Kringloopwinkel Pracht & Pronk in Leeuwarden

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Pracht & Pronk in Leeuwarden – kleding, meubels, elektronica, en boeken met goede beoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag12:00-17:00
Donderdag12:00-17:00
Vrijdag12:00-17:00
Zaterdag12:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Kleine winkel..vriendelijke eigenaresse die tijd nam voor een gezellig praatje..leuke prijsjes en kringloop..”

Hannie Kloosterman

Meer reviews lezen…

Pracht & Pronk: Dé Kringloopwinkel in Leeuwarden

Pracht & Pronk is dé kringloopwinkel in Leeuwarden waar je terecht kunt voor unieke schatten en bijzondere vondsten. Deze winkel, gelegen aan Bleeklaan 13, heeft een gemiddelde beoordeling van 4,0 sterren en is een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare en duurzame tweedehands spullen.

Wat kun je brengen naar Pracht & Pronk?

Bij Pracht & Pronk kun je jouw herbruikbare goederen een nieuw leven geven. Heb je nog kleding, meubels, elektronica, boeken of andere spullen die je niet meer gebruikt? Breng ze naar deze kringloopwinkel in Leeuwarden. Ze accepteren graag je donaties en zorgen ervoor dat deze items worden verkocht aan mensen die er nog wel plezier aan kunnen beleven.

Waar moet je op letten bij Pracht & Pronk?

Bij het winkelen bij Pracht & Pronk is het slim om met een scherp oog te kijken naar de kwaliteit en de staat van de spullen. Hoewel veel items in goede staat zijn, is het belangrijk om te controleren of er geen gebreken zijn voordat je iets aanschaft. Ook is het slim om regelmatig een bezoek te brengen, aangezien het assortiment continu wisselt en er altijd nieuwe schatten te ontdekken zijn.

Hoe werkt Pracht & Pronk?

Bij Pracht & Pronk werken ze volgens het principe van de kringloop. Dit betekent dat ze herbruikbare spullen inzamelen en deze een tweede leven geven. Wanneer je iets koopt bij Pracht & Pronk, draag je bij aan een duurzamere wereld. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor verschillende sociale programma’s en initiatieven.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Pracht & Pronk biedt ook verschillende unieke programma’s en services aan. Zo hebben ze een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor korting op je aankopen. Daarnaast organiseren ze regelmatig leuke events, zoals veilingen en themadagen. Houd de website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

Bezoek Pracht & Pronk in Leeuwarden

Wil je graag bijdragen aan een duurzamere wereld en tegelijkertijd unieke tweedehands items scoren? Breng dan een bezoek aan Pracht & Pronk in Leeuwarden. De openingstijden zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur. Vergeet ook niet om je pinpas, contactloze mobiele betaling of creditcard mee te nemen, want bij Pracht & Pronk kun je op verschillende manieren betalen. Wees welkom bij Pracht & Pronk en ontdek de schatten die hier op jou wachten!

2 gedachten over “Kringloopwinkel Pracht & Pronk in Leeuwarden”

Laat hieronder een review achter