Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Leeuwarden

Ontdek duurzaam winkelen bij Terre des Hommes Leeuwarden: tweedehands kleding, speelgoed, boeken en meer voor een goed doel.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Super leuk winkeltje, loop er altijd even naar binnen. Mijn halve kledingkast bestaat uit kleding die ik daar heb gevonden. Als je regelmatig even naar binnen kijkt, vind je super leuke items.”

Hanna Mae

“Fijne kleine winkel, spullen staan gezellig en netjes uitgestald, kleding hangt netjes op kleur en type kledingstuk. Ik breng er veel naartoe en slaag er zelf ook bijna altijd.”

Geetje H

“Grote selectie kleding, geweldige prijzen, geweldig personeel! Zal zeker terugkomen!”

Barbara d’Estaintot

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes winkel Leeuwarden: Duurzaam Tweedehands Winkelen

Terre des Hommes winkel Leeuwarden is een gezellige kringloopwinkel die zich inzet voor het welzijn van kinderen over de hele wereld. Deze winkel is gelegen aan Schrans 143 in Leeuwarden en staat bekend om zijn brede assortiment aan tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, heeft Terre des Hommes winkel Leeuwarden een goede reputatie onder bezoekers.

Wat kun je brengen naar Terre des Hommes winkel Leeuwarden?

Je kunt allerlei mooie spullen doneren aan Terre des Hommes winkel Leeuwarden. Ze nemen graag schone spullen in tijdens hun openingstijden. Vooral mooie nette boeken zijn welkom, maar ook kleding en bric en brac. Helaas kunnen ze geen meubelen accepteren, omdat er geen ruimte beschikbaar is. Breng dus gerust je oude boeken, kleding en andere nette spullen naar de winkel en geef ze een nieuw leven!

Wat kun je vinden bij Terre des Hommes winkel Leeuwarden?

Het assortiment van Terre des Hommes winkel Leeuwarden is divers en biedt voor ieder wat wils. Je kunt hier onder andere terecht voor boeken, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, speelgoed, brocante, gereedschappen, muziek en vintage items. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam. Zo draag je bij aan een circulaire economie en geef je gebruikte spullen een tweede kans.

Hoe werkt Terre des Hommes winkel Leeuwarden?

Bij Terre des Hommes winkel Leeuwarden kun je zelf rondsnuffelen tussen de tweedehands producten en zo jouw favoriete items vinden. De opbrengst van de verkochte spullen komt ten goede aan hulpprogramma’s voor kinderen in nood. De winkel biedt ook andere diensten en faciliteiten aan, zoals het innemen van goederen. Je kunt hier dus niet alleen tweedehands winkelen, maar ook je eigen spullen een nieuwe bestemming geven door ze te doneren.

Terre des Hommes winkel Leeuwarden is actief op verschillende social media kanalen. Volg ze op Facebook voor het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Voor meer informatie over Terre des Hommes Nederland en andere filialen kun je een kijkje nemen op hun website.

Kortom, Terre des Hommes winkel Leeuwarden is de place to be als je op zoek bent naar tweedehands schatten en tegelijkertijd kinderen in nood wilt helpen. Breng je mooie spullen naar deze kringloopwinkel en ontdek zelf het plezier van duurzaam winkelen.

15 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Leeuwarden”

 1. ★★★★★

  Leuk om even te strunen. Ook wel kleding gebracht maar er kon nauwelijks een dankjewel vanaf. Ik bracht super mooi spul en als ik daar kom hangt er altijd alleen maar oude meuk.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Great store with sometimes a nice find, also not expensive, unlike other second-hand stores here in Leeuwarden :) Sometimes a bit of old-fashioned stuff hanging there (yet every now and then you have a nice piece of clothing hanging there!)

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Fijne kleine winkel, spullen staan gezellig en netjes uitgestald, kleding hangt netjes op kleur en type kledingstuk. Ik breng er veel naartoe en slaag er zelf ook bijna altijd.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Super leuk winkeltje, loop er altijd even naar binnen. Mijn halve kledingkast bestaat uit kleding die ik daar heb gevonden. Als je regelmatig even naar binnen kijkt, vind je super leuke items.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij Terre des Hommes winkel Leeuwarden. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Leeuwarden. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter