3 gedachten over “Kringloopwinkel Gambia Centrum Sliedrecht”

  1. ★★★★★

    Een top ervaring bij Gambia Centrum Sliedrecht. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een fantastische ervaring bij Gambia Centrum Sliedrecht. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter