Kringloopwinkel De Wisselbeker in Nootdorp

Ontdek duurzame schatten in Kringloopwinkel De Wisselbeker te Nootdorp – kleding, boeken, apparaten en meubels voor een goed doel.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:30-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag09:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Echt geweldige rommelwinkel! Ga er altijd met meer vandaan dan ik erheen bracht. ’t Zijn wel pinnige tantes, de vrijwilligers hier, maar dat schijnt te worden veroorzaakt door de klanten. Aanrader.”

FJ

“Mini kringloop in een oud schoolgebouw met veel antieke en vintage spullen. Leuk om eens een kijkje te nemen. Het mag weer zonder mondkapje sinds 25-2-2022 ๐Ÿ˜Š โ€ฆ”

Ruurd A. van Dam

“Fijne zaak! Vriendelijke mensen en schone nette kleding. Net voor 3 euro!!!! Een broek, shirt en kaplaarsjes voor mijn kleinzoon gescoord!!!!! Geweldig๐Ÿ˜š โ€ฆ”

Ina Pols

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Kringloopwinkel De Wisselbeker in Nootdorp

Kringloopwinkel De Wisselbeker, gevestigd aan de Molenweg 4 in Nootdorp, is een plek waar tweedehands spullen een nieuw leven krijgen. Deze vrijwilligersorganisatie verkoopt diverse items om goede doelen te ondersteunen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.4/5 sterren, is De Wisselbeker een populaire keuze voor duurzaam winkelen in de regio.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel De Wisselbeker?

Bij Kringloopwinkel De Wisselbeker kun je een breed scala aan spullen brengen. Denk hierbij aan kleding, boeken, huishoudelijke apparaten, meubels en nog veel meer. Door jouw gebruikte spullen naar De Wisselbeker te brengen, geef je ze een tweede kans en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel De Wisselbeker?

Als je gaat winkelen bij Kringloopwinkel De Wisselbeker, is het belangrijk om op enkele zaken te letten. Veel beoordelingen benadrukken de prijzen, dus houd hier rekening mee tijdens het winkelen. Verder worden de vrijwilligers vaak geprezen, wat aangeeft dat je hier kunt rekenen op vriendelijke en behulpzame medewerkers. Tevens wordt er melding gemaakt van antieke items die soms te vinden zijn, dus het kan de moeite waard zijn om goed rond te kijken en verborgen schatten te ontdekken.

Hoe werkt Kringloopwinkel De Wisselbeker?

Kringloopwinkel De Wisselbeker werkt volgens het principe van inname en verkoop. Je kunt jouw spullen bij de winkel inleveren, waarna ze worden gesorteerd en klaargemaakt voor verkoop. Vervolgens worden de items tegen betaalbare prijzen in de winkel verkocht. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt om goede doelen te ondersteunen. Een duurzame winkelervaring waarbij hergebruik centraal staat.

Unieke programma’s en diensten

Kringloopwinkel De Wisselbeker biedt diverse programma’s en diensten om het winkelen nog aantrekkelijker te maken. Zo is er de mogelijkheid tot bezorging van gekochte spullen, waardoor je geen gedoe hebt met het vervoeren van grote meubelstukken. Daarnaast is er een handige innameoptie, zodat je gemakkelijk van jouw overbodige spullen af kunt komen.

Voor updates over duurzaam tweedehands winkelen en het assortiment van De Wisselbeker kun je ze volgen op Facebook.

Dus als je op zoek bent naar een duurzaam winkelavontuur en wilt bijdragen aan goede doelen, breng dan zeker een bezoek aan Kringloopwinkel De Wisselbeker in Nootdorp. Er wacht een wereld van tweedehands schatten op je!

48 gedachten over “Kringloopwinkel De Wisselbeker in Nootdorp”

 1. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Een top bezoek aan De Wisselbeker. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Klein en krap, maar wel veel gevarieerde spulletjes. Buiten vind je bloempotten, kleine meubels e.d. voor leuke prijsjes. Binnen: op enkele items na is deze kringloopwinkel belachelijk duur. Echt idioot hoge prijzen. Boeken zijn ook best duur en dan te bedenken dat deze regelmatig gewoon weggegooid worden; we kwamen eens drie bakfietsen vol met boeken tegen, waar we nog wat uit mochten halen, en daar kregen we te horen dat de Wisselbeker regelmatig een lading boeken weggooit bij Ipse. Jammer. Prijs dan de boeken een euro per stuk ofzo…

  Beantwoorden
 3. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Ik had het bord gemist met de regels bij de voordeur. Op de bon geen regels te vinden. Bij de aankoop niet gewezen op de regels. Dom van mij om uberhaupt te komen met de vraag .. Zou u er bezwaar tegen hebben om deze aankoop (die in de praktijk, snoer te kort en helaas niet oplaadbaar bleek achteraf) te ruilen? Menselijk inschattingsfoutje van mij. Wilde geen geld terug alleen wisselen met een ander artikel in dezelfde prijscategorie. Sterker nog dezelfde prijs! Stichting Wisselbeker houdt niet van wisselen. Doet zijn naam geen eer aan. Volgens mij is het simpel. Er zijn altijd uitzonderingen. Dat is de regel. Verliet de Wisselbeker met een zeer naar gevoel. Maar dat is verre van belangrijk niet-waar? Regels zijn regels. Vond de hele situatie kinderachtig en flauw. Het is een kringloopwinkel lees ik nu. Waar staat de klant ? De klant heeft geen poot om op te staan. Zooo flauw. Geen enkele ster krijgt dit bedrijf

  Beantwoorden
 4. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Sommige dingen zijn duur geprijst, andere dingen verassend goedkoop, ze hebben ern beetje de spullen anders neer gezet kan je beter alles bekijken ik vind de mannen die buiten staan altijd super vriendelijk

  Beantwoorden
 5. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Mini kringloop in een oud schoolgebouw met veel antieke en vintage spullen. Leuk om eens een kijkje te nemen. Het mag weer zonder mondkapje sinds 25-2-2022

  Beantwoorden
 6. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Leuk oud schoolgebouwtje! Ga je na de ingang naar rechts dan hebben kans iets betaalbaars te vinden. Ga je naar links is het ineens geen kringloopwinkel maar een antiquariaat want de prijzen zijn echt heel hoog. Jammer.

  Beantwoorden
 7. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Fijne zaak! Vriendelijke mensen en schone nette kleding. Net voor 3 euro!!!! Een broek, shirt en kaplaarsjes voor mijn kleinzoon gescoord!!!!! Geweldig

  Beantwoorden
 8. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Nog steeds veel en veel te duur! Gauw weg daar! Echt belachelijke prijzen!!! Alles nu 90 procent te duur! Wordt tijd dat er een ministerie op gezet wordt om de prijzen aan banden te houden!! Dit is niet meer normaal!!

  Beantwoorden
 9. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Een top bezoek aan De Wisselbeker. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel De Wisselbeker. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Wisselbeker. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Was leuk weer geweest te zijn na ruim 1,5 jaar ! Prijzen waren wel iets omhoog gegaan . Begrijp het wel . Verder blijft het leuk snuffelen daar . Goed geslaagd !

  Beantwoorden
 13. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Een top ervaring bij De Wisselbeker. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel De Wisselbeker. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 15. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Een uitstekende ervaring bij De Wisselbeker. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 16. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Een top ervaring met De Wisselbeker. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter