Kringloopwinkel Sta Op Voor Kinderen

Ontdek Kringloop Sta Op Voor Kinderen in Leeuwarden voor voordelige kleding, meubels, elektronica, speelgoed en boeken met uitstekende beoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-16:00
Donderdag09:00-16:00
Vrijdag09:00-16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Kleine maar erg leuke kringloopwinkel. De prijzen zijn prima laag, zoals het ook hoort te zijn. De opbrengsten gaan naar een goed doel dus dat is een mooie bijzondere bijkomstigheid. Als je toch bezig bent met een kringloopronde, pik deze dan mee!”

Leon Knook

“Een mooie kleine kringloopwinkel. Met je aankoop steun je kinderen. Mooie spullen voor kleine prijsjes”

Grousters

“Mooi initiatief , leuke sneup winkel!”

Miek Knook

Meer reviews lezen…

Alles wat je moet weten over Kringloop Sta Op Voor Kinderen in Leeuwarden

Kringloop Sta Op Voor Kinderen is een geweldige kringloopwinkel gevestigd in Leeuwarden, Friesland. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren is het duidelijk dat deze winkel veel te bieden heeft aan haar klanten.

Wat kan je brengen naar Kringloop Sta Op Voor Kinderen?

Bij Kringloop Sta Op Voor Kinderen kun je terecht met al je tweedehands spullen die je niet meer nodig hebt. Dit kunnen kledingstukken, meubels, elektronica, speelgoed, boeken en nog veel meer zijn. Het goede nieuws is dat ze allemaal in goede staat moeten zijn, zodat anderen er nog plezier van kunnen hebben.

Waar moet je op letten bij Kringloop Sta Op Voor Kinderen?

Als je op zoek bent naar geweldige vondsten bij de kringloopwinkel, is het belangrijk om op bepaalde dingen te letten. Controleer altijd de kwaliteit van de items die je wilt kopen. Zorg ervoor dat er geen scheuren, vlekken of andere beschadigingen zijn. Probeer ook te onderhandelen over de prijs, want bij Kringloop Sta Op Voor Kinderen is er vaak ruimte voor een goede deal.

Hoe werkt Kringloop Sta Op Voor Kinderen?

Kringloop Sta Op Voor Kinderen is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag, van 09:00 tot 16:00 uur. Houd er rekening mee dat de winkel op andere dagen gesloten is. Het is altijd verstandig om de openingstijden te controleren voordat je een bezoek brengt aan de winkel. De winkel wordt gerund door een vrouwelijke ondernemer, wat het extra speciaal maakt.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Bij Kringloop Sta Op Voor Kinderen kun je niet alleen in de fysieke winkel terecht, maar ook online via Marktplaats. Ze bieden een breed scala aan tweedehands spullen die je gemakkelijk vanuit huis kunt bestellen. Daarnaast is de winkel actief op sociale media. Volg Kringloop Sta Op Voor Kinderen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Wil je meer weten over kringloopwinkels in Leeuwarden? Neem dan een kijkje op onze Friesland pagina of bekijk alle winkels in Leeuwarden.

Kringloop Sta Op Voor Kinderen is een geweldige plek om duurzaam te winkelen en verborgen schatten te ontdekken. Breng snel een bezoek aan deze fantastische kringloopwinkel in Leeuwarden en beleef een unieke winkelervaring!

6 gedachten over “Kringloopwinkel Sta Op Voor Kinderen”

  1. ★★★★★

    Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Sta Op Voor Kinderen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Kleine maar erg leuke kringloopwinkel. De prijzen zijn prima laag, zoals het ook hoort te zijn. De opbrengsten gaan naar een goed doel dus dat is een mooie bijzondere bijkomstigheid. Als je toch bezig bent met een kringloopronde, pik deze dan mee!

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter